AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.

AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Prodej: -betonových směsí, písku, štěrku, kameniva Autodoprava.

Lesní práce. Pila, dřevovýroba.

Výroba: -filtry: -vzduchové -pozinkovaný plech -celospalitelný plast -standardní rukávcové -pro vysoké teploty -filtrační do klimajednotek -průmyslové -netkané a filtrační textilie -pro hrubou filtraci atmosferického vzduch -filtrační třída G3, G4.

Montáž, servis, oprava, revize: -plynospotřebiče, plynové spotřebiče a zařízení: -topidla, sporáky, ohřívače, kotle aj. Výroba: -technických plynů. Práce: -přípravné stavební práce.

Distribuce, velkoobchod, prodej: - oleje a maziva - mazací zařízení a technika - sorbenty - lepidla a tmely LOCTITE a TEROSON - nářadí a nástroje. Bazar, nákup, prodej: - obráběcích stroje.

Velkoobchodní dodavatel spojovacího materiálu + rozvoz: - šrouby, matice, hřebíky, vruty, podložky, matice, hmoždinky, závitové tyče aj. - masáže: relaxační, lymfatické, baňkování, hawajská, medová, při relaxační hudbě a vonné svíčce - bezpečné investice formou úložky peněz do Investičích diamantů +2x certifikát + luxusní šperky s brilianty s ...

Držitel prohlášení o shodě dle zákona. Stolařství,stolárna,truhlářství. Bezplatné zaměření,dřevovýroba,prodej, dodávka,montáž,předání díla: -dřevěná EUROOKNA /EUROOKEN,EUROOKNO/ všech druhů a rozměrů -vchodové dveře,dveří EURO: -s dvojím těsněním -s bezpečnostními prvky -rovný a atypický tvar -130 modelů -balkonové dveře ...

Zakázková výroba ze dřeva - dřevěné výrobky. Prodej: -řezivo, fošny, hranoly - smrk.

Pila. Práce: -pořez, zpracování dřeva, kulatiny -impregnace dřeva. Tesařská výroba, tesařství: -altány, pergoly, střešní konstrukce.

Prodej, maloobchod: -odlitky -opracované dílce z šedé litiny a oceli.

Závod Organik. Výroba: - smola a dehtové oleje - naftalen - benzen - síra a soda - aromatická rozpouštědla - ftalanhydrid, změkčovadla a estery - fenoly, kresoly, kresolové kyseliny.

Výroba, prodej: - odlitky z oceli a tvárné litiny - náhradní díly pro mísiče na asfalt a beton.

E.ON Česká republika, a.s.. Jihomoravská energetika. Práce: -údržba, oprava sítě. Poruchová služba Elektřina: 800 22 55 77 Plyn: 1239

Zlínská vodárenská - Valašské Klobouky. Vodovody a kanalizace Zákaznické centrum. Pracovní doba: PO, ST: 08.00 - 12.00 hod., 13.00 - 17.00 hod. ÚT, ČT: pouze po předchozí domluvě PÁ: 08.00 - 12.00 hod. Sídlo společnosti MORAVSKÁ VODÁRENSKÁ, a.s. Tovární 41, 772 11 Olomouc.

Pila. Těžba, pořez, zpracování, prodej: -dřevo, kulatina, řezivo.

Lesnictví. Pěstování lesa. Pila: -Valašské Klobouky, Brumovská tel.:577321998 -těžba, zpracování: -dřevo.

Provozování: -čerpací stanice pohonných hmot.

Čerpací stanice, Vlachovice 381: tel.:577324124. Práce: -stavební mechanizace. Autodoprava, doprava, přeprava.

Čerpací stanice. Prodej: -pohonné hmoty.

Dřevovýroba. Práce: -tvarování z plošného materiálu. (Práce pouze pro konkrétní firmu, ne pro veřejnost).

Bytové a tepelné hospodářství Napajedla. Výroba a rozvod tepla - voda, pára. Správa bytového a nebytového fondu. Daňové poradenství, vedení účetnictví.