Výroba a prodej surovin zahrnuje produkty pro chemický a farmaceutický průmysl, dále pak pro potravinářství ale také pro stavební, strojírenský či jiný technický průmysl. Suroviny je možné také odevzdávat ve sběrných dvorech jako druhotné suroviny.

J-VST, s.r.o. - výroba součástí tvářením
Společnost J-VST, s.r.o. se již od roku 1992 specializuje na realizace technologie objemového tváření za studena, konstrukci tvářecích nástrojů a výrobu strojních součástí na tvářecích strojích. Mezi nejčastěji produkovanými výrobky naší firmy najdete klikové hřídele, třmeny nájezdu zámku kapoty, šrouby, kola, T-šrouby a mnoho dalších.
J-VST, s.r.o. - výroba součástí tvářením
Skladování a prodej: - uhlí a koks. Prodej: - PHM.

Výroba a prodej: - srubové domy - řezivo, stavební řezivo do délky 11m - dřevěné brikety. Řezivo, pořez kulatiny, sušení, výroba dřevěné dlažby

Stavebniny. Specializovaná prodejna střešních krytin: -střešní okna, latě -veškeré zdící materiály -sádrokarton -lepenky, izolace -klempířské výrobky -možnost odvozu autem s hydraulickou rukou.

Prodej a opravy nástěnných i stolních hodin a budíků. Provoz čerpací stanice pohonných hmot včetně LPG. Telefon 516 453 127 Mobil 607 501 600 Prodej tuhých paliv. Nabídka výkopových prací a čištění vodních zdrojů. Telefon 516 452 078 Telefon 516 418 622 Prodej potřeb pro stolaře a truhláře. Telefon 516 453 129 Telefon 516 ...

Lesní hospodářství: - pěstební a těžební práce v lesním hospodářství - prodej a výkup surového dřeva - výkup všech semen lesních dřevin. Pila: - výroba, prodej truhlářského řeziva - stavební řezivo - krbové dřevo - průmyslová štěpka Myslivost: - prodej zvěřina - nabídka odstřel zvěře (srnčí, dančí, mufloní, černá - prasata ...

Činnost: - prodej paliv a sypkých materiálů - nákladní autodoprava

Výroba, prodej, výkup: - dřevěné palety EUR - dřevěné pelety - brikety.

Prodej: - paliv - písků - štěrků. Mezinárodní, vnitrostátní a kontejnerovou autodoprava. Pronájem kontejnerů. Fakturační adresa: Kolínská 358 Chvaletice

Velkoobchod s biomasou (biomasa): - prodej biomasy (biomasa) různého složení a frakcí - výkup palet a dřevního odpadu (dřevní odpad) např. dřevní štěpka, piliny (pilina), kůra, vláknina, odkory (odkor), odřezky (odřezek), staré palety (dřevěná paleta), stavební řezivo, pařezy. - provádí likvidaci (likvidace) sadů, alejí, potěžebních zbytků.

Dodavatel profesionálních svítilen a speciálních odolných bezpečnostních kufrů, nabíjecích baterií a progresivních nabíječek. MIPESA s.r.o. byla založena v roce 1992 za účelem dovozu vybraných výrobků a jejich distribuci v České republice. Je výhradním zástupcem firmy PELI PRODUCTS a.s., která je evropskou pobočkou americké firmy PELICAN ...

Práce: - řezání dřeva - řezivo, krovy, trámy, fošny, laťě, desky, hranoly, střešní konstrukce, vše do délky 13m - na zakázku výpočet a kompletní výroba krovů, pergol, dřevěných konstrukcí. Moření dřeva. Dopravu zajistíme.

Nákup: -dřevo-jehličnaté a listnaté -dřevěné brikety -koks, uhlí. Prodej: -stavební a truhlářské řezivo -paliva, koks, uhlí, dřevo -dřevěné brikety -dřevěné třísky -palety.

Pila. Práce: -pořez, zpracování dřeva, kulatiny -impregnace dřeva. Tesařská výroba, tesařství: -altány, pergoly, střešní konstrukce.

Stavebniny. Prodej: -stavební materiál na skladě i na objednávku -prodej sypkých materiálů. Nákladní doprava: -kontejnery 8t, 4t, 3t -písky sutě -rozvoz zboží autem s hydr.rukou 8t. Služby: -práce s nakladačem. Provádění staveb.

Maloobchod, prodej: -stavební materiál -nářadí -ochranné pomůcky. Prodej a rozvoz písku a kamenných drtí.

Uhelné sklady. Prodej: - uhlí, paliva, koks.

Pilařská výroba: -sušené řezivo -vazby krovů -prodej stavebního a truhlářského řeziva.

Pila, pilařská výroba. Zpracování dřeva.

Velkoobchod: - průmyslová chemie Export i import - chemické látky pro uplatnění ve stavebním, plastikářském a gumárenském průmyslu. Export: -vysoce jakostní lupky (kusové nebo mleté) -pálený kaolin -etakaolin -geopolymery -cordierit s minimálním obsahem 50% cordieritu Import: -izolační a žáruvzdorné masy všech ...

Stavební, obchodní činnost. Velkoobchod, prodej, montáž: -obklady -dlažba -tmely, spárovací hmoty -přírodní kámen, žula.

Pila. Zpracování kulatiny a dřeva. Pilařská výroba: - výroba výrobků z dřevní suroviny - výroba železničních pražců - výroba dřevité vlny - výroba šindelů - provozování sušičky dřeva - impregnování dřevěného materiálu.