AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.

AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Vývoj, zakázková výroba, prodej: - plastové a kompozitní výrobky: - laminované plechy značky LAMINATED® - kompozitní materiál značky PLASTICMETAL® - profily z laminovaných plechů. Aplikace ve stavebnictví, textilním a spotřebním průmyslu. Sídlo: - Panská 25, Kunovice 68604.

Firma CarbonMax zpracovává uhlíkové, aramidové a skelné vlákna využívané v automobilovém, leteckém a lodním průmyslu. Prodej, eshop: -pohledový uhlík /aramid - uhlík -připravené pro nástřik barvou.

Prodej, distribuce: -pohonné hmoty PHM -vysoce kvalitní závodní 102 oktanový benzín. Výroba, velkoobchod: -závodní benziny ETS. Vydavatelství: -motoristický magazín RALLY http://rally.alitron.cz.

Distribuce, prodej: -pohonné hmoty Čerpací stanice. Vydavatelství: -motoristický magazín RALLY

Firma Pipemont se sídlem v Otrokovicích nedaleko Zlína se zaměřuje na komplexní realizaci energetických celků pro velké průmyslové společnosti v regionu Zlínský kraj. Dodáváme a montujeme výměníkové předávací stanice, průmyslové rozvody, horkovodní a teplovodní rozvody, parovody, kotelny. Další naše aktivity se týkají projektování v ...

Chytrá chemie. Výroba, prodej: - stavební chemie - čistící, odmašťovací prostředky - chemické přípravky pro úklidové firmy a průmysl - hydroizolační materiály pro stavebnictví.

Autorizovaný zástupce firmy CHEM-TREND (KLÜBER CHEMIE), Bomix, OKS pro ČR a SR. Prodej, velkoobchod, distribuce, servis, poradenství: -prostředky čistící, separační, mazací, konzervační, antikorozní pro plastikářský průmysl pro vstřikovací a vytlačovací stroje.

Obrábění na CNC strojích. Výroba přesných obráběných dílů.

Firma EMOZ, spol. s.r.o. nabízí elektromontážní služby, výrobu rozvaděčů a projektování elektrických zařízení. Nabízíme: - elektroinstalací silnoproudu i slaboproudu - výroby rozváděčů - kompenzace jalové energie - montáže hromosvodů - přípojky na veřejné sítě - venkovní osvětlení - projekční práce - revize.

Společnost Puidukoda CZ s.r.o. působí v oblasti velko- a maloobchodního prodeje a výroby palubek, teras, podlah, fasád a hoblovaného zboží ze sibiřského modřínu a severského smrku a borovice. Firma Puidukoda CZ s.r.o. se rovněž zabývá povrchovými nátěry a speciálními úpravami dřeva. V sortimentu firmy naleznete toto zboží: Obklady - smrkový ...

Společnost Plastor s.r.o. působí v oblasti PUR-polyuretanové chemie se zaměřením na vývoj, výroba a prodej polyuretanů - polyuretanové systémy, desky, pěny, elastomery, adheziva, pojiva. Klientelu máme po celé ČR, sídlíme v okrese Zlín. Jsme držitelé certifikátu ČSN ISO 9001:2001. Dvousložkové polyuretanové systémy: - měkké pěnové systémy ...

Zpracování a povrchové úpravy: - nerezových materiálů - nerezových dílů do stavebnictví, domácností, obchodů, nemocnic a průmyslových objektů. - kombinace nerezu se sklem, dřevem, kamenem. Zakázková výroba - kompaktní celky, atypické výrobky. Sídlo: - Braunerova 563/7, Praha 8 18000.

Vodní elektrárna, energetika. Výroba, rozvod, dodávka: -elektřina.

Společnost GLOBAL ENTERPRISES LTD spol. s r.o. z Vizovic na Zlínsku působí již řadu let jako přímý dovozce a velkoobchod širokého sortimentů zboží se zaměřením na zahradu, domácnost a kutily. Dodáváme vybavení a produkty na zahradu, dílnu, volný čas, ale i pro profesionální výkon povolání. Jsme výhradní dovozci farmářské zahradní a komunální ...

Prodej palivového dřeva Prodej lesních talířových fréz UOT - naorávačů. Drcení klestu a potěžebních zbytků, náletových dřevin. Odstraňování a oklešťování stromoví . Shrnování klestu. Naorávání lesní talířovou frézou. Přibližování dřeva. Strojní vyžínání. Srovnávání pozemků a stavenišť v regionu Zlínský kraj.

Distribuce, velkoobchod, maloobchod, obchodní servis, prodej: - těsnící materiály, těsnicí elementy, související doplňkový sortiment strojírenského průmyslu - O kroužky, gufera, manžety - kombinovaná těsnění - šňůry, ucpávky, průchodky - technické pryže, gumy, desky, pásky, role - vodící pásky - těsnící profily - plastové těsnění - ...

Společnost KAPA Zlín, spol. s r.o. se věnuje vývoji a výrobě forem pro zpracování PUR pěny a galvanoforem. Výroba je zaměřena např. na maskovací šablony pro světlomety a různé díly z kompozitních materiálů na zakázku. Podstatnou část produkce tvoří kancelářský, sedací nábytek a komponenty na konferenční a pracovní židle i kancelářská ...

SLÉVÁRNA. Výroba: -velmi složité odlitky z šedé a tvárné litiny pro obráběcí, tvářecí, textilní a jiné stroje. -šedá litina. Výzkum, vývoj, výroba: -odlitků a přípravků pro metalurgii.

Výroba, velkoobchod, prodej: - stavební a nátěrové hmoty - ochranné vrstvy, barvy, laky, lepidla, tmely. Výroba, dodávka, aplikace: - těžké antikorozní nátěrové systémy - polyuretanové, syntetické, epoxidové Výroba: - ROKOFINAL - tmel pro finální úpravu sádrokartonu Maloobchod, prodej: - barvy, laky, lepidla - malířské ...

Certifikace: -certifikát ISO EN ČSN 9001:14001. Výroba, prodej: Elektrotechnika a elektrotechnické součástky: - domovní vypínače a zásuvky - vačkové spínače - malé koncové ovladače (mikrospínače) - tlačítka do ručního nářadí 550 W - kontaktní stěrací kartáčky k elektromagnetickým spojkám - spínače brzdových světel - spínače ...

Autoservis, autoopravna, servis, oprava, opravy: -osobní automobily -autokarosérií, autokarosérie, karosérie, karosérií, karosářské práce, autokarosárna -autolakýrnické práce, autolakovna, lakování automobilů -lakování plastů. -příprava na STK. Čerpací stanice.

Bateriový systém pro nadbytečnou energii z distribučních soustav a jakýchkoli zdrojů elektrické energie - fotovoltaické elektrárny nebo turbíny.

Výrobcem a dodavatelem široké škály plechových střešních tašek či trapézových a tabulových plechů je společnost STATO střechy s.r.o. Tato společnost, která sídlí v Napajedlech na Zlínsku, se kromě maloobchodního a velkoobchodního prodeje kovových střešních krytin zabývá také prodejem a výrobou okapových systémů a dělením a ohybem materiálu.