Výroba a prodej surovin zahrnuje produkty pro chemický a farmaceutický průmysl, dále pak pro potravinářství ale také pro stavební, strojírenský či jiný technický průmysl. Suroviny je možné také odevzdávat ve sběrných dvorech jako druhotné suroviny.

J-VST, s.r.o. - výroba součástí tvářením
Společnost J-VST, s.r.o. se již od roku 1992 specializuje na realizace technologie objemového tváření za studena, konstrukci tvářecích nástrojů a výrobu strojních součástí na tvářecích strojích. Mezi nejčastěji produkovanými výrobky naší firmy najdete klikové hřídele, třmeny nájezdu zámku kapoty, šrouby, kola, T-šrouby a mnoho dalších.
J-VST, s.r.o. - výroba součástí tvářením
Obchod se dřevem. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -dřevo -suché řezivo -truhlářské řezivo -řezivo-listnaté, jehličnaté. Výroba: -pilařská a impregnace dřeva -stavebně truhlářská -tesařská.

Prodej: - netříděné, tříděné a trávníkové zeminy - prodej betonového a asfaltového recyklátu - prodej štěrku, písku a kamene

Výroba, prodej: -pohonné hmoty -extra lehký a lehký topný olej -uhlí, písky -nákladní doprava -likvidace a přeprava odpadů -provozování ČS.

Pila. Výroba: -dřevařská -stavební řezivo -krovy -tesařská -palety. Doprava: -nákladní -přeprava dřeva.

Prodej, doprava: -paliva -uhlí -písky.

Stavební činnost: -výstavba rodinných domů na klíč -demolice, rekonstrukce staveb -zateplení fasád -dlaždičské práce-zámková dlažba -zemní práce-výkopy základů, terénní úpravy, nakládání a odvoz zeminy. Výroba betonového zboží: -zahradní obrubníky -schodnicové stupně -zákrytové desky zídek a plotů-FACE-BLOCK -bazénové lemy ...

Výroba, prodej: - dřevěné uhlí - grilovací brikety.

Společnost MESPOX s.r.o. se zabývá především: - nákup a distribuce materiálů a speciální techniky pro chemii, ekologii a zdravotnictví -prodej aktivního uhlí, antracitu, filtrů - zprostředkování autodopravy a souvisejících služeb - nakládání s odpady - servisní a montážní činností - opravami a údržbou motorových vozidel - odborným ...

Pila, výroba: - dřevo, řezivo

Těžební a stavební činnost. Lom-těžba: -vápencové granulované drtě -štěrk. -těžba - prodej drceného kameniva

Půjčovna: - autojeřáby. Prodej, dodávka: - drcené kamenivo - písek - betonové a směsné recykláty. Demolice a rekonstrukce objektů.

Sadové úpravy. Interiérová, umělá i hydroponická zeleň. Údržba zeleně, dekorace, zemní práce. Prodej: - palivové dřevo

Kamenolom, lom. Těžba: -kámen (žula). Zpracování kamene (žuly): -kamenické práce. Výroba kamenných žulových výrobků.

Autodoprava: -silniční nákladní. Velkoobchod, prodej: -uhlí. Logistické centrum Libčeves.

Výstavba, rekonstrukce a modernizace: -rodinné domy, průmyslové objekty, haly -zemní, výkopové, instalatérské práce -rekonstukce. Pila Bílany: -výroba řeziva -dřevovýroba -pergoly.

Maloobchod, prodej, nákup: - palivo: - uhlí - všechny druhy - koks.

Síť betonáren. Dodávky: - betom - malta - písek - kamenivo.

Navrhování, provádění: - vyhodnocování inženýrskogeologických a hydrogeologických průzkumů - stanovování radonového indexu - provádění laboratorních zkoušek zemin. Odborná způsobilost: - inženýrská geologie - hydrogeologie (studny) - sanační geologie.

Pilařská výroba: -hranoly -prkna, fošny -střešní latě. Truhlářské práce.

Prodej: - řezivo - hoblované dřevo.

Keramické stropní panely. Nákladní doprava. Přeprava sypkých materiálů Prodej: - vybrané stavební materiály

Autodoprava. Prodej, maloobchod: -uhlí.