AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.

AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Eshop, internetový obchod se zdravou výživou: - biopotraviny - bio víno - bio koření - živá strava - netoxická drogerie.

Pila. Zpracování, pořez, výroba: -dřevo, kulatina. Výroba: -dřevěné bubny na kabely. Impregnace dřeva.

Výroba, distribuce, prodej: - materiály pro ruční i strojní vakuovou laminaci, produkty na bázi skelného a uhlíkového vlákna: - biaxální tkaniny - multiaxální tkaniny - kombimat - rohože ze sekaných vláken - rovingy, rovingové tkaniny - materiály na RTM technologii - karbonová a aramidová vlákna, prepregy - závojové tkaniny - ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -součásti pro mechanické převody: -ložiska a příslušenství -těsnění -komponenty pro rozvody -filtry, filtrace -pojistné kroužky, lepidla -oleje, plastická maziva.

Výroba, prodej: - polystyrénu, tvarové výřezy z polystyrenu (loga, písmena, atd.) - čistících prostředků Recyklace: - plasty - plastová drť - polyamid. Drcení plastového odpadu.

Výroba, prodej: - polystyrénu, tvarové výřezy z polystyrenu (loga, písmena, atd.) - čistících prostředků Recyklace: - plasty - plastová drť - polyamid. Drcení plastového odpadu.

Zpracování plastů. Výroba: - plastových výrobků, produktů - kovových konstrukcí. Stavební práce. Autodoprava, nákladní doprava do 3, 5 tuny. Zemní práce.

Kovovýroba: -díly. Práce: -soustružnické -frézařské -brusičské -opracování plechů na CNC* strojích. Lisování: -termoplasty -technická pryž.

Činnost technických poradců v oblasti strojírenství, hutnictví a energetiky.

Slévárna hliníku. Zakázková výroba: -hliníkové slitiny. Výkup,nákup: -kovový odpad a barevné kovy. Export,vývoz - Rakousko,Itálie,Německo, Slovensko: -kovový odpad a barevné kovy.

Maloobchod, prodej: -palivové uhlí. Práce: -zemní, výkopové. Autodoprava, doprava, přeprava: -nákladní: -sklápěcí vozy TATRA CASE UNC*.

Čerpací stanice. Provozování sítě čerpacích stanic pohonných hmot a velkoobchod s pohonnými hmotami, oleji a mazivy.

Maloobchod, velkoobchod, prodej: - stavebniny - stavební materiály - štěrkopísky a kamenivo - uhlí - vše pro truhláře a kutily.

Služby: -opravy fotovoltaických elektráren -zvyšování efektivity FV elektráren -energetické poradenství -minimalizace nákladů za všechny druhy energie -daňové poradenství -vedení účetnictví Výroba: -regulátory spotřeby elektřiny.

Dodávky staveb, specialisté na dřevěné ploché konstrukce. Prodej materiálů.

Velkoobchod,prodej,distribuce,zásobování pro autoservisy,obchody s autodíly, autodopravce a čerpací stanice s motorovými a převodovými oleji, plastickými mazivy a brzdovými kapalinami: -OLEJE VALVOLINE: -SynPower včetně olejů Longlife, DuraBlend,TurboV -pro starší motory nad 100.000 najetých kilometrů oleje MAX* LIFE ...

Výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej: -textilní tapetovací směsi COLORTAP. Provádění, stříkání: -textilní omítky - tekuté bezešvé tapety, vyrobené na bázi bavlny. Vhodné na omítku, umakart, dřevotřísku, sádrokarton. Prodej: -stříkací pistole na omítky.

Práce: -kašírování (laminování) plastových, hliníkových a ocelových profilů pro výrobce oken. Sídlo: -Okružní 348, 69642 Vracov tel./fax:518628715. Provozovna: -Stránecká Zhoř 119, 59442 Měřín tel.:724175681 fax: 566628715.

Výroba, kovovýroba, kovoobrábění tel.:577051559: -díly na vícevřetenových soustružnických automatech do průměru 40 mm -díly na univerzálních soustruzích, frézkách, bruskách -formy, forem na plasty a pryž -plechové díly a plechy: -CNC opracování -kompletní zpracování plechů a plechových dílů. Výroba skříní - tel.:577051579: ...

Kovoobrábění, obrábění kovů. Výroba: - výkovky, odlitky - strojírenské součástky.

Velkoobchod, prodej: -hutního materiálu - nerezi: -jekle, trubky, plechy, svitky, kruhová ocel Výroba: -nerez trubky a profily -žíhání + pálení nerezových materiálů Laserové řezání a vyřezávání.

Kamenný koberec Finestone z přírodního kameniva a speciální emulze.