Výroba a prodej surovin zahrnuje produkty pro chemický a farmaceutický průmysl, dále pak pro potravinářství ale také pro stavební, strojírenský či jiný technický průmysl. Suroviny je možné také odevzdávat ve sběrných dvorech jako druhotné suroviny.

J-VST, s.r.o. - výroba součástí tvářením
Společnost J-VST, s.r.o. se již od roku 1992 specializuje na realizace technologie objemového tváření za studena, konstrukci tvářecích nástrojů a výrobu strojních součástí na tvářecích strojích. Mezi nejčastěji produkovanými výrobky naší firmy najdete klikové hřídele, třmeny nájezdu zámku kapoty, šrouby, kola, T-šrouby a mnoho dalších.
J-VST, s.r.o. - výroba součástí tvářením
Maloobchod, prodej, dodávka, distribuce: přírodní kámen na dlažby a obklady do exteriérů a interérů -pískovce -břidlice -kvarcity -vápence. Práce: -obkladačské, kamenické -zpracování kamene. Realizace: -exteriéry -interiéry.

KDYŽ SE TO S LESEM A DŘEVEM UMÍ... Výroba, prodej, obchod: -řezivo stavební -vazby, krovy pro klasické střechy -certifikát na řezivo pro konstrukční prvky z masivního dřeva od TZÚS -sušárna dřeva, KATRES (sušené řezivo) -dřevěné hranoly, desky, fošny (i dubové), střešní latě, trámy, truhlářské, stolařské i hoblované ...

Prodej: - černé uhlí - hnědé uhlí - koks - brikety uhelné - dřevěné brikety

PILA: -Výroba řeziva: -trámy -latě -prkna -fošny -plotovka(ploty) vše dle přání zákazníka -Pořez kulatiny do průměru 71 cm -Bednářská výroba-výroba beden všeho druhu -Prodej sololitu -Výroba palet vyjma EUROPALET

Prodej a doprava: - uhlí - písky - štěrky - kůra

Výroba, prodej: - hutné, lehčené a vláknité žáruvzdorné materiály do 1800°C značky RATH - návrhy, realizace vyzdívky průmyslových pecí a spalovacích zařízení.

-Zprostředkování obchodu a služeb -L142 - Dobývání a úprava písku a jílovinových zemin, zemní práce

Prodej - prvky z umělého pískovce ploty, podezdívky, opěrné zdi, balustrády, obklady, dlažby, cesty, schody, doplňky pro ploty, interiéry, zahrady a parky, zahradní krby, zahradní nábytek, udírny, schránky Výroba - umělý pískovec umělý kámen - prvky z umělého pískovce (zahradní krby, udírny, schránky) - prvky z umělého pískovce ...

Kamenná krása Nabízíme prodej přírodního kamene štípaného, formátovaného a dekoračního. Horninu vozíme přímo z místa těžby. Nabízíme vše za nízké ceny.

Kamenná krása Nabízíme prodej přírodního kamene štípaného, formátovaného a dekoračního. Horninu vozíme přímo z místa těžby. Nabízíme vše za nízké ceny.

Těžba břidlice nejmodernějšími technologiemi včetně jejího zpracování a dodání v celé čr i v zahraničí.

Výroba: - pilařská - řezivo, pořez kulatiny - pilařské výrobky: - stavební (střešní latě, stavební prkna, hranoly) - stolařské (fošny, prkna) Zpracování, impregnace dřeva.

Práce: -tesařství -pila -prodej a výroba stavebního řeziva 773660060- pila 608860204- tesařství

Prodej - truhlářské řezivo Výroba - řezivo - stavební - hoblování - impregnace - sušení - plotovky Pořez vlastní kulatiny Prodej - palivové dřevo

Společnost Timbeum a.s. prodává velkoplošné dřevěné materiály.

Divize těžba kamene štěrkopísku. Výroba a prodej pro stavebnictví: -drcený kámen do betonu a silničních staveb -štěrkopísek do betonu a pro silniční stavby -štěrkopísek a drcené kamenivo pro obalované živočišné směsi.

Kamenolom, pískovna, betonárna: -těžba, úprava, prodej kamene -štěrk -štěrkopísek. Kamenolomy: -Dolní Kounice tel.: 546 418 930-1, dolnikounice@kamenzbraslav.cz -Želešice tel.: 547 429 941-2, zelesice@kamenzbraslav.cz -Předklášteří tel.: 549 439 290, 549 439 292, predklasteri@kamenzbraslav.cz

Štěrkopískovna Těžba, prodej: - drobné a hrubé těžené kamenivo - štěrkopísek - plážový písek - okrasné valouny - zahradní kámen.

- Zpracování černého uhlí - Zásobování našich odběratelů černouhelným prachem, případně antracitem - Velkoobchod - Zprostředkování obchodu a služeb

Výroba, prodej: -stavební řezivo -truhlářské řezivo -odpadní dřevo -palivové dřevo -pila -pořez dřeva -úprava řeziva - hoblování, impregnace.

Pila, pilařská výroba: - stavební řezivo - palivové dříví - nákup a prodej dřevní hmoty.