Výroba a prodej surovin zahrnuje produkty pro chemický a farmaceutický průmysl, dále pak pro potravinářství ale také pro stavební, strojírenský či jiný technický průmysl. Suroviny je možné také odevzdávat ve sběrných dvorech jako druhotné suroviny.

J-VST, s.r.o. - výroba součástí tvářením
Společnost J-VST, s.r.o. se již od roku 1992 specializuje na realizace technologie objemového tváření za studena, konstrukci tvářecích nástrojů a výrobu strojních součástí na tvářecích strojích. Mezi nejčastěji produkovanými výrobky naší firmy najdete klikové hřídele, třmeny nájezdu zámku kapoty, šrouby, kola, T-šrouby a mnoho dalších.
J-VST, s.r.o. - výroba součástí tvářením
Nákladní doprava Prodej - dřevo

Pískovna - těžba písku a štěrkopísku Hotel - ubytování

-Prodej sušeného truhlářského řeziva

stavebniny: -palubky, podlahovky a plovoucí podlahy -dřevěné lišty -stavební řezivo -střešní krytiny a doplňky -střešní okna, střešní fólie -klempířské výrobky a plechy -tepelné izolace -polystyren, sádrokarton -OSB desky (i broušené) -zateplovací systém -hydroizolační asfaltové pásy -polykarbonát -zahradní program, zahr. ...

Prodej - ochranné rukavice - barvy a laky - dřevěné výrobky (násady, ...) E-shop - dřevařské výrobky (násady, košťata, kartáče) Zemní práce Železářství - hospodářské potřeby

Výroba: -řezivo -krovy -vazníky -latě. Pila: -palivo -palubky.

Prodej, servis: - autobaterie, motobaterie - baterie do automobilů - autožárovky - výměna propan butan. Prodej, maloobchod: - dřevěné uhlí.

Dřevařská výroba. Výroba drobného skládacího nábytku.

Služby: -pořez kulatiny. Prodej: -řezivo -dřevěné brikety -dřevodomky.

Dodávky a zpracování: - přírodní kámen: - žula - mramor - travertin - onyx - pískovec - břidlice - porfýr. Prodej: - deskovina v různých tloušťkách jako polotovar pro další zpracování - obklady - dlažby - pomníkové díly - koupelnové, kuchyňské a barové desky - vnitřní a vnější parapety - krbové římsy - ...

Firma Pila Hertice byla založena v roce 1995 panem Jindřichem Vlčkem. Po celou dobu svého působení na trhu klade významný důraz na kvalitu, včetně odborného poradenství v oblasti dřevozpracování. Zabýváme se prodejem stolařského a stavebního řeziva jako např. hranoly, fošny, desky, sušené fošny a desky, palubky a podlahovky. Kulatinu Vám dle ...

Výroba, výrobce: - vazníky se styčníkovou deskou - krovy.

Zpracování zeminy -reciklace zeminy-štěrky -zásypový materiál

Výroba - řezivo Prodej - řezivo buk, dub, jasan, habr a smrk

Prodej, velkoobchod, maloobchod: - koks - černé uhlí - topné směsi - brikety hnědouhelné. Prodej pro: - velkoodběratele - domácnosti.

dovoz černého, hnědého uhlí a palivového dřeva, možnost složení pásovým dopravníkem. Rozvoz písku, štěrku, kovošrot

- kontejnerová služba - MERCEDES BENZ - 7t Dodávka, montáž - gabionové konstrukce obklady fasád - gabionové konstrukce (ploty) - gabionové konstrukce (opěrné zdi) Zemní práce (smykem řízené nakladače, otočný bagr)

Velkoobchod, prodej: - černé a hnědé uhlí, koks - tuhá paliva - ocelový a litinový šrot.

Prodej: - černé uhlí - mechanická zařízení - výrobní stroje důlní mechanizaci - materiály pro těžařský průmysl.

Zakázková úprava a zpracování italského mramoru

Štěrkovna, pískovna, kamenolom. Těžba, úprava, prodej: -štěrk -písek -štěrkopísek -kamenivo. Výrobky jsou certifikovány a použitelné ve všech oblastech stavebního průmyslu. Služby: -trh s kamenivem.

Těžba, zpracování, prodej: - písek, štěrk - štěrkopísek. Kamenolom.