Výroba a prodej surovin zahrnuje produkty pro chemický a farmaceutický průmysl, dále pak pro potravinářství ale také pro stavební, strojírenský či jiný technický průmysl. Suroviny je možné také odevzdávat ve sběrných dvorech jako druhotné suroviny.

J-VST, s.r.o. - výroba součástí tvářením
Společnost J-VST, s.r.o. se již od roku 1992 specializuje na realizace technologie objemového tváření za studena, konstrukci tvářecích nástrojů a výrobu strojních součástí na tvářecích strojích. Mezi nejčastěji produkovanými výrobky naší firmy najdete klikové hřídele, třmeny nájezdu zámku kapoty, šrouby, kola, T-šrouby a mnoho dalších.
J-VST, s.r.o. - výroba součástí tvářením
Pila. Prodej: - lesní a zahradní technika Husqvarna.

Pila. Prodej: -stavební a truhlářské řezivo Realizace, stavba, rekonstrukce: -střechy na klíč. Práce: -tesařské, tesařství.

Zprostředkování - průmyslová výroba, dodávka z Číny: -lisované díly z plechu, plastové díly včetně výroby nástroje -zinkové odlitky hrubé nebo dekoračně chromované -drátěné sítě svařované i pletené -PVC, PU koženka -plošné spoje -kartony obalové -kolečka otočná, paletová, nábytková.

Půjčovna stavební mechanizace, půjčovna nářadí, pronájem strojů, zemní práce, výkopové práce, prodej štěrků, prodej písků, autodoprava.

Dřevovýroba: - lišty, hranoly, desky.

Výroba stavebního a truhlářského řeziva, zpracování listnaté i jehličnaté kulatiny.

Oblast Západ působí na 3 pískovnách a 8 kamenolomech převážně na území Ústeckého a z části Karlovarského kraje. Vedení a správa oblasti sídlí zčásti v lomu Libochovany a zčásti v lomu Úhošťany. Hlavní činností v provozovnách je dobývání přírodního kamene a štěrkopísků, včetně následného zahlazení hornické činnosti po vytěžení zásob ...

Oblast Východ má 12 provozoven (9 kamenolomů a 3 pískovny), které vyvýjejí činnost v rámci území Libereckého a částečně i Středočeského, Hradeckého a Pardubického kraje. Vedení a správa oblasti sídlí v lomu Smrčí. Vyrábíme a dodáváme drcené a těžené kamenivo v širokém standardním sortimentu dle příslušných EN, které lze použít pro výrobu ...

Lom, kamenolom, těžba: - štěrkopísek - zahradní kámen

Lom, kamenolom, těžba: - štěrkopísek - zahradní kámen

Činnost: -lesnická činnost -pilařská výroba -dřevovýroba -stavební řezivo, krovy -tesařské práce -broušení kotoučů.

Prodej - řezivo dřevařská pila Výroba - řezivo dřevařská pila Truhlářské práce

Pila. Zpracování kulatiny. Zhotovení veškerého stavebního řeziva. Výroba a prodej: - přířezy na spárovku - palivové dřevo - piliny - sušení řeziva.

Ing. Zdeněk Karban je firma zabývající se prodejem stavebního řeziva, prodej střešních latí, fošen, prken a hranolů. Prodej obkladových i podlahových palubek. Řezivo, dřevo a palubky je možné impregnovat proti různým druhům plísní, proti dřevomorce a dalším škůdcům. Kvalitní dřevo a řezivo najdete zde na našich stránkách. Řezivo dodáme ...

Pila: - zpracování jehličnaté a listnaté kulatiny, pilařská výroba se zaměřením na vazby a řezivo na zakázku. Sortiment: - hranoly - do profilu 70x70cm, délky 12m, případně 15m - fošny, prkna, střešní latě - standartních a atypických rozměrů - pořez ve mzdě - do průměru 100cm - truhlářské řezivo - přířezy - palivové dřevo

Velkoobchod, prodej: -obilí, BIO obilí -krmiva. Sklad velkoplošného materiálu: -dřevotříska surová, dýhovaná -lamino -překližka -laťovky -parapety -sololit.

Velkoobchod přírodního obkladového kamene.

Pila. Zpracování dřeva, dřevo. Výroba pilařská a impregnace dřeva.

KH Stone s.r.o. - Prodej kamene, leštěných oblázků, valounů, kamenné dlažby a obkladů z kamene. Pokládáme jezírkové fólie a geotextilie. Kámen do jezírek. Prodej dlažby z pálené hlíny - terakota. Kamenné mozaiky z oblázků, vzory koberců na Vaší zahradě. Vápenec, křemenec.

Dřevovýroba: -nákup a prodej dřeva, pilin, -prodej pneumatických hřebíkovaček a sponkovaček, páskovaných hřebíků. -výroba a prodej palivového a štípaného dřeva, řeziva, palet, beden, krovů -zakázkové montáže dřevěných obalů -sušení dřeva. Doprava: -přeprava rozměrných nákladů dřeva -souprava na přepravu paliva od 1 m.

Prodej hnojiv a agrochemikálií. Prodej uhlí a písku. Těžba a prodej bílého dolomitického vápence. Tuzemská i mezinárodní nákladní autodoprava.

Autodoprava: - silniční motorová doprava nákladní: - vnitrostátní a mezinárodní (převážně Španělsko) kamionová přeprava. Pilařská výroba, prodej: - pořez dřeva, kulatiny - sušené truhlářské řezivo (sušení řeziva, 2 teplovzdušné sušárny) - mokré řezivo (prkna, fošny, latě, hranoly). Provozovna: - Fulnek, Stachovice 144.