AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.

AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Moderní NONSTOP čerpací stanice. Prodej, velkoobchod, maloobchod: - pohonné hmoty pro: - velkoodběratele - čerpací stanice - asfalty a topné oleje pro: - velkoodběratele - oleje a maziva: - automobilová - průmyslová - průmyslové čističe - prostředky na údržbu - nemrznoucí směsi.

Čištění kanalizace bytové, domovní, venkovní. Instalatérské a topenářské práce. Vysoká odbornost a úroveň techniků a vybavení - nízké náklady. Dále nabízíme odstranění závad i po neúspěšných pokusech konkurenčních firem. Rychlý příjezd bez příplatku.

Obchodní firma v oblasti zastoupení a distribuce chemických výrobků a surovin. Hlavním cílem společnosti je poskytovat technický a komerční servis tuzemským i zahraničním firmám v oblasti dovozu a distribuce převážně chemických specialit a zajišťovat úzký kontakt mezi výrobci a konečnými uživateli.

Prodej hutního materiálu. Původ ČR a EU.

Nejlevnější uhlí v České republice! Velkobchod a maloobchod s palivy. Nabízíme antracit, černé uhlí, uhlí pro kováře, nauhličovadla, s dopravou kamionem v rámci celé ČR. Dále prodáváme balené uhelné brikety a uhlí.

Komplexní technická a ekonomická správa: -administrativní budovy -obchodní centra -hotely -skladové a logistické areály -bytové a jiné objekty. Zabezpečení: -bezpečnostní služby -činnost požárně bezpečnostního technika a technika bezpečnosti práce -provoz recepce -úklidové služby -odvoz a likvidace odpadů -zahradnické ...

Prodej veškerých druhů pevných paliv včetně dopravy a skládky pásem. Prodej balených briket a uhlí.

Skladovací a distribuční logistika: -logistické služby -skladování a distribuce zboží po celém území ČR a SR z několika skladů a propojených center -přeprava zboží po celé Evropě -vyclení i služby spojené s logistikou -balení a kompletace zboží dle požadavku zákazníka.

Ekonomické analýzy. V rámci ekonomických analýz zpracováváme především: - nákladové a cenové analýzy - analýzy a studie regulačního rámce - srovnávací studie (benchmarking) - prognózy - přeceňování hmotného a nehmotného majetku. Řízení a financování projektů. Při realizaci projektů zajišťujeme: - různé druhy financování - ...

Obchodní zastoupení firmy BALAKOM. Nabízíme práškové plasty s obchodním názvem KOMAXIT: - epoxidové - epoxipolyesterové - polyesterové. Poradenská služba v oblasti práškových plastů a pomoc při zavádění práškové technologie.

Poskytování znaleckých posudků. Revize a montáž elektrických zařízení a sítí.

Velkoobchod: - plastové a korkové zátky - přípravky na ošetřování vín.

Výhradní distributor pro Českou a Slovenskou republiku Dovoz hutní materiál a suroviny.

Specializovaná velkoobchodní a výrobni firma. Výroba a velkoobchod: - elektroizolanty - bandážní a prokladové izolace - tvrzené konstrukční plasty - impregnanty - tvrzené vrstvené dřevo - vodiče pro vinutí a speciální kabely.

Dodávky: - hutní materiál - sochorů - valcovaných tyčí a bloků - volných a zápustkových výkovků.

Výroba, velkoobchod: -spa* bazény s hydromasážním systémem pro dvě a více osob -komponenty do hydromasážních systémů pro koupací vany sací koše, odtokové komplety, sprchové systémy, fitinky, trysky, vzduchové trysky a regulátory, ventilátory, ovládací panely, tlačítka, veškeré příslušenství -koupelnové, ...

Výhradní dovozce nátěrových hmot JOTUN PAINTS

Zpracování měkčeného PVC, plexiskla a novoduru, ruční kompletace zboží, malých výseků, nýtování a dělení materiálu.

Prodej kovových součástek a strojírenského materiálu.

Technologické, ekologické, obchodní, organizační a ekonomické poradenství a monitoring a analytická činnost v oblasti energetiky.

Rizikové kácení - těžba a manipulace se dřevem Ekologická likvidace - dřevní hmota Prodej - palivové a krbové dřevo Výškové práce Zednické práce Lesnické práce

Výroba - tapetový papír Dodávka - tapetový papír Výroba a dodávka - kartony a papír pro obalový průmysl

Prodej - obkladové a podlahové palubky - lišty - latě - plotovky - konstrukční hranoly - prahy - prkna - trámy Výroba - obkladové a podlahové palubky - lišty - latě - plotovky - konstrukční hranoly - prahy - prkna - trámy Prodej - obkladové a podlahové ...