Výroba a prodej surovin zahrnuje produkty pro chemický a farmaceutický průmysl, dále pak pro potravinářství ale také pro stavební, strojírenský či jiný technický průmysl. Suroviny je možné také odevzdávat ve sběrných dvorech jako druhotné suroviny.

J-VST, s.r.o. - výroba součástí tvářením
Společnost J-VST, s.r.o. se již od roku 1992 specializuje na realizace technologie objemového tváření za studena, konstrukci tvářecích nástrojů a výrobu strojních součástí na tvářecích strojích. Mezi nejčastěji produkovanými výrobky naší firmy najdete klikové hřídele, třmeny nájezdu zámku kapoty, šrouby, kola, T-šrouby a mnoho dalších.
J-VST, s.r.o. - výroba součástí tvářením
Pronájem, půjčovna, půjčování: - montážní (vysokozdvižné) plošiny pro (klempíře, malíře, štukatéry, montážníky konstrukcí) T148 MP 27, Š706 MP 20, Multicar. Práce: - výškové - montážní - opravy fasád a střech, nátěry - mytí skleněných výplní na nepřístupných místech - ořezy, kácení stromů. Prodej: - materiál na výrobu ...

Prodej: - stavebniny. Stavební materiál: - vápno, cement, sádra - betonové výrobky (dlažba) - cihly - stavební profily I, U, sítě, zárubně - podlahy (plovoucí dřevěné, laminátové) - komínové tvárnice, vložky - sypké materiály (štěrk, písek, kameninová drť) - polystyrénové desky - barvy - OSB desky, hranoly, prkna, palubky, ...

Prodej - stavební materiál: - betonové směsi - štěrky, písky, kamenivo - polykarbonát a sklo - zámková dlažba - stavební dřevo. Služby: - údržba bytového fondu - dodávky staveb na klíč - sklenářství.

DIA-Praha s.r.o. byla založena v roce 1999 jako 100% český výrobce diamantových nástrojů. Kromě specializace na výrobu jednoramenných diamantových orovnávačů a diamantových nožů nabízí veškerý sortiment diamantových nástrojů a brusiva.

Půjčovna, pronájem: - přívěsné vozíky - střešní boxy - nosiče kol - lešení - střešní nosiče. Zpracování, prodej: - palivové dřevo. Nerizikové kácení stromů.

Výroba, velkoobchod, prodej: -pilařská výroba -impregnace dřeva -košíkářské a korkové výrobky.

Maloobchod, prodej: - tuhá paliva - uhlí, koks.

Prodej: - hnědé uhlí ledvické - koks - černé uhlí - brikety německé - kovářské uhlí.

Služby: -prodej uhlí -šití potahů na zahradní houpačky.

Pila se nachází v areálu letiště v Hradci Králové. -řežeme na pásové pile značky Forestor CTR 800 S. -vyrábíme a prodáváme řezivo na střešní vazby, dále stavební a truhlářské řezivo -nabízíme palivové dřevo z katru. -zajišťujeme pořez kulatiny.

Maloobchod, prodej: - stavebniny - palivo - uhlí, koks.

Maloobchod, prodej: -železářství. -truhlářské potřeby.

Distribuční firma, dovoz surovin a technologií pro slévárny, kovárny, lahvárenský průmysl. Zastoupení firem: -ACHESON grafitová i bezgrafitová mazadla, postřiky pro tlakové a kokilové lití hliníku a neželezných kovů, pro kovárny oceli a neželezných kovů, pro tažení drátů a profilů z hliníku a neželezných kovů, mazadla na sklářské formy -SAVEWAY ...

Pila. Stavební řezivo: - fošny - hranoly - prkna - střešní latě. Palubky. Podlahové palubky. Plotové plaňky. Lepené hranoly. Sušení řeziva. Impregnace řeziva. Výroba palet. Pořez kulatiny ve mzdě.

Betonárka Lukavec Firma Petr Charvát - betonárka Lukavec zajišťuje již od roku 1992 veškeré činosti spojené s výrobou betonových směsí a s tím spojených činností jako jsou: - výroba, rozvoz a ukládání betonových směsí - prodej písku a drtě - poradenství v oblasti technologie betonu - stabilně vysokou kvalitu založenou na standartu ...

Výroba: -stroje na tužky -dřevěné výrobky -pilařská výroba.

Zpracování, dodávka: - interiery z mramoru, kamene, dřeva.

Velkosklad, maloobchod. Prodej i montáž, pokládka: -průmyslové podlahové systémy TILE -moderní krytina z plastu -plastová krytina, plastové krytiny -široké spektrum použití v průmyslu a stavebnicví -bezpečnostní značení v halách, skladech -DŘEVĚNÉ, PLASTOVÉ PALUBKY, PODLAHOVÉ, OBKLADOVÉ -renovace, broušení parkety -koberce bytové, ...

Výroba a prodej: -řezivo -přířez -dřevěné výrobky.

RS-Servis, Kladno - likvidace sutí, odpadů komunálních i ostatních (kategorie D), recyklace skla, středočeský region. Prodej a odvoz: -písek -štěrk -kačírek -drť pod zámkovou dlažbu.

Pila: Zpracování, dřevovýroba, pořez, pilařská výroba, prodej: - dřevo, dřeva - kulatina, kulatiny - řezivo - dřevěné desky a fošny - dřevěných fošen a desek - hranoly, hranolů - laty, latě, latí - trámy, trámů. Výroba: - vazby na střechy, dřevěných střešních vazeb. Prodej: - sušeného stolařského řeziva.

Prodej: - surové dříví - stavební řezivo - palivové dříví - značková stavební chemie. Servis, pneuservis: - nákladních automobilů - diagnostika vozů MAN - rekonstrukce interiérů. Výroba: - kuchyně. Autodoprava: -dřevo, štěrk -mezinárodní kamionová Prodej, realizace: -koupelny, koupelnové zařízení a nábytek.

Výroba, zpracování, práce, prodej: -dřevo -krovy na zakázku, truhlářství -stavební a truhlářské řezivo -sušárna dřeva -zajištění dopravy -řezivo -přířezy -hudební polotovary. Výroba a montáž: -vazby a dřevěné konstrukce -lepené profily, palubky, podlahovky -sušení a impregnace dřeva -ostatní služby.