Výroba a prodej surovin zahrnuje produkty pro chemický a farmaceutický průmysl, dále pak pro potravinářství ale také pro stavební, strojírenský či jiný technický průmysl. Suroviny je možné také odevzdávat ve sběrných dvorech jako druhotné suroviny.

J-VST, s.r.o. - výroba součástí tvářením
Společnost J-VST, s.r.o. se již od roku 1992 specializuje na realizace technologie objemového tváření za studena, konstrukci tvářecích nástrojů a výrobu strojních součástí na tvářecích strojích. Mezi nejčastěji produkovanými výrobky naší firmy najdete klikové hřídele, třmeny nájezdu zámku kapoty, šrouby, kola, T-šrouby a mnoho dalších.
J-VST, s.r.o. - výroba součástí tvářením
Štěrkovna, pískovna. Těžba, úprava: -štěrk, písek, štěrkopísek -kamenivo.

Kamenolom, lom*, výroba: -drcené kamenivo. Provozovna Leskoun, tel.: 515321190.

Štěrkovna, pískovna. Těžba, úprava: -štěrk, písek, štěrkopísek -kamenivo.

Těžba, zpracování, prodej: - štěrk, písek - štěrkopísek. Lom. Kamenolom.

Štěrkovna a pískovna. Prodej: - písek - kvalitní kopaný - štěrkopísek - štuk, beton, beton+omítky i nestandartní materiály pro stavby rodinných domů, vozovek i pro betonárky - možnost zajištění dopravy.

Českomoravský štěrk, a.s. . Těžba: -štěrkopísek,štěrk,písek.

Kamenolom,lom*. Těžba: -kámen,štěrk,drtě. Spojené štěrkovny a pískovny Brno,a.s. Luleč: -strojní dílny,tel:517353300,517353572 -centrální dílny, tel:517353287,517353293 -MTZ*,tel:517353141 -SHT*,tel:517353143 -sklad,tel:517353609. Provozovna: -Olšany,tel:517374234,517374296 -Vyškov-Opatovice, tel:517350326,517350704.

Stavební systémy: -suché maltové směsi -barvy, omítky, tmely -sádrokartonové systémy -vnější zateplování budov -tepelné a zvukové izolace -stavebniny -stavební materiály.

Příprava, realizace (mimo těžbu), kontrola, supervize a specializované inženýrství hornické činnosti. Činnosti prováděné hornickým způsobem. Zajišťování starých důlních děl. Zajištění důlní štoly. Projekce, provádění, vyhodnocování a supervize geologických prací. Příprava, realizace, kontrola a supervize činností spojených se zajišťováním ...

Zajišťuje sdílené služby v rámci skupiny Czech Coal: - zásobování elektrickou energií, provozování vodního a tepelného hospodářství - pořádání odborných kurzů a školení - vyhodnocování vzorků těženého uhlí, vzorků olejů - provádění měřických prací podle požadavků odběratelů.

Topíte doma uhlím, briketami nebo koksem? Sháníte dodavatele uhlí či jiné suroviny? Potřebujete daný produkt také dovézt na určené místo? Obraťte se na nás! Hlavní činností firmy je prodej paliv. Ostatní činnosti jsou doplňkové v rámci poskytování služeb. Jako jediná firma v regionu skladujeme veškerá paliva ve velkokapacitní hale, což má velký ...

Prodej: -brikety -uhlí -palivové dřevo.

Výroba, prodej: - truhlářské řezivo - stavební řezivo.

Výroba: - terasová dlažba (hladká, reliéfová) - betonová dlažba (hladká, reliéfová) - obklady schodů, parapetní desky a jiné - zajištění pokládky - balené terasové drtě a oblázky. - výrobky z desek CETRIS

Maloobchod, prodej: - stavebniny - dřevo - nátěrové hmoty

-Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Překladatelská a tlumočnická činnost -Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti

Velkoobchod a maloobchod okrasných valounů a lomového kamene do zahrad.

Zpracování, služby: -dřevo -lesnictví -pěstování -těžba. Pila. Pořez kulatiny. Prodej a odkup: -řezivo -dřevěná hmota. Zajištění kompletních služeb: -střechy -klempířské a pokrývačské práce.

Pila. Výroba: - typické i atypické palety - dřevěné bedny a obaly - zakládací klíny - vypínací hranoly - stavební řezivo - prkna, latě, hranoly, fošny, trámy. Pořez kulatiny na pásové pile. Truhlářství, truhlářské práce. Podlahářství, podlahářské práce.

Stavebniny. Štěrky, písky. Kontejnerová doprava a autodoprava.

Prodej: - strusky, struska, uhlí - zásypového kameniva, zásypové kamenivo. Autodoprava: - nákladní silniční doprava - TATRA, LIAZ. Zemní práce.

Prodej: - štěrk - písek - mulčovací kůra - okrasné kačírky - uhlí.