Pily nabízejí stavební řezivo jako hranolky, hranoly, fošny, prkna, střešní latě, hoblovaná prkna, prismovaná prkna a další řezivo pro stavbu pergol, přístřešků nebo krovů. Využijte suché dřevo jako palivo ve formě palivového dřeva.

Pila, pořez dřeva. Výroba: -mlýnské výrobky.

Doprava, vývoz, export, palivového dřeva, dřevo. Prodej dřeva-palivové dřevo štípané -Dub, Akácie, Buk, Vrby, Topol, Bříza Možnost dopravy, převážně Jihomoravský kraj, Slovensko.

Dřevařské výrobky: -stavební řezivo -palubky -plotovky -zábradlí -střešní latě.

Velkoobchodní a maloobchodní prodej materiálu pro stolařskou a domácí dílnu.

Prodej: -sádrokartonové systémy-Lafarge, KNAUF -tepelné a akustické izolace -plovoucí podlahy -podhledy z minerálních kazet -dřevařské materiály pro truhláře, podlaháře, stavebníky a kutily -dřevotřískové desky -laminované DTD -OSB desky -spárovky, palubky -kuchyňské pracovní desky -parapety -profilové lišty ap. - ...

Vyrábíme: - Eurohranoly - Polotovary pro výrobu schodišť - Polotovary pro výrobu interiérových dveří - Radiální lamely - Lepení na zakázku - Stavební řezivo - Venkovní obklady - Barvy (GORI) - Galerie.

Nabízíme řezivo a střešní latě, OSB desky, palubky a produkty na ochranu dřeva. Dále vyrábíme řezivo určené pro obalový průmysl a palivové dřevo.

Pila, prodej, dřevovýroba: -stavební řezivo určené do střešních, nosných konstrukcí v délkách do 12 m -sušené řezivo různých jakostí a dřevin ( smrk, borovice, modřín, dub, olše ) -řezivo nižší jakosti určené pro obaly, palety, bednění atd. -hoblovaná prkna, fošny, latě a hranoly -palubky obkladové a podlahové -plotové tyčky, ...

Pilařská výroba. Výroba, prodej: -stavební řezivo. -truhlářské řezivo. -parketové přířezy.

Zabýváme se stavební činností, akustickými izolacemi, pronájmem nebytových prostor

Prvotní a druhotné zpracování dřeva, truhlářská výroba: - sedací nábytek - židle - zakázková výroba - výroba polotovarů dle přání zákazníka Pilařská výroba: - výroba stavebního a truhlářského řeziva - pořez kulatiny na zakázku - výroba pražců - autodoprava lesnickým vozem SCANIA.

Pila-pořez kulatiny,kulatina. Soustružení na zakázku. Výroba: vyspravovací lodičky LAMELLO-MINISPOT, G2,G1,622 -vyspravovací suk průměr 10 až 35 mm. Kovovýroba na zakázku. Mechanické úpravy kovů: -frézování -stříhání plechů do 4 mm -ohýbání plechů do 4 mm -broušení na kulato a do díry -soustružení. Kusová výroba.

Pila Brantice. Výroba, prodej: - stavební, truhlářské řezivo, palubky - palety.

Nákup a prodej surového dřeva.

- výkup a prodej dřeva - doprava dřeva, - manipulační sklad - nádraží ČD - Opočno - výroba palet, hranolů, prken - prodej palivového dřeva

Výroba dřeva: -prkna -fošny -hranoly -řezivo -krovy -latě -lišty. Prodej: -palivové dříví (pořez ve mzdě).

Pila, pilařská výroba, pořez: - kulatina.

Výroba, prodej a distribuce biomasy. Dřevošrot, a.s. je společnost zabývající se výrobou biomasy a organizací celého zásobovacího řetězce biomasy pro energetické využití.

Dřevovýroba, pila. Výroba: -prkna -latě -hranoly -ploty, plotové dílce. Truhlářské práce.

Pila. Výroba a prodej: -řezivo, hranoly, hranolky -prkna, fošny, plotové latě -střešní latě. Výroba: -krovy dle projektu. Prodej: -dřevěné štěpky a piliny.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -palubky a řezivo. Dřevoprodej: -palubky, OSB desky.