AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.

AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Velkoobchod certifikovaných pelet. Nabízím různé druhy jakostných pelet (dřevené pelety), kvality paliva podle standardů DINplus, DIN 51731, DIN EN A2, DIN EN A1, DIN EN A2. DIN EN B.(6 a 8 mm, 15 kg, big-bag).

Poradenství v oboru obnovitelných zdrojů, facility management.

Mechanické ucpávky: - mechanické ucpávky jednoduché - mechanické ucpávky dvojité vyvážené - mechanické ucpávky pro míchadla a reaktory - speciální. Rotační přívody. Spojky: - flexibilní spojky - elastické spojky - super elastické spojky - samomazné zubové spojky - zubové spojky - pevné spojky - speciální spojky na ...

Naše firma vyrábí kabelové nosné systémy: žlaby (kolektory), kabelové žebříky, kabelové kanály, lávky a rošty pro elektrická a komunikační vedení.

Dodavatel kapalných paliv a čerpacích stanic.

DIA-Praha s.r.o. byla založena v roce 1999 jako 100% český výrobce diamantových nástrojů. Kromě specializace na výrobu jednoramenných diamantových orovnávačů a diamantových nožů nabízí veškerý sortiment diamantových nástrojů a brusiva.

Stavebniny - materiál: Výroba: -nátěrových hmot -štěrkových izolací -zateplovacích systémů -prostředky na ochranu betonu -systémy vnějšího zateplení budov -tmely -lepidla -penetrační prostředky.

Střih, ohyb a montáž betonářské výztuže. Kapacita armovny a ukládky je cca 300 tun zpracované výztuže za měsíc.

Poradenství, dodání kompletních kartových systémů i jednotlivých komponent: - vedení projektů emise karet - plastové karty všech druhů - pracoviště tvorby plastových karet (tiskárny + příslušenství) - snímače karet stolní, mobilní - veškeré příslušenství a spotřební materiál - technická podpora po celé ČR s SR

ThyssenKrupp Ferrosta spol. s r.o. Velkoobchod hutním materiálem. Plechy, tyčová a betonářská ocel a svitky. Ocelové trubky a profily, nerezová a nástrojová ocel, obrábění nerez trubek pro automobilový průmysl. Dodávky na místo určení, certifikát ISO. Sklad zásob u nás i v EU.

- prodej a distribuce ekologických paliv - pelety, brikety, zahradní substráty a písky

Výroba konektorů, vodičů, vstřikovaných a vyfukovaných plastů, vysekávaných a extrudovaných dílů z měkkých materiálů.

Nerezová ocel: -plechy, svitky -trubky, fitinky -hranaté trubky -atest výrobce na každý balík.

Zpracování, dodávka: - interiery z mramoru, kamene, dřeva.

Velkoobchod, maloobchod, prodej. Elektro: - osvětlení, elektroinstalační materiál Železářství: -hřebíky, šrouby, nýty, kování, zámky. Sanita: -vybavení pro kuchyně, koupelny, WC, vany, sprchy, sprchové kouty, zrcadla, dřezy, instalatérský materiál, trubky, armatury. Stavebniny: -izolace -obkladové panely. Obklady, ...

Prodej a zpracování plexiskla, polykarbonátů.

Vyrábíme všechny druhy pružin: - tažných - tlačných - zkrutných - dvouzkrutných. Výroba pružin na pružinových automatech od průměru drátu 0, 2 mm do průměru 4 mm. Výroba ostatních pružin od průměru drátu 0, 315 mm do průměru 5 mm. Pružiny vyrábíme i v malých sériích.

VO a MO prodej pro autolaky Lesonal a PPG. VO a MO prodej autolakýrnického vybavení firem 3M, Dynacoat, BKP, SIA, DeVilbiss, Rupes, autokosmetiky 3M, motorových a převodových olejů Shell pro osobní, užitkové a nákladní vozy.

Velkoobchod s pevnými, tekutými a plyn. palivy a příbuznými výrobky.

Společnost Škoda Praha, jako součást skupiny ČEZ, je vedoucím subjektem na českém energetickém trhu v oboru: - výstavba - rekonstrukce - modernizace investičních celků v tuzemsku i zahraničí. Naší specializací jsou zejména: - dodávky konvenčních a jaderných elektráren na klíč - teplárny, výtopny, tepelné distribuční systémy - ...

Výroba: - systémy pružného upevnění kolejnic - výrobky pro železnici.

Prodej bavlny celulózy a rozpouštědel z Uzbekistánu.