AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.

AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Zastoupení firmy Dynasol a poradenství: -práškové barvy Pulver.

Pila. Těžba, sušení, přibližování: -dřevo, kulatina. Prodej: -palivové štípané dřevo. Výškové práce. Štěpkování, prodej štěpky. Stolařství, výroba: - nábytek - dveře - zahradní dřevěné stavby. Prodej, bazar: - použitá technika.

Vývoj, výroba, prodej: -tavná lepidla pro nábytkářský, kartonážní, polygrafický, automobilový průmysl.

Výroba: - obuvnické potřeby pro kožedělný a galanterní průmysl na povrchové úpravy usní kůže na hotovém výrobku: - obuvnické barvy, laky, krémy, leštidla, - zapravovací pasty, impregnační prostředky, finiše, poliše, pasty, vosky, lepidla - krémy na obuv, vojenské krémy - přípravky na ošetření kožených sedacích souprav a kabátů - ...

Lisovna plastů. Práce: -lisování plastů a pryže: -vstřikování do forem.

Maloobchod, prodej, e-shop: - elektrické nářadí - mikronářadí - brusiva - organizéry, boxy - nástroje - postřikovače - ruční nářadí - upínací nářadí.

Výroba, velkoobchod: -PVC regranuláty -gumová moučka -gumové drti, pryžová drť, gumových pryžových drtí: -EPDM, SBR, MIX -plastová drť, plastové drtě, plastových drtí: -PVC, PE, PP, PS, ABS .

Technické poradenství v oblasti energetiky, stavebnictví, úspor energií a využití obnovitelných zdrojů. Energetické audity budov, průkazy energetické náročnosti budov a odborných posudků pro veškeré dotace, povolení a úvěry.

Zpracování, odstraňování, drcení: - pevné odpady - plastů, gumy Výroba: - granuláty PVC z technologických odpadů pro výrobu stavebních a jezírkových folií, - gumové drtě.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -barvy -laky. Služby: -míchárna barev, omítek -poradenská činnost zdarma Zastoupení: -HERBOL, HELIOS, COLORLAK, PRIMALEX, JOHNSTONES, HET

Maloobchod, prodej, nákup: - palivo: - uhlí - všechny druhy - koks.

Činnost: - sklizeň obilovin a řepky sklízecími mlátičkami - úklid slámy - sklizeň slunečnice - sklizeň silážní kukuřice - sklizeň kukuřice technologií LKS - sklizeň kukuřice na zrno - sklizeň vlhkého kukuřičného zrna s následným mačkáním či šrotováním - vakování - vakování cukrovarských řízků a mláta - ukládání a konzervace píce do PE ...

Výroba, prodej: - technickíé plyny.

Práce: - obrábění kovů, kovoobábění - zpracování plastů. Výroba: - výrobky z plastů - elektrické stroje, přístroje. Zpracování, likvidace: - odpady.

Nákup a prodej konstrukčních plastových granulátů. Fakturační adresa: PLASTOLAND, s.r.o. Masarykova 53 76326 Luhačovice.

Služby, zprostředkování, export, vývoz: -v oboru slévárenství: -odlitky z oceli, šedé litiny a tvárné litiny -volné a zápustkové výkovky -svařence. Práce: -strojní opracování -montáže. Výroba a přejímka: -kompletní obráběcí stroje.

Čerpací stanice: - LPG - propan-butan. Montáž pohonu LPG.

Ubytování Luhačovice: -9 pokojů -pokoje jsou vybaveny sociálním zařízením, TV se satelitem, WiFi sítí pro připojení Vašich PC a minibarem V Penzionu: -wellness centrum s infrasaunou, parním boxem a relaxační místností -fitcentrum.

Maloobchod, prodej: - stavebniny - barvy, laky - stavební a nátěrové hmoty - stavební chemie - sádrokartonové systémy - stavební izolace - omítky - nářadí pro malíře a řemeslníky - malířské potřeby.

Maloobchod, prodej: - barvy, laky - stavební a nátěrové hmoty - stavební chemie - sádrokartonové systémy - stavební izolace - omítky - nářadí pro malíře a řemeslníky - malířské potřeby - míchání barev.

Kovoobráběčství. Velkoobchod, maloobchod, prodej, dělení: - hutní materiál: - profily válcované za studena a za tepla - ocelové i pozinkované plechy a trubky. Práce: - manipulační se strojními mechanismy.

Projektování, poradenství: -tenisové kurty -umělé sportovní povrchy. Výroba, prodej: -tenisové plachty včetně potisku -doplňková zařízení pro údržbu. Obchodní zastoupení:SPORT TECHNIK BOHEMIA.

Čerpací stanice MAPOLS. Maloobchod, prodej: - pohonné hmoty, palivo.

Konstrukce, výroba: - formy pro vstřikování plastů, - soustružnické práce, - frézování.

Pila: Zpracování, dřevovýroba, pořez, pilařská výroba, prodej: - dřevo, dřeva - kulatina, kulatiny - řezivo - dřevěné desky a fošny - dřevěných fošen a desek - hranoly, hranolů - laty, latě, latí - trámy, trámů. Výroba: - vazby na střechy, dřevěných střešních vazeb. Prodej: - sušeného stolařského řeziva.