AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.

AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Zpracování: -technických tkanin, aplikace kování -grafické studio. Reklamní činnost: -bannery. -reklamní poutače Thermosublimační tisk -potisk polyesterového textilu Výroba, e-shop, prodej, pronájem: -reklamní stany -nůžkové stany s vysokou odolností -prodejní stánky -zahradní altány -technických textilií -dílenské ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -okapové systémy -klempířské výrobky -plechy, plechové krytiny -stavební materiály pro střechy -zateplovací materiál -difuzní a parotěsné fólie -střešní okna -spojovací a drobný materiál. Práce, montáž: -klempířství -pokrývačství -tesařství. Realizace a rekonstrukce střech

Maloobchod, prodej: -palivo: - koks - černé uhlí ořech, kostka - brikety - hnědé uhlí kostka, ořech

Výroba, velkoobchod, prodej: -pigmentové koncentráty pro obuvnický, papírenský a plastikářský průmysl -kaseinové krycí barvy (barvení kůže, koželužský průmysl). Sídlo firmy: -Jiráskova 569, 76001 Zlín.

Výroba,velkoobchod,prodej: -čistící prostředky: -TAPUNA - na žehličky všech typů -čistící pasty na ruce s odbarvovacími účinky -bytová chemie: -leštěnky na podlahy. Provozovna: -Otrokovice 76502,Třída T. Bati 1566 - budova 45a. Sídlo firmy: -ATOTA s.r.o. Jiráskova 569,76001 Zlín.

Výrobní středisko. Výroba: - aditiva do PHM - chladící kapaliny - ostřikovače skel - autokosmetika - technické kapaliny - brzdové kapaliny.

Zastoupení Linde Gas. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -propan-butan -technické plyny -potravinářské plyny -mediciální plyny.

Hlavní činností společnosti TEOZ, spol. s r.o. Otrokovice je výroba, kovovýroba výletních vláčků a vyrábí nerezové, hliníkové výrobky - kovové brány, ploty, vozíky, schodiště a nabízí montáže ocelových, stavebních konstrukcí. Působí především v regionu Zlínský kraj. Výroba, provoz: - výletní vláčky, autovláčky. Informace o provozu vláčku ...

Čištění odpadních vod. Všeobecná realitní činnost: - pronájem - prodej. Dodávka: - voda - vodárenské armatury.

Výroba, distribuce: - biouhel - využití při kompostování, aplikací lze také zlepšit vlastnosti půdy. Biouhel je drcený materiál vyráběný jako dřevěné uhlí.

Revize technických zařízení a infrastruktury. Provozujeme service desk a datové centrum pro řízení, správu a dohled nad agendou revizních zpráv.

Klempířství Podešva Zlín provádí již od roku 2000 speciální ruční klempířské práce. Zajistíme realizace i opravy plechové střechy, vyrobíme a instalujeme okapové systémy, atiky, oplechování štítů, komínu, dveří. Provádíme izolace střech - aplikujeme střešní folie Fatrafol na všechny typy budov s plochou střechou. Činnost směrujeme ...

Obchodní činnost. Velkoobchod, maloobchod, prodej: - chemické výrobky: - průmyslová chemie, chemické prostředky pro průmysl.

Velkoobchod, prodej: - sypké hmoty, materiály pro hrubou stavbu: - písek žlutý 0-2 - potěrák - přírodní kamenivo 4-8 - štěrk -drť - cement - kamenná drť pod zámkovou dlažbu, úpravu cest - kamení z Váhu - mulčovací kůra - makadam 8-16, 16-22, 22-36 - sítě do betonu. Doprava štěrků a písků Zlín.

Výroba, prodej, montáže: - kalírenské přípravky - pece na výrobu dřevěného uhlí. Prodej: - dřevěné uhlí.

Výroba a rozvod: -tepelná energie: -pára (páry) -horká voda. Servis, poruchy - tel.: 577649240.

Betonářské práce. Zpracování betonářské oceli. Ohýbárna betonářské oceli. Čerpání, prodej betonu a rozvoz domíchavačem: - betonová směs - transportního betonu. Pronájem čerpadla na čerpání betonu. Práce: - kari sítě - vázací dráty - kompletace betonářské oceli dle stavební dokumentace -stavební materiály -výztuž -armatury ...

Výroba, velkoobchod, prodej: - těsnících profilů a profilů EURO - inhibitorů a změkčovadel vody. Zakázková výroba z termoplastického elastomeru.

-Kompletace plastových výrobků -Konstrukční činnost strojírenství ve 3D (Autodesk Inventor) -Fotografické služby

Prodej, e-shop: - materiály pro výrobu nábytku a design interiérů a potřeby pro truhláře, stolaře a domácí kutily: - plošné materiály - nábytkové hrany a kování - brusivo - spojovací materiál - dřezy a baterie - osvětlení - lepidla, laky, tmely - obalové materiály - ochranné pomůcky - nářadí - barvy, ...

Distribuce, velkoobchod: -rozpouštědlových a disperzních lepidel, tmely -ochranných nátěrů -nátěrových hmot na komunikace -stavební chemie -chytrá barva -realizce vodorovného dopravního značení.

Internetový obchod, eshop, e-shop, velkoobchod, prodej: -šroubení -pneumatické prvky: -rychlospojky -kulové kohouty -manometry -teploměry -hadice, spony, spojky -filtry -regulátory