Výroba a prodej surovin zahrnuje produkty pro chemický a farmaceutický průmysl, dále pak pro potravinářství ale také pro stavební, strojírenský či jiný technický průmysl. Suroviny je možné také odevzdávat ve sběrných dvorech jako druhotné suroviny.

J-VST, s.r.o. - výroba součástí tvářením
Společnost J-VST, s.r.o. se již od roku 1992 specializuje na realizace technologie objemového tváření za studena, konstrukci tvářecích nástrojů a výrobu strojních součástí na tvářecích strojích. Mezi nejčastěji produkovanými výrobky naší firmy najdete klikové hřídele, třmeny nájezdu zámku kapoty, šrouby, kola, T-šrouby a mnoho dalších.
J-VST, s.r.o. - výroba součástí tvářením
Služby: -čištění koberců. Výroba pilařská, impregnace dřeva.

Prodej: - řezivo trámy, latě, prkna, fošny - hranoly - sušené truhlářské řezivo - palubky - OSB desky Výroba: - řezivo trámy, latě, prkna, fošny, plotovky - hranoly - palubky - OSB desky - vše dle přání zákazníkapořez - kulatina do průměru 71cm Tesařské ...

Prodej žuly, břidlice, stonepanelů, žulových kostek, pískovce, africké břidlice a čediče. Nabídka prací s přírodním kamenem..

Komisní prodej: - stavební materiálprodej a příjem do komise - okna - dveře - zárubně - dlažby Prodej - písek Prodej - betonové dlažby Prodej - stavební materiál Půjčovna - stavební mechanizace Prodej - šindele 2 jakosti Prodej - betonářská ocel Prodej - štěrk Prodej - cement

stavební činnost, stabilizace zeminy, těžba kameniva, zemní práce

Kamenosochařství: - zhotovení pomníků z přírodního, umělého kamene - zhotovení nápisů do opaxitových desek včetně montáže. Řemeslnické práce: - kamenické, kameník - pomníky a nápisy do opaxitu.

Hornická činnost a činnost prováděná hornickým způsobem a projektování objektů a zařízení v rozsahu : - vyhledávání a průzkum ložisek vyhrazených nerostů - otvírka, příprava a dobývání výhradních ložisek - zřizování, zajišťování a likvidace důlních děl a lomů - úprava a zušlechťování nerostů prováděné v souvislosti s jejich ...

Činnost: -nákup a prodej sortimentů surového dřeva -práce a služby v lesním hospodářství

Výroba a servis - trezory Prodej - uhlí, brikety - písky, drtě - stavebniny - hobby nářadí a nástroje - hobby materiál (šrouby, vruty...) Služby - doprava sypkých materiálů

Pilavýroba - řezivo Tesařské prácevýroba - vazníky Truhlářské práce Prodej - palivové dřevo Pokrývačské práce

Prodej: -hnědé uhlí, -elektřina, -povolenky na emise skleníkových plynů. Těžba: -hnědé uhlí.

Výroba - dřevo - výrobky ze dřeva Truhlářské práce Sklenářské práce Výroba - užitkové sklo

Výroba - veškeré hrubé a ušlechtilé kamenické výrobky a sortiment Kamenolom žula

Doprava sypkých materiálů. Přeprava nadrozměrných materiálů. Prodej kamene. Demoliční práce. Rekultivace skládek, nakládání s odpady.

Zpracování a kompletní dodávky kamene - prodej kamenických výrobků - výroba atypických kamenických prvků - obklady fasád a interiérů přírodním kamenem - dlaždičské práce, dláždění komunikací žulovými kostkami, betonovou a zámkovou dlažbou - kamenosochařské a restaurátorské práce. Prodej: - žula, mramor, pískovec. Dále zajišťují: - ...

Pilařská výroba: -impregnace, hoblování a sušení dřeva. Výstavba: -dřevostavby -krovy -altány -zahradní domky -garážová a traktorová stání -haly -roubenky -dětská hřiště tesařské práce.

Dřevařská výroba. Výroba a prodej palivového dříví. Doprava.

Výroba: - řezivo Tesařské práce. Demolice. Stavební činnost: - stavby na klíč.

Pila. Pořez, zpracování a prodej: -dřevo.

Dodávka včetně přepravy - hnědé uhlí - černé uhlí - koks

Výroba, prodej: -krbové a palivové dřevo z dřevin -buk, dub, bříza, olše, javor, jasan, smrk a borovice -dřevo štípané, štípaná polena -dřevo je vhodné na topení, uzení a grilování.

Břidlicový důl. Zpracování břidlice na obklady, dlažby, velkoformátové desky, stavební doplňky, střešní krytina, zahradní doplňky. Maloobchod, velkoobchod: - břidlice.