AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.

AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Činnost: - pořez kulatiny mobilním katrem. Prodej: - stavební řezivo - palivové dřevo.

Výroba a zpracování plastů - plastové výrobky technické i spotřební - plastové kyblíky, koše, obaly.

Pila - pořez dřeva a kulatiny mobilním katrem

Pila Obrataň - výroba dřevěných obalových materiálů, palet - výroba stavebního řeziva.

Výroba a dodávka: -teplo -parní a teplovodní síť. Revize: -tlakové nádoby stabilní ČSN 690012 -provozní revize -vnitřní revize -zkoušky těsnosti -tlakové zkoušky -parní, horkovodní kotle středotlaké ČSN 070710 -prohlídky nízkotlakých kotelen -provozní revize -vnitřní revize -zkoušky těsnosti -tlakové ...

Prodej, maloobchod: -nábytkové úchytky -hliníkové rámečky -dekorativní folie -truhlářské potřeby -nábytkové a stavební kování. -truhlářské řezivo

Kamenolom. Těžba: - kámen - granodiorit.

Kamenolom - těžba, výroba a prodej drceného kameniva - obalovny asfaltových směsí, silniční a inženýrské stavby, - kamenivo pro kolejová lože a regulaci vodních toků.

Výroba, kovovýroba. Strojírenská: -soustružnické jednovřetenové automaty do pr. 50 mm série dílů cca 10 000 až 100 000 kusů -dokončovací automaty -klasické soustruhy -klasické frézy -výstředníkové lisy do 20 - 100 tun tlaku -hydraulické lisy -vrtací stoly uzly pro světlomety. Zámečnická výroba: -tváření plechu -sváření plechu ...

Ipides Eurocast Group. Slévárna přesného lití. Slévárenství, výroba: - přesné odlitky z oceli - přesné odlitky z litiny ze všech slitin železa, včetně legovaných Odlévání z více než 60 jakostí materiálu na bázi Fe. Povrchové úpravy. Hutní zpracování železa a oceli. Výroba a hutní zpracování neželezných kovů a jejich slitin.

Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence

VitiWood Nabízíme služby v oblasti zpracování, výroby a prodeje palivového dřeva.Dřevo dodáváme v regionech Jihlava, Dačice, Vranovská přehrada.

Společnost RV DŘEVO czech, s.r.o. působí jako dodavatel stavebního řeziva.

Poradenská činnost: -energetika -energetické audity. Revize elektro - silnoproud.

Výroba, prodej, export: -nábytkové dílce -komponenty pro výrobu dveří a zárubní -přesné nábytkářské přířezy z dřevotřískových a MDF desek surových, laminovaných nebo dýhovaných -laminované dřevotřískové a MDF desky -desky povrchově upravené přírodní dýhou DTD, MDF desky a laťovky -dřevovláknité desky MDF LUHOPOL ...

Služby, práce: -autodoprava -zemní práce -realizace staveb -prodej písku.

Provoz bioplynových stanic: - výroba bioplynu - zpracování plynu

Obchodní činnost: - ocelové materiály - nerostné suroviny.

Výroba: - plastové díly pro automobilový průmysl - vstřikování plastů.

Výroba, distribuce: - nábytkové hrany - lepidla - profesionální čistící prostředky.

Činnost: - lom, kamenolom - těžba a zpracování kamene Kamenolom Panské Dubenky. Kamenictví.

Uhelné skaldy. Prodej - uhlí - uhelné a dřevěné brikety - palivové dřevo - písek - štěrk - prosívka.

Dodávka, prodej, servis - výstavba bioplynových stanic, teplovodů a technologií na využití tepla. - kogenerační jednotky. Kancelář, poštovní a doručovací adresa - Horní Bohušice 853, 582 91 Světlá nad Sázavou.