Výroba a prodej surovin zahrnuje produkty pro chemický a farmaceutický průmysl, dále pak pro potravinářství ale také pro stavební, strojírenský či jiný technický průmysl. Suroviny je možné také odevzdávat ve sběrných dvorech jako druhotné suroviny.

J-VST, s.r.o. - výroba součástí tvářením
Společnost J-VST, s.r.o. se již od roku 1992 specializuje na realizace technologie objemového tváření za studena, konstrukci tvářecích nástrojů a výrobu strojních součástí na tvářecích strojích. Mezi nejčastěji produkovanými výrobky naší firmy najdete klikové hřídele, třmeny nájezdu zámku kapoty, šrouby, kola, T-šrouby a mnoho dalších.
J-VST, s.r.o. - výroba součástí tvářením
Prodej dřeva a stavebního materiálu -písek i po malém množství -betonářské výrobky -skruže -žlabovky -KB bloky -zahradní obrubníky -stavební materiál -drátokoše (přírodní opěrné zdi) -dlažby, zámková dlažba -truhlářské a stavební řezivo Výroba: -zahradní program ze dřeva (altány, lavice, chatky, balkonové díly) ...

Sídlo firmy. Výroba, velkoobchod: -betonářské bednící desky -truhlářská výroba -pořez dřeva

Zpracování dřeva, prodej: - řeziva - komplexní lesnická činnost - hospodářské a projektové práce - těžba dřeva, úklid a zalesnění

Lesní práce a rizikové kácení. Výroba a prodej řeziva, palivového dřeva.

Velkoobchod, dodávka: - křemičitý písek - barevný písek - filtrační písek - barvený vápenec. Pobočky: - Dobříč 3 - Suvorovova 1214/108, Nový Jičín.

Truhlářství a prodej řeziva. Zakázkové a umělecké truhlářství s rodinnou tradicí. Vlastní výroba a prodej stavebního a truhlářského řeziva utváří celek, který zajistí kompletní truhlářské práce na zakázku. Příprava dřeva z vlastních zdrojů na vlastní pile, výroba luxusního dřevěného nábytku, opravy a rekonstrukce dřevěných chalup nebo roubenek, ...

Výroba, prodej: - výrobky z masivního dřeva - stavební řezivo - OSB-Durelis - hoblované profily - palubky, podlahovky - obalové dřevěné materiály, palety - ekobrikety.

Pila a střechy František Zubr – pila nabízí dřevo práce a dřevo prodej a v nabídce najdete lišty, palubky, plotovky, prkna, trámy, hranoly, latě, stavební řezivo, truhlářské řezivo a další. Střechy Zubr pro Vás zajistí kompletní střešní práce.

Uhelné sklady. Prodej paliv, paliva: -uhlí -koks.

Pila Zpracování dřeva. Stavební dřevo, řezivo.

Hrubá kamenická výroba: -dlažební kostky -haklíky -obrubníky -lomový kámen.

Výroba, nákup, zpracování, prodej, velkoobchod, maloobchod: - hnojiva - základní spotřebitelská a drogistická chemie - prostředky pro ochranu dřeva proti červotoči - odrezovač antikorozní ochrana povrchů Kontrukce, výroba včetně montáže, servis: - hliníková okna, dveře - dřevěná okna, dveře - plastová okna, dveře - obklady ...

Pískovna - prodej písku, kačírku, kameniva - nakládka, vykládka

Výroba, prodej: -laminátové podlahy -dřevěné podlahy -dýhované podlahy -přírodní linoleum a korek -obkladové panely -dveře -garnýže, nástěnné tapety -podkladový materiál, lišty -přechodové lišty a schodové profily -dřevěné brikety -zahradní nábytek -terasová prkna a dřevěná dlažba -přírodní kámen -dlažby a obklady ...

Zabýváme se zpracováním přírodního kamene. Firmu AG kámen s.r.o. působí na českém trhu již od roku 1995.

Pila: -zpracováním dřevní suroviny -pořez kulatiny

Výroba keramických výrobků: -zakázková i seriová výroba -dekorační pásky (listely) -keramické obrazy (obrazy na obklady, dlažbu).

Výroba, prodej, maloobchod: -truhlářské řezivo -stavební řezivo -hoblovaná prkna -obkladové a podlahové palubky -lišty -spojovací materiál -plotovky -OSB* desky. Naložení a doprava materiálu.

Stavebniny Prošek působí na trhu již od roku 1992 a má nejen bohaté zkušenosti z prodeje širokého sortimentu stavebního materiálu.

Pila, zpracování, prodej. - stavební řezivo - truhlářské řezivo - dřevo - drásané povrchy - palubky, podlahovky - dřevěné brikety - eurohranoly - dubové, selské podlahy - falešné roubení - podlahové a krycí lišty. Příprava a realizace dřevostaveb. - roubené stavby

Podnik ekologického zemědělství. Chov skotu na maso. Dřevovýroba: -drobné dřevařské výrobky -eurohranoly -spárovky -dveřní hranoly -masivní a lepené podlahy -stolařské sušené řezivo.

Stavebniny Opočno - nabízíme: - kompletní sortiment stavebních materiálů. Našim cílem je maximálně vyhovět zákazníkovi a nabídnout mu co nejlepší ceny. Proto, každý kdo si u nás zakoupí zboží, dostává automaticky slevu!! Zpracováváme cenové nabídky a objednané materiály dopravujeme na místo určení.

Pila: - pořez dřeva, dřevo, kulatiny na pásové pile. Výroba, dodávka, prodej: - stavební a stolařské řezivo.

Výroba: -žáruvzdorné výstelky ze sibralové rohože. Opravy vyzdívek kotlů.