AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.

AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Výroba: -zakázková -těsnění pístu, pístnice, rotační -vodící kroužky, stěrací kroužky, opěrné kroužky -těsnění pro rotační pohyb -O-kroužky, X-kroužky -ložiska kuličková, válečková, soudečková, kuželíková, CARB, kloubová, kluzná, příslušenství -ucpávkové šňůry, akrylosyntetické těsnění, aramidové, bavlněné, grafitové, teflonové -izolační ...

Maloobchod: -palivové dřevo, -mulčovací kůra -mulčovací štěpka -okrasné samorosty do mulčoviště.

Kartonážní výroba: -výroba obalů z papíru a lepenky, sítotisk -pískování skla Výroba a prodej malovaného skla: -zdobení skla.

Výroba teplonosných kapalin - teplonosné a technické kapaliny - čerpání kapalin přímo do technologických systémů bez nutnosti další manipulace.

Maloobchod, výroba: -brikety. Provozovna Mikulášov u Humpolce.

Prodej - elektromateriál. Distribuce a rozvoz zeleniny. - dodávková autodoprava. Prodej - palivové dřevo.

Velkoobchod: -plechy černé i pozinkované -profily I, U, L (traverzy) běžných rozměrů -trubky topenářské svařené -jeklové profily -plochá ocel -sítě do betonu -betonářská ocel.

Velkoobchod, výroba, prodej: -základních anorganických chemických látek -výroba jiných základních organických chemických látek -pesticidy.

Truhlářství, výroba: -EUROOKEN -nábytek z masivu -stavebně truhlářská -zakázková výroba z masivu. Pila: -pořez kulatiny -prodej řeziva. Zámečnictví a kovovýroba. Autodoprava

Sídlo firmy Třebíč, Bráfova 16, tel. 568840363. Údržba, opravy: -parní turbíny a turbogenerátory -dieselmotory a dieselgenerátory, kompresory a kompresorové stanice -elektromotory vysokonapěťové a nízkonapěťové -instalace a opravy elektrické stroje a přístroje -armatury a potrubí -vybrané druhy čerpadel (čerpadla) -vzduchotechnická ...

Naše firma se zabývá prodejem barev a laků. V naše sortimentu si vyberete produkty určené na kov, dřevo, lehké kovy, zinek. V nabídce máme také autotmely, silikony, lepidla, tmely, PU pěny, fasádní barvy, spreje, ředidla, fólie, základní spojovací materiály, pásky, štětce i čistící prostředky značky HG . Namícháme Vám také strukturální omítky, ...

Služby: -výroba materiálů pro výrobu kartáčů.

Služby, výkup, zpracování - kovový odpad - ekologická likvidace autovraků - likvidace železných konstrukcí a objektů Prodej - hutní materiál

Nerodia. Prodejní sklad solných produktů. Velkoobchod, prodej: - solné produkty - potravinářské soli - průmyslové soli - posypové soli pro údržbu silnic - krmné soli.

Podniková prodejna. Maloobchod, prodej: -nátěrové hmoty -ředidla -technické kapaliny -barvy, laky -malířské potřeby.

Služby: -benzínová čerpací stanice.

Benzínová čerpací stanice. EUROOIL - řetězec čerpacích stanic provozovaný společností ČEPRO, a.s.

Čerpací stanice. Provozní doba: -po-pá 6-16 hod. -so-ne 7-12 hod.

Čerpací stanice pohonných hmot. Benzinová čerpací stanice.