Výroba a prodej surovin zahrnuje produkty pro chemický a farmaceutický průmysl, dále pak pro potravinářství ale také pro stavební, strojírenský či jiný technický průmysl. Suroviny je možné také odevzdávat ve sběrných dvorech jako druhotné suroviny.

J-VST, s.r.o. - výroba součástí tvářením
Společnost J-VST, s.r.o. se již od roku 1992 specializuje na realizace technologie objemového tváření za studena, konstrukci tvářecích nástrojů a výrobu strojních součástí na tvářecích strojích. Mezi nejčastěji produkovanými výrobky naší firmy najdete klikové hřídele, třmeny nájezdu zámku kapoty, šrouby, kola, T-šrouby a mnoho dalších.
J-VST, s.r.o. - výroba součástí tvářením
Prodej: - dřevomateriál řezivo, trámy, prkna, střešní latě, fošny.

Prodej: - umělá hnojiva - uhlí - nafta - renovace dveří - pokládka podlah - nové dveře.

Výroba: -žáruvzdorné keramické zboží pro hutě.

Na Agate-shop.com naleznete české acháty, drahé kameny, minerály jako je ametyst, křišťál, růženín, granát, vltavín, jaspis a jiné. Možnost zakoupit šperky z drahokamů a perel, např. náramky, náhrdelníky, náušnice, nebo zkameněliny. Možnost zpracování achátů a minerálů.

Prodej soli: - posypová - krmná - tabletová - nakládací - speciální. Prodej: - jablečné výlisky - krmné granulované mláto - suroviny k výrobě krmiv.

Kontejnerová doprava Nákladní autodoprava Prodej - písek Prodej - uhlí (černé a hnědé) - uhelné brikety Zemní práce

Prodej: -veškeré stavební materiály -střešní okna Velux -střešní krytiny Bramac, Onduline, Tondach -stavební chemie Soudal -komíny Schiedel -stropní konstrukce YTONG, Wieneberger -malty, omítky, lepidla Hasit, Baumit, cement, Českomoravský cement -okna, dveře Solo Sušice -schody Teraso Horažďovice -zámková dlažba a ...

Naše pila se zabývá pořezem dřeva, výrobou hranolů, latí, prken, fošen, krovů.

Zpracování pískovce Těžba pískovce - zelený pískovec -přírodní kámen - opracování kamene Těžíme a zpracováváme: - druhohorní glaukonitický nazelenalý pískovec ze zámělského lomu - šedý až šedozlatý pískovec 'LANŽOV' Kamenictví, práce kamenické. Návrh, výroba, realizace, montáž, prodej: - zahradní krby, pískovcové obložení krbu, ...

Dodávky: - přípravky na ochranu a výživu rostlin: - herbicidy - fungicidy - insekticidy - regulátory růstu - hnojiva listová a speciální.

Výroba: -stavební řezivo. Prodej: -lesnické potřeby.

Prodej: -řezivo -prkna -latě -hranoly. Pilařská výroba: -řezivo -prkna -latě -hranoly, ... Výroba: -krovy, montáž -vazníky -zahradní domky, šalování -podbíjení říms. Truhlářské práce. Sklenářské práce. Sádrokartonářské práce. Zednické práce. Klempířské práce. Pokrývačské práce.

Služby: -zpracování dřeva(pila). Prodej: -dřevo.

Výroba a prodej Dřevěných briket z tvrdých materiálů: BUK, DUB MERANTI... AKČNÍ CENY! Stavebně truhlářská výroba. Pilařská výroba. Pořez kulatiny ve mzdě do průměru 71 cm Výroba palubek, obrazových a stavebně truhlářských lišt, plotovek.... Čtyřstanné hoblování ve mzdě

Autodoprava. Pronájem kontejnerů. Prodej i rozvoz písků, štěrků, drtí, kamení, uhlí a cementu. Vývoz odpadů a sutí do 7 tun.

Doprava: - nákladní vnitrostátní - do 12t. Dřevovýroba: -stavební a truhlářské dřevo.

Práce: - trhací - vrtací - ohňostroje - demoliční.

Výroba - umělý kámen Výroba - obklady - dlažby Výroba - ploty - schody Zahradní architektura

Pilařská výroba a impregnace dřeva. Výroba dřevěných výrobků (kromě truhlářských a tesařských - nábytku a hraček)

Uhelné sklady, prodej štípaného krbového dřeva. Prodej tuhých paliv za bezkonkurenční ceny. Výroba grafických lisů, hlubotiskových lisů.

Naším cílem je spokojený zákazník, který se k nám bude vracet a nejlepší poděkováním pro nás bude, řeknete-li to svým přátelům a známým. Abychom Vám pomohli se orientovat v bohaté nabídce sortimentu stavebních materiálů nabízíme Vám tyto služby: Výběr vhodných materiálů - poradíme s výběrem a nabídneme varianty od nejlepší k ...

Výroba umělého kamene Corralit, speciální materiál pro komfortní interiérové a exteriérové využití.

Prodej uhlí Maloobchod, prodej: -uhlí ořech I., II. Ledvice kostka Ledvice brikety, koks, dříví na zátop, rašelinový substrát B. Autodoprava, odvoz - sklápěč AVIA 3, 5t, LIAZ 8, 2t: -sutě -písek -hlína -sypké materiály.