Výroba a prodej surovin zahrnuje produkty pro chemický a farmaceutický průmysl, dále pak pro potravinářství ale také pro stavební, strojírenský či jiný technický průmysl. Suroviny je možné také odevzdávat ve sběrných dvorech jako druhotné suroviny.

J-VST, s.r.o. - výroba součástí tvářením
Společnost J-VST, s.r.o. se již od roku 1992 specializuje na realizace technologie objemového tváření za studena, konstrukci tvářecích nástrojů a výrobu strojních součástí na tvářecích strojích. Mezi nejčastěji produkovanými výrobky naší firmy najdete klikové hřídele, třmeny nájezdu zámku kapoty, šrouby, kola, T-šrouby a mnoho dalších.
J-VST, s.r.o. - výroba součástí tvářením
Pilařská výroba. - trámy - fošny - prkna - štěpky na palivo - těžba - přibližování stromů - doprava - práce se štěpkovačem.

Výroba, pila, prodej: -řezivo. Pořez: -kulatina. Nákladní autodoprava.

Prodej: -hnědé uhlí-kostka, ořech, brikety -dřevěné brikety -kovářské uhlí -černé uhlí, koks Doprava: -písky, štěrk

Výroba: - stavební řezivo. Řežeme krovy na míru dle projektové dokumentace. Specializujeme se na krovy a střešní vazby pro novostavby rodinných domů, rekonstrukce, komerční budovy a všechny typy střech.

Maloobchod, prodej: - písek, štěrk - betonářské výrobky - cihlařský materiál - smaltové, zdící směsi - stavební železo - obklady, dlažby - stavební materiál, stavebniny. Zajišťujeme dopravu k zákazníkovi.

Výroba, prodej: -žárovzdorné materiály pro hutnictví, slévárenství, sklářství a metalurgii -žárobetony a žárobetonové tvarovky -hmoty pro kamnáře. Vývojová a konstrukční činnost v oblasti keramiky. Výrobky: -žárobetonové směsi -žárobetonové tvarovky -žárovzdorné dusací hmoty -pojiva -tmely, malty, nátěry -žárovzdorná ...

Pila. Výroba: -pilařská -impregnace dřeva -dřevěné obaly -palety, bedny.

Prodej, velkoobchod: - tuhé palivo - hnědé a černé uhlí, koks, ekohrášek, brikety - hutní materiál - štětovnice, nosníky, úhelníky.

Těžba kamene. Výroba: -žulové kostky všech rozměrů včetně nadstandardních velikostí -soklové kameny -obklady -dlažby -pomníky z přírodního kamene -štěrkové drti všech frakcí.

Stavebniny. Maloobchod, prodej: - stavební materiál - asfaltové pásy - barvy, laky, ředidla - betonářské výrobky - okapní systémy - okna, dveře - omítkové směsi - sádrokartony - stavební chemie - střešní krytiny - tepelné izolace - zdící materiály.

Výroba a prodej: - parkety - zpracování dřeva

Výroba: - výrobky pilařské - katrová pila - stavební řezivo ( krovy ) - lešeňové podlážky. Prodej: - pilařské výrobky.

Pilařská výroba. Zpracování dřeva.

Pila Lukeš: -pořez dřeva -prodej stavebního řeziva (prkna, krovy, latě) -truhlářskéhé řezivo -impregnace a hoblování -výroba palet a paletových přířezů -prodej paliva a pilin -výkup dřevní hmoty.

Pila. Výkup: -kulatina. Požez pásovou pilou Pořez i vlastní kulatiny Prodej řeziva: -buk, dub, smrk, habr, olše, bříza, ořech, javor -latě, desky, fošny, hranoly, trámy, vazby krovy -délka 6, 3 m -průměr do 1 m.

Zabýváme se obchodní a zprostředkovatelskou činností v oblasti zemědělství. Nákup, skladování, maloobchod, prodej: - paliva - maziva.

Veloobchod, prodej: -stavební materiál -dřevo -nátěrové hmoty.

Výroba a prodej: - pořez kulatiny ve mzdě - truhlářské řezivo-syrové, vzduchosuché, sušené - stavební řezivo - vazby - možnost dodávek i s montáží - sušené řeziva - veškerá lesní výroba - výkup lesů určených k těžbě - doprava zakázek až k odběrateli

Maloobchod, prodej, výkup: -dřevo (dřeva). Výroba, prodej: -výrobky ze dřeva. Řemeslo: -dřevorubec. Práce: -motorovou pilou (motorová pila) -řez*, prořezání a kácení stromů (stromy). Poradenství: -lesnické.