AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.

AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Velkoobchod: - tuhá paliva - uhlí Likvidace starých ekologických zátěží. Prostřednictvím svých dceřiných společností podniká i v oboru výroby a dodávek tepelné energie.

Prodej, velkoobchod, maloobchod: - univerzální bazénové a solární (bublinkové) plachty - autoplachty, kryty a sítě na lešení, stínicí sítě na ploty On-line prodej vybavení pro zahradu

Dodavatel konstrukčních plastů, tavných lepidel a průmyslové chemie.

Velkoobchod barev, laků a malířských potřeb. Tónování na počkání značek: JUB, Colorlak, HET, Primalex, Austis, Sokrates, Tikkurila

Kompletní sortiment nátěrových hmot a malířských potřeb.

Prodáváme barvy, laky, dekorativní malby, lazury a fasádní nátěry. Nabízíme okrasné lišty, bordury, dětské dekorace a malířské potřeby.

Výroba: - exkluzivní dřevěné stožáry veřejného osvětlení a městského mobiliáře.

Prodej a montáž prvků ekologické ochrany proti holubům i ostatnímu ptactvu.

Firma PROMI v.o.s. je předním specializovaným dodavatelem technických samolepicích materiálů pro průmysl a stavebnictví.

Výroba/prodej: laboratorní chemikálie, laboratorní sklo, laboratorní potřeby(porcelán, plasty, guma, filtrační papír, přístroje),

Výhradní zastoupení Milesi SpA. Prodej profesionálních materiálů na povrchovou úpravu dřeva.

Výroba: -dýhových hran. -fineline hran. -vrstvené dýhové hrany. -kování pro interiérové dveře. Distribuce: -nábytkářská lepidla RAKOLL.

Výroba prodej a montáž asfaltových pásů, asfaltových šindelů, PVC folií, geotextilií, rekonstrukce střech.Izolace spodních staveb.Specializovaný velkoobchod.

Zastoupení pro ČR: - akrylátové a metalické autolaky SIKKENS, RAL, PERLA, REFLEX. Rozvrhování lakoven. Počítačově zpracovaný systém míchání autolaků.

Čalounictví: - čalounění nábytku - renovace čalounění v autoveteránech Výroba: - střechy na kabriolety, motosedla, stropy do automobilů, autokoberce, autointeriery, tuning čalounění Šijeme autoplachty i plachty na vojenskou techniku.

Poradenství v energetice: - Energetické audity v průmyslové sféře - Studie proveditelnosti - Příprava projektů - technická i ekonomická - Zajištění financování - Ekonomická analýza, byznys plány - Vedení realizace staveb - Optimalizace nákupu energetických komodit - Due diligence.

Pružiny - výroba tažných, tlačných a tvarových pružin z ocelového patentovaného drátu.

Maloobchod, firemní prodejna. Hutní materiál.

ENVIROS, s.r.o., je společností poskytující energetické a environmentální poradenství. Působí v ČR a dalších evropských a asijských zemích. Je zapojen do projektů v rámci programů EU, WB, EBRD, USAID, Ecolinks a dalších.

Komplexní obchodní služby včetně technického poradenství v oblasti užití trubek a dopravy z výrobních závodů až k odběratelům.

Nákup, skladování a prodej: - hutní materiál - ocelové bezešvé, svařované trubky a profily - od EU nebo mimo EU výrobců přímo nebo ze skladu v ČR - výrobky jsou dodávány především dle EN s certifikací dle ISO 9001.

Zastoupení slovinských firem: - ACRONI - METAL - INEXA - ELEKTRODE.

Nabízíme kompozity pro elektrickou a tepelnou izolaci. Sklolamináty, slídové mat., kluzné a speciální kompozity. Vyrábíme desky, trubky, tyče, profily. Delmat, Durapol, Vetronit, Ferrozell, Samicanit, Pamitherm, Glastherm, Miglasil. Pájecí rámy, SMT.