AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.

AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
-Velkoobchod a maloobchod -Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků

-Obchodní živnost - koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej

Výroba - plastové výrobky

- - dřevovýroba - stavební řezivo trámy, latě, fošny, prkna

Autodoprava: -vnitrostátní, -mezinárodní. Prodej: -písek. Služby: -výměna provozních kapalin -nákladní vozidla, -osobní vozidla.

Speciální laky pro obalový průmysl. Velkoobchod: -lepenka -papír.

Výroba a prodej: -plastové folie -stavebnictví, brašnářství, nábytkový, automobilový průmysl -maximální šířka 1050 mm, tloušťka od 0, 4-5 mm -hydroizolace Recyklování plastů, recyklace. -tvaru průmyslového odpadu. Prodej regranulátů: -PE, PP, PS ABS, PVC. Poradenská a konsultační činnost Rotomoulding(rotační tváření).

Pila. Prodej, pořez: -dřevo -trámky, desky -piliny.

Výroba z termoplastů a termosetů vstřikováním, přetlačováním a přímým lisováním na lisech Bucher, Demag, CBJ 100 až 500 tun, CBA 100 až 160 tun.

Výroba: -plastové polotovary -rotační spékání (sudy, barely) -extruze -hydroizolační folie -plastové desky -vytlačování lehčených desek a pásů -vakuové tváření -rotační spékání -vyfukování -štípání -sekání a mletí PE.

Nákup, prodej, maloobchod: -potřeby pro domácí kutily -koženka, juta, úchytky, kování, kazetové kování, spojovací materiál, vruty, hmoždinky, hřebíky kolářské, čalounické, obuvnické, lišty, palubky, drátěný program, bytové doplňky, rámečky, tyčové rolety, interiérové hrany, dřevěná ramínka, těsnění ...

Výroba: -výrobky z umělé hmoty.

Klempířství a oprava karoserií Pokrývačství, tesařství Malířství a natěračství poskytování služeb v oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví při práci Zednictví Truhlářství, podlahářství -provádění stavebních prací ve výškách pomocí horolezecké techniky -Lesnictví, těžba dřeva -přípravné práce pro stavby -specializované stavební ...

-Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků

-Výroba textilií, textilních výrobků, oděvů a oděvních doplňků -Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků -Výroba dalších výrobků zpracovatelského průmyslu -Velkoobchod a maloobchod -Zastavárenská činnost a maloobchod s použitým zbožím -Provozování kulturních, kulturně-vzdělávacích a zábavních zařízení, ...

Výroba, prodej, e-shop: -okenní parapety -schodišťový systém -fasádní panely

Velkoobchod: -pryžové vodiče -silikonové, koaxialní, silové celoplastové kabely -sdělovací vodiče -vysokonapěťové, svařovací, topné kabely -flexopřívody -žárovky, zářivky, svítidla -instalační krabice, svorky, kabelová oka, kabelové spojky, CU a AL pasy -elektroizolanty -textit, sklotextit. Výkup, prodej: -nadbytečné, nadnormativní, ...

Prodej, maloobchod: -železářství -domácí potřeby -nářadí, nástroje -kamna, kuchyňka -hospodářské zboží -užitkové sklo -umělá hmota -kamnařina -kuchyňka -bytové doplňky.

Nákup a prodej: -kabely, vodiče, elektroinstalační materiál -speciální druhy kabelů (nehořlavé, optické, autovodiče, ...) -svítidla, jističe -polykarbonáty, polykarbonátové, umělohmotné a laminátové desky, deska včetně příslušenství -tmel, lepidlo, plexisklo, -ruční nářadí a pracovní pomůcky. Od 31.10.2007 je firma vlastníkem ...

TOPSET-OKENNÍ PARAPETY nabízí řešení v oblasti okenních parapetů a postformovaných polotovarů, zakázkový postforming a výrobu interiérových prvků. TOPSTEP-SCHODIŠŤOVÝ SYSTÉM nabízí řešení v oblasti nových a renovací starých schodišť (schodové elementy, zábradlí, příslušenství) a samonosná schodiště. TOPWET-STŘEŠNÍ PRVKY nabízí řešení v ...

Dodávka, prodej: - hutního materiálu: - tyče, plechy, trubky, jekle, profily. Projektová činnost ve výstavbě. Stavební projekce.