Výroba a prodej surovin zahrnuje produkty pro chemický a farmaceutický průmysl, dále pak pro potravinářství ale také pro stavební, strojírenský či jiný technický průmysl. Suroviny je možné také odevzdávat ve sběrných dvorech jako druhotné suroviny.

J-VST, s.r.o. - výroba součástí tvářením
Společnost J-VST, s.r.o. se již od roku 1992 specializuje na realizace technologie objemového tváření za studena, konstrukci tvářecích nástrojů a výrobu strojních součástí na tvářecích strojích. Mezi nejčastěji produkovanými výrobky naší firmy najdete klikové hřídele, třmeny nájezdu zámku kapoty, šrouby, kola, T-šrouby a mnoho dalších.
J-VST, s.r.o. - výroba součástí tvářením
Stavebniny, e-shop, provádění stavebních, bouracích, zemních a úklidových prací, autodoprava, likvidace odpadů.

Nabízíme : - pořez kulatiny - prodej veškerých druhů řeziva - tesařské práce - vazby - palety a truhlářské práce - výroba dřevostaveb včetně prvků pro montované stavby - výroba stavebně truhlářská a tesařská - sklenářské práce - výroba pilařská a impregnace dřeva - pěstování lesa a těžba dřeva - lešení - podlážky

Výroba: -písek mokrý a sušený sklářský -písek mokrý a sušený slévárenský -písek křemičitá moučka -písek technický a stavební -jíl. Sklopísek Střeleč a.s.: -těžba a úprava sklářských, slévárenských, technických a stavebních písků mokrou i suchou cestou, výrobce mletého křemene a jílů.

Plně automatická počítačem řízená betonárka. Výroba, prodej a rozvoz betonových: - směsí - písků - drtí. Zhotovení základů a desek k rodinným domům, zhotovení hrubých staveb rodinných domů. Zemní práce: Rypadlo/nakladač JCB 1CX a JCB 4CX - k dispozici lžíce 30, 45 a 60 cm - hodinová sazba: 500 Kč a 650, - Kč + DPH - doprava na ...

Přepravníky litého asfaltu a finišéry. Hutnící technika. Diamantové řezné nástroje. Zametací stroje. Náhradní díly pro čerpadla betonu. Náhradní díly na obalovny živičných směsí.

Produkty a služby - Obkladové prkna - Podlahová prkna - Tesané trámy a krokve - Tesané prkna - Výkup starého dřeva - Prodej starého dřeva - Zpracování starého dřeva - Doprava

Autorizovaný prodejce TECHNISTONE (konglomerovaný kámen) Dodávka, realizace: -kamenné: -obklady, dlažba. -kuchyňské desky. -parapety.

Výroba, dodávka, prodej: - stavební díly z umělého pískovce.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - železářské potřeby, hutní materiál, nářadí, domácí potřeby - stavebniny, stavební materiál - barvy, laky, tmely, lepidla. Dřevoprodej. Půjčovna strojů a nářadí. Pneuservis. Centrum bezpečné jízdy - akreditované školící středisko řidičů a středisko bezpečné jízdy.

Chov hladkého a šupinatého kapra, línů, štik, sumců a tolstolobiků. Výroba kulatiny.

Pilařská výroba. Pila dřeva: -smrk, borovice, modřín, buk, dub -hranoly, trámy, fošny, desky, latě střešní -krovy dle vašeho přání, sestavy krovů -impregnace proti dřevokazným houbám a hmyzu. Prodej palivového dříví: -štípané, měkké, tvrdé -pilařské odhozky. Práce: -tesařské, pokrývačské, klempířské. Střešní krytiny: -tašky BRAMAG, ...

Výroba, velkoobchod: -pilařská výroba -impregnace dřeva -dřevařské výrobky -palisády -palivový odpad -dřevovina.

Prodej, nakládka, doprava: -tříděné mostecké uhlí -kopaný chlumský písek -koks.

Výkup a prodej dřevěných palet z oběhu, výroba dřevěných palet, vedení účetnictví, internetový obchod

Výroba: -truhlářské řezivo. Služby: -pořez mobilní pásová pila. Výkup: -přesílená kulatina.

Výroba, prodej: - kulatina - výřezy - stavební a truhlářské řezivo.

Těžba a zpracování drceného kameniva. Dodávky kalibrované drtě.

Truhlářství a pilařská výroba

Zemní práce. Autodoprava vnitrostátní. Stavební činnost: - prodej štěrku a kameniva - kontejnerová doprava.

Zemědělství, prodej: - pěstování obilí a jiných kulturních plodin. Výroba: - pilařská a impregnace dřeva - dřevěné obaly včetně palet - zboží z plastů - ostatní velkoobchod.

Prodej a doprava: -uhlí a koks -palivové dřevo -polena 1m -stavební písky -prosívky a štěrky všeho druhu -lomový kámen.

Nákup a výroba: -pražce surové, impregnované, kolejové příčné, výhybkové, mostnice vč.dodávky protištěpných spon. -dubová dlažba včetně impregnace. Služby: -poradenství obor dřevařství -zajišťování odbytu tuzemsko, zahraničí. Export, import.

Obchod s kamenem Zpracování kamene Práce: - kamenické - dlaždičské.