AK 1324, s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.
Union Grid s.r.o.

AK 1324, s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.
Union Grid s.r.o.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Pískovna - těžba písku a štěrkopísku Hotel - ubytování

Zpracování zeminy -reciklace zeminy-štěrky -zásypový materiál

Velkoobchod a maloobchod, prodej: - stavebního materiálu - sypké materiály: - cement, vápno, maltové směsi, sádra - betonové výrobky - zdící materiály - izolační materiály - střešní krytiny - komíny - sádrokartony - okna, dveře, schody, zárubně - sanitární keramika, koupelnové doplňky - asfaltové výrobky - stavební ...

Zámečnické práce, zámečnictví. Svářečské práce, svařování. Výroba: - mříže - vrata - ploty - zábradlí - lehké ocelové konstrukce. Velkoochod, prodej, dodávka: - hutní materiál - železo. Autodoprava - dodávková doprava, přeprava: - stěhování.

Pila, dřevozpracující závod. Zabýváme se výrobou paletového a stavebního řeziva.

Prodej: - přírodní obkladový kámen.

Čerpací stanice Nákup a prodej - maziva - paliva - autochemi - autokosmetika

Velkoobchod, maloobchod: - fasádní barvy - malířské a dekorační barvy.

Velkoobchod, maloobchod, míchání: - barvy - nátěrové hmoty.

Prodej - levického uhlí Zemní práce a demolice Nákladní doprava - vnitrostátní a mezinárodní - sypké materiály

Prodej: - barvy, laky, ředidla, lazury - lepidla, štětce, silikony, mořidla - brusivo, fasádní barvy.

Prodej: - průmyslové zboží.

Zprostředkovávání v oblasti obchodu, výkonů a služeb v oblasti strojírenství, hutnictví, zemědělství, soudnictví, kultury a sportu.

Prodej: - hranoly smrkové a borové - hraněné řezivo.

Keramický a betonový blok. Prodej,velkoobchod,maloobchod: -stavebniny,staviva -značková prodejna výrobků KB-blok, vše za ceny výrobce, krytina o 10% levnější než u výrobce -Knauf-sádrokartonové stavební desky -Ytong-stavební hmota,tvárnice -Bachl-izolační hmoty -Düfa-barvy,nátěrové hmoty, míchání barev -Schiedel-komínové ...

Prodej: - základní stavební materiál - tepelné izolace ROCKMIN, ROCKWOOL - lepenky, včetně modifikovaných - zateplovací systémy - střešní krytina ONDULINE - kanadské střešní šindele - střešní okna VELUX, včetně doplňků - zdvojená okna - dveře vnitřní, vchodové, protipožární - nářadí pro stavební řemesla.

Vypracování - provozní řády kotelen Revize - plynové a tlakové nádoby a kotle Kurzy - topičiškolení obsluh

Prodej - barvy Prodej - drogistické potřeby Prodej - železářství