Výroba a prodej surovin zahrnuje produkty pro chemický a farmaceutický průmysl, dále pak pro potravinářství ale také pro stavební, strojírenský či jiný technický průmysl. Suroviny je možné také odevzdávat ve sběrných dvorech jako druhotné suroviny.

J-VST, s.r.o. - výroba součástí tvářením
Společnost J-VST, s.r.o. se již od roku 1992 specializuje na realizace technologie objemového tváření za studena, konstrukci tvářecích nástrojů a výrobu strojních součástí na tvářecích strojích. Mezi nejčastěji produkovanými výrobky naší firmy najdete klikové hřídele, třmeny nájezdu zámku kapoty, šrouby, kola, T-šrouby a mnoho dalších.
J-VST, s.r.o. - výroba součástí tvářením
Pilařství Zednictví Truhlářství, podlahářství

Pila. Dřevovýroba pro stavební účely, palety. Truhlářství.

Pila, výroba a prodej - stavební a truhlářské řezivo.

Výroba žáruvzdorné oxidové keramiky. Vyrobky: - trubice, tyče, kapiláry - kelímky - kontrukční díly - keramická jádra.

Zpracování grafitové suroviny, výroba mikromletých grafitů a exotermických krycích prášků.

Autodoprava, doprava, přeprava: -přeprava sypkých materiálů - sklopka. Práce: -drobné zemní práce. Prodej: -drceného kamene včetně dopravy.

Našim zákazníkům nabízíme truhlářské řezivo, obkladové palubky a podlahové palubky. Zabýváme se jak velkoobchodem, tak i maloobchodem. Naše zboží si můžete zakoupit v prodejních skladech v Bořanovicích (Praha - Východ) a ve Znojmě..

Pila, zpracování dřeva. Výroba: - krovy - stavební dřevo - truhlářské řezivo Jezdecká hala: - pronájem.

Dřevovýroba. Zakázková výroba: -pergoly -zahradní chaty. Ostření: -pily -dřevoobráběcí nástroje.

Technické služby: - nákladní doprava tuzemská - prodej písků, drtí - údržba zeleně, opravy místních komunikací - pokládání zámkové dlažby, živice - sběrný dvůr, nebezpečné odpady.

Pořez kulatiny, prodej řeziva a inženýrská činnost ve výstavbě.

Výroba pilařská a impregnace dřeva.

Kompletní kamenické práce. Renovace kamene. Výroba a montáž pracovních desek z přírodního kamene i umělého kamene Technistone a Silestone, umyvadlové a laboratorní desky, parapety, schody. Čištění kamene tlakovou vodou a pískem, jehličkování a pemrlování. Obklady, dlažby. Grilovací kámen. Zahradní kámen.

Dodávky břidlicových obkladů, kamene a okrasných valounů.

Váš dodavatel materiálů pro stavebnictví a chemický průmysl, exportní a konzultační servis. Stavebnictví: -řezivo smrk, borovice -prkna, latě, fošny, hranoly -lepené hranoly, stropní panely -palubky i podlahové smrk, borovice klasický a tatranský profil. Další výrobky : -plotová prkna -OSB (dřevoštěpkové) desky -spárovka ...

Služby: - pila - zpracování dřeva

Pila. Výroba: -truhlářské a stavební řezivo -výroba lamel na eurohranoly -kompletní dodávky řeziva pro dřevostavby. Prodej: -palivové dřevo (krajiny) -štípané palivové dřevo. Velkoobchod: - pelety nejen ze dřeva - brikety nejen ze dřeva

Kamenolom. Těžba: - žula Výroba: - žulové dlažební kostky - krajníky - žulové desky

Doprava - mezinárodní - vnitrostátní Prodej - motorové oleje REPSOL Prodej - písek - štěrk - drť Prodej - cement - vápno

Prodej: - pevná paliva - uhlí Nákladní autodoprava. Zemní práce.

Výroba kovových konstrukcí, gabiony. Prodej žulových a přírodních kamenů.

Velkoobchod, maloobchod, e-shop: - paliva - uhlí, koks - palivové dřevo - dřevěné brikety

Výroba: -lisované keramické filtry s kruhovými otvory pro slévárenský průmysl

Pila. Výroba, prodej: -dřevo -truhlářské řezivo -pořez kulatiny -výkup kulatiny -sušení řeziva -krovy a impregnace v namáčecí vaně -stavební řezivo -palubky -hoblovací materil -střešní latě -hranoly.