AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.

AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Prodává podlahové a obkladové palubky, lišty, výrobky z masivního dřeva, hoblované profily a polotovary pro výrobu schodišť a zábradlí. Dodává OSB desky, lepené masivní desky a hranoly, dveřní prahy, spojovací materiál a další dřevěné stavební prvky.

Výroba, velkosklad: -plechy -výpalky -tyčová ocel -profily -jakly -trubky.

Dodavatel kompletního sortimentu pro povrchovou úpravu.

Služby: - výroba chemických látek a chemických přípravků - poskytování technických služeb-čištění počítačů - výrobky na čištění a údržbu výpočetní a kancelářské techniky. Výroba: - navlhčené čisticí utěrky v dóze - navlhčené čisticí utěrky v malé oválné dóze - refily (náhradní plnění navlhčených čisticích utěrek) - zpracování ...

Dovoz - zabudované výrobky pro transport a upevňování v betonových stavbách. Výrobky Jordahl pro stavbu a sanaci prefabrikovaných a monolitických objektů: -kotevní kolejnice JORDAHL -systém pro kotvení lícového zdiva. Výrobky Pfeifer pro transport a upevnění, zejména na dopravních stavbách: -závitový systém -systém BS ...

Firma nabízí regulační prvky CZT, termostatické ventily a šroubení.

Stali jsme se distributory unikátních modularních UPS. Dodávky, servis a půjčovna: - záložní energetické zdroje - UPS: - US 9001, REACTOR, REACTOR 3, Sentry Multistandard, Sentry HPS - ochrany napájení: - SILCON Delta Conversion, Sentry Multistandard, Sentry - motorgenerátory s ATS panelem/rozvaděčem - bateriové ...

Výroba: - hutní materiál Vyrábíme vysokopevnostní a otěruvzdorné plechy Alform, Altrix a Durostat. Provádíme dělení na plechy, tabule, přířezy, svitky a přesné výpalky.

Služby: - optimalizování provozu čistíren - úprava pitných vod. Rekonstrukce, intenzifikace, návrhy, analýzy:

Velkoobchodní prodej materiálu pro výrobu světelných reklam a orientačních systémů, prodej LED diod. Výroba světelných reklam a orientačních systémů.

Výroba a prodej plechy. Zahraniční obchodní zastoupení hutnícké a ocelářské firmy v ČR. Prodej plechů z produkce SLOVENSKÉ A Srbské hutě a podélně svařované trubky z produkce Walzwerk Sieow. Plechy válcované za tepla, za studena, pozinkované též svitcích a pásce.

Nabídka kartových systémů pro aplikace v dopravě a elektronických platebních systémů včetně vývoje, provozu, podpory a zpracování dat.

Prodej garážových stání s kovovou konstrukcí, vchodové stříšky, přístřešky, krytá stání, zastřešení teras a zahradních sezení.

Činnost: - dodávka chemických výrobků, zejména specialit pro chemický, farmaceutický, kosmetický a potravinářský průmysl.

Vývoj, výroba a prodej prostředků pro ochranu před bojovými chemickými látkami - osobní detektory ve formě trubiček, proužků, papírků, detekční soupravy, dekontaminační směsi a roztoky. Výzkum a vývoj v dané oblasti na zakázku.

Prodej: - chemikálie, suroviny a aditiva pro chemický, potravinářský, gumárenský a farmaceutický průmysl. - spotřební chemie a kosmetika

Výroba vinutých přesných pružin z drátů kruhových i nekruhových průřezů: - tlačné pružiny - tažné pružiny - tvarové pružiny - zkrutné pružiny - planžetové pružiny Používané materiály: - nerezové dráty - patentované ocelové dráty - bronzové dráty - ostatní materiály. Povrchové úpravy pružin: - chemické leštění pružin - ...

Výrobní a obchodní činnost v oboru materiálů a chemických přípravků pro polygrafickou, papírenskou, geodetickou, textilní, elektrotechnickou výrobu a výrobu obalů.

Prodejna: - barvy - laky - nátěrové hmoty - hydroizolace.

Obchodní společnost BOPS vznikla v roce 1991. Od této doby se naše aktivity rozšířily prakticky do všech oblastí energetických služeb jak metodou Energy Contrakting, tak zejména metodou Energy Performace Contrakting s návrhy technických řešení k úsporám energií včetně zajištění provozování energetických zdrojů do výkonu 20 MW, rekonstrukcí, oprav, ...

Chemický průmysl. Chemické výrobky. Chladicí zařízení a stroje. Lékařské přístroje.

Energetika, telekomunikace, inženýring. Společnost ETIN s.r.o. vznikla v roce 2002 a má za cíl umístit se na trhu zejména inženýrskou činností, spojenou s investiční činností "Energetických podniků" v České republice, jak v oblasti klasické výstavby energetických rozvoden, tak především v oblasti řešení a výstavby nových systémů "Dálkové řídící ...

Velkoobchod se dřevem, dřevěné polotovary, stavební materiály a nátěrové hmoty.