Výroba a prodej surovin zahrnuje produkty pro chemický a farmaceutický průmysl, dále pak pro potravinářství ale také pro stavební, strojírenský či jiný technický průmysl. Suroviny je možné také odevzdávat ve sběrných dvorech jako druhotné suroviny.

J-VST, s.r.o. - výroba součástí tvářením
Společnost J-VST, s.r.o. se již od roku 1992 specializuje na realizace technologie objemového tváření za studena, konstrukci tvářecích nástrojů a výrobu strojních součástí na tvářecích strojích. Mezi nejčastěji produkovanými výrobky naší firmy najdete klikové hřídele, třmeny nájezdu zámku kapoty, šrouby, kola, T-šrouby a mnoho dalších.
J-VST, s.r.o. - výroba součástí tvářením
Řemesla, práce: - tesařské - klempířské - pokrývačské Pila, výroba: - řezivo - prodej palivové dřevo Výstavba: - dřevostavby - srubové domy

Prodej: - jehličnaté řezivo - střešní latě - vazby

Cihelna. Výroba, prodej: - zdící materiály, cihly INA - A, INA - B. - tašky, dlaždice Těžba a úprava: - kameniva, písků, štěrkopísku, kaolinu, jílů a jílových zemin. Recyklace nekovového odpadu. Příprava staveniště. Možnost zajištění dopravy.

Služby, zemědělská činnost: - chov skotu - lesnictví - pilařská výroba Znalecká činnost.

Nabízíme přírodní kámen pro dlažby, obklady v interiérech i exteriérech, kámen pro suché zídky nebo zdění, kamenné schody, parapety, záklopové desky pro studny, sloupky, valounky atd..

Prodej přírodního kamene - kámen pro obklady a dlažby.

Prodej: - stavebniny - písek, štěrk - uhlí

Zakázková výroba, zaměření a zpracování výrobní dokumentace, montáž: - přírodní kámen - kamenictví, kamenické výrobky, práce - mramor, pískovec, žula, travertin, onyx a syenit - tuzemské i dovozové - dlažby, obklady, umyvadlové a kuchyňské desky, schody, parapety, zadem odvětrávané fasády

Zemní a výkopové práce, autodoprava. Prodej kameniva.

Provádíme zemní práce, a to včetně převozu techniky, sutiny či zeminy vlastní kontejnerovou dopravou. Součástí našich služeb je také dřevovýroba v podobě dodávek stavebního či truhlářského řeziva.

Činnost: - montáž odvětraných systémů fasád - pokládka, realizace kamenné koberce - hydroizolace

Dřevařská výroba: - terasová prkna, konstrukční hranoly, dřevěné fasády Lesní činnost.

Pilařská výroba: -řezivo stavební: -prkna, fošny, trámy, latě -palubky.

Výroba a prodej: - flotovaný a kusový kazivec - křemen - dolomit - živec

Posuzování vlivů na životní prostředí. Geologické práce v oblasti inženýrské geologie a hydrogeologie. Inženýrská činnost v investiční výstavbě. Hornická činnost - činnost prováděná hornickým způsobem. Odborné kurzy, školení, vzdělávací akce včetně lektorské činnosti.

Prodej a sušení: -řezivo -dřevo -truhlářské a stavební řezivo -podlahovky -palubky.

Prodej: - žárovzdorné izolační materiály - těsnící šňůry - lepidla

Pila, pilařská výroba. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -stavební dřevo: -hranoly, střešní latě, prkna, krovy -sušené stolařské řezivo -palubky -palivové dřevo. Stolárna.

Výroba: -betonové výrobky: -venkovní obkladový kámen -výrobky ze šlechtěného betonu

Pila. Výroba: - nábytek - řezivo.

Dřevocentrum, prodej, velkosklad - lepené a masivní dřevomateriály - stavební řezivo - truhlářské řezivo - dřevěné polotovary Import dřeva, import řeziva Okenní a dveřní eurohranoly - lepené hranoly - Eurohranoly smrk, severská borovice, americký bílý dub, meranti, sibiřský modřín - dveřní frízy a sendviče - dveřní výplně, ...