AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.

AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Služby: - servis plastových oken-údržba - servis euro oken-údržba - servis rolet - výměny izolačních dvojskel - zabezpečení oken a dveří - výměny kování oken a dveří - řešení problémů s plísněmi - renovace zašedlých plastových oken - renovace euro oken - opravy oken a dveří po vloupání - technické poradeství zaměřené na okna a dveře - ...

Zabýváme se stavební činností, akustickými izolacemi, pronájmem nebytových prostor

Výroba: - vinuté a tvarové pružiny tvářené za studena. Provedení pružin: - tlačné (s rovnoměrným i proměnným stoupáním, kuželové) - tažné - zkrutné, dvojzkrutné - tvarové - pružiny hřídelového těsnění - kroužky. Pružiny se uplatňují téměř ve všech odvětvích. Jsou dodávány především pro: - automobily, motocykly, ...

Poskytování informací o vodě v přírodě.

Výroba. Dřevěné schodiště: - schodnicové zadlabané - schodnicové sedlové - bezschodnicové - vřetenové - obklady betonových schodišť Kovové schodiště: - schody, schodiště - interiérové schodnicové, dvounosníkové, vřetenové - exteriérové lomené, vřetenové - kovové schodiště.

Distribuce: - sklářský a keramický průmysl - průmysl kosmetiky a bytové chemie - ostatní průmyslová odvětví. Kvalita : námi dodávané chemikálie a chemické speciality jsou výrobky významných světových výrobců, kteří jsou certifikováni ISO řady 9000 a 14000. Produkty vesměs splňují vysoké nároky na kvalitu, obal a adjustaci. Bezpečnost ...

Výroba, prodej a distribuce biomasy. Dřevošrot, a.s. je společnost zabývající se výrobou biomasy a organizací celého zásobovacího řetězce biomasy pro energetické využití.

Na českém a slovenském trhu jako výhradní distributor realizujeme špičková řešení z napínané fólie BARRISOL. Náš svět jsou stropní podhledy, stropní a svítící fólie, svítidla a další interiérové realizace.

Provádíme průmyslové a stavební tepelné izolace. Naši klienti jsou např. z oborů: - energetika - petrochemie - vzduchotechnika - klimatizace - chladírenská zařízení. Spolupráce se zahraničními partnery. Tepelné izolace průmyslové: - průmyslové podniky - energetika - petrochemie - ochrana životního prostředí - kotelny - ...

Prodej ložisek všech typů firmy KG International FMZO (SAE) Povrchová úprava kovů Válečky pro dopravníky.

Plechy: - z nelegovaných konstrukčních ocelí - kotlové - z jemnozrnných ocelí - z vysokopevnostních jemnozrnných ocelí / zušlechtěné - za tepla válcované plechy s vysokou mezí kluzu k tváření za studena.

Komplexní služby v oblasti správy nemovitostí, dodávek energií, především výrobních, skladových a administrativních komplexů.

Prodej hutního materiálu, železa, ocelové nosiče, profilů L, U, I, T, traverzy, kari sítě, betonářská ocel, roxory, svitky, plechy, trubky, jekly, rošty, pletiva, tahokov a druhovýrobky.

Stavební a průmyslové barvy finské společnosti TEKNOS. Výhradní zastoupení pro ČR. Tónování odstínů barev na počkání. On-line katalog výrobků, vzorníky. Virtuální dům pro vyzkoušení barevných kompozic

Velkoobchodní a maloobchodní prodej fasádních barev.

Prodej rodinných bazénů, bazénového zastřešení a příslušenství či vířivých van. Naše firma Vám nabízí vysoce kvalitní a prověřené: - rodinné bazény - luxusní keramické bazény - plastové bazény - fóliové bazény - bazénové zastřešení - vířivé vany - bazénové příslušenství v dostupných cenových relacích.

Výroba chemikálií pro různá odvětví průmyslu.

Technické textilie: - tkané geotextilie pro vyztužování, separaci a filtraci - geomříže pro vyztužování asfaltových povrchů - geomříže pro stavbu armovaných zemních těles - trojrozměrné protierozní geomatrace - výztužné geotextilie pro opěrné stěny se zeleným límcem - vyztužené hydroizolační LDPE geomembrány.

Společnost vznikla v roce 1990 a její činnost je zaměřena na elektroenergetiku. Našimi obory jsou: - úrovně nízkého a vysokého napětí - měřící a regulační systémy spotřeby elektrické energie u velkoodběratelů - elektroinstalace v objektech - projekty - revize - systémy řízení.

Naše společnost nabízí tyto služby: Financování a provozování CZT. Dodávky tepla a energií komunálním a průmyslovým zákazníkům.

ČKD PRAHA DIZ, a.s. nabízí a zajišťuje: - dodávky investičních celků - dodávky technologických provozních celků - modernizace a rozšiřování kapacit stávajících zařízení. Společnost podniká v těchto oborech : - dodávky pro plynárenství - kombinovaný a kogenerační způsob výroby energií - dodávky pro dopravní systémy - spalovny ...

Dodávky hutního materiálu: - tlusté plechy, bramy, výpalky a volně kované výkovky - dna tlakových nádob, průlezy. Součástí našich dodávek mohou být i nadrozměrné výrobky z oceli, u výkovků až do kusové váhy 80 t (hřídele přímé i excentrické, bloky, mezikruží, kruhy atd.)

Velkoobchod, maloobchod, prodej nerezového hutního materiálu: -trubky kruhové podélně svařované, bezešvé, silnostěnné, metrické, ISO*, ANSI -duté profily čtvercové, obdélníkové -potrubní dílce-kolena, závitové fitinky, T*** kusy, redukce, lemové kroužky, příruby -potrubní armatury-klapky, šroubení, kulové ...

Provádí výstavbu, opravy, rekonstrukce a podílí se na odstraňování havarijních situací na vodovodních a kanalizačních zařízeních zejména v oblasti hlavního města Prahy a blízkém okolí; jsou realizovány zakázky v rozsahu od malých bodových oprav až po výstavbu ucelených vodovodních a kanalizačních systémů velkých finančních objemů k veškerým ...