AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.

AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Výroba, distribuce, prodej: - dřevěné pelety na topení - ekologické palivo.

Velkoobchod: - stavebniny. Prodej: - kompletní sortiment stavebních hmot - zdících materiálů - betonové výrobky - zámkové a plošné dlažby - suché maltové směsi - pojiv - hydroizolace a tepelné izolace - zateplovací systémy - barvy a laky - stavební chemie - komínové systémy - střešní krytiny. Doprava ...

Dovozce a distributor produktů od firem: - BALLISTOL - universální antikorozní, mazací a ochranné oleje a technické spreje pro průmysl, dílnu a hobby. Produkty: - universální oleje a spreje - technické spreje - antikorozní oleje a spreje - víceúčelové mazací tuky - mazací oleje a spreje pro potravinářský průmysl H1 - pasty a spreje pro ...

Železářství . Prodej: -hutní materiál -profily, kovových profilů -úhelníky, železných úhelníků -trubky, ocelových trubek -vodoinstalačního materiálu -topenářské zboží -zámečnické výrobky -spojovacího materiálu -nářadí.

Maloobchod, prodej, servis, opravy.: -výrobky firmy STIHL, MAKITA - zemědělská a zahradnická technika AL-KO: -elektrické strunové, čtyřkolové -benzínové čtyřkolové -traktorů, traktory zahradních -drtiče, drtičů zahradního odpadu -vodních čerpadel, čerpadla -ruční nářadí -malé motocykly.

Prodej, montáž: - okna plastová, dřevěná, dřevohliníková - dveře plastové, dřevěné - schodiště - sušáky

Malobchod, prodej: -míchání autolaků Lesonal, Mobihel -plniče, speciální základy, -tmely, -brusné materiály -plnění sprejů akrylátovou i metalickou barvou -pomocné materiály pro autolakýrníky -míchání polyuretanové barvy v hodné pro domácí i průmyslové využití ....

Výroba strojírenská: -lisovací nástroje -jednoduché, postupové, sloučené -lisovací formy Kovoobrábění, obrábění kovů, kovu: -kovových materiálů Kovovýroba, výroba: -stroje, části strojů

Maloobchod, prodej: -kvalitní tříděné hnědé uhlí z SD, a.s. Důl Bílina -uhelné brikety z SRN -černé uhlí -koks. Sklad Mistřice 414, areál AGRI-M tel.: 572545171

Výroba, nákup, prodej, likvidace: -cihly, cihel -pálené zdící materiály -pálené zdící AKU materiály pro vnější i vnitřní zdivo. Likvidace: -interní stavební sutě a výkopový materiál. Prodej: -písek slévárenský

Výkup - použité černé a asfaltjutované trubky - nadnormativní zásoby trubního materiálu Prodej - ocelové trubky podélně a spirálově svařované, bezešvé, - silnostěnné bezešvé roury - izolování trubek dle normy DIN 30672 - pažnice UNION - repasované ocelové trubky.

Profesionální servisní a čistící chemie. Gecochem technology s.r.o. poskytuje zákazníkům kvalitní technické poradenství v oblasti servisní a čistící chemie.

Maloobchod, prodej: - materiály stolařské, truhlářské, nábytkářské - nábytková dvířka určená pro finální výrobu kuchyní, koupelen, komerčních interiérů, lékařských ordinací, studentských a dětských pokojů.

Vyrábíme a dodáváme magnety - magnety neodymové, feritové - magnetické folie a pásky - magnetické čočky - magnetické válečky - magnety břemenové.

Distribuce tepelné energie, dodávky tepelné energie pro vytáění a ohřev teplé vody.

Rozvod, dodávka: -elektřina -plyn -voda -tepelná energie, pára. Provozování, údržba, opravy: -elektroenergetických, tepelných, plynových, vodovodních, kanalizačních sítí a technologických zařízení: -kotelny, domovní a průmyslové rozvody, elektrické rozvodny, regulační stanice plynu, ČOV, kanalizace, úpravny vody.

Zabýváme se tuzemským a zahraničním obchodem se surovým glycerinem, rafinovaným glycerinem, methanolem, G-fáze, BIOmixem, vedlejšími produkty s výroby bionafty.

Pronájem bývalého areálu masokombinátu v Hodoníně (ul. Velkomoravská) - tel.: 518390219, fax.: 518390222 Správa, údržba, pronájem nemovitostí: -nebytové prostory -sklady, skladové prostory -administrativní prostory, kanceláře -výrobní prostory -uzavřený objekt-služba na vrátnici -služby VZV (vysokozdvižné vozíky).

Realizace: - terasy z exotického dřeva - masivní interiérové podlahy - gabiony - ze statickou funkcí, okrasné - cedrové fasády - kompozitní ploty, terasy - cedrové řezivo. Renovace, nátěry teras.

Lisování pryžových výrobků. Provozovna: Količín 131, 76901 Holešov.

Výroba, distribuce: -profesionální kotevní a upevňovací technika. Výroba: - kotevních patek - válce a rotační díly - přípravky a zařízení - svařovací přípravky pro automobilový průmysl. CNC frézování (3000x1370x800). Konstrukce a kompletace celků.

Analýzy vstřikování plastových dílů. Technologický design plastových dílů. Školení: - plastikářská technologie.

Výroba ozubených segmentů - ozubená kola - ozubené řemenice - řetězová kola - ozubená kuželová kola a soukolí - ozubené hřebeny Trapézové šrouby a matice Tepelná úprava - kalení - cementování - nitridování - indukční kalení zubů Povrchová úprava - broušení a leštění kovů - zinkování - černění - niklování - ...

Výroba: -díly a výrobky pro automobilový a stavební průmysl -jiné výrobky běžné spotřební povahy. Výroba, zpracování polyuretanu vypěňováním do forem - PUR* systémy: -pěny integrální -polotuhé -tuhé -měkké -studené -kombinace: -vlastní polyuretan -polyuretan - kov - folie -uplatnění: -automobilový průmysl ...