Almat ama s.r.o.

Výroba a prodej surovin zahrnuje produkty pro chemický a farmaceutický průmysl, dále pak pro potravinářství ale také pro stavební, strojírenský či jiný technický průmysl. Suroviny je možné také odevzdávat ve sběrných dvorech jako druhotné suroviny.

Nákup lesních pozemků prodej sazenic lesních dřevin - DUB, TOPOL Prodej kulatiny: -smrk, borovice, modřín, dub, buk, topol, bříza, jasan, lípa

Kovošrot, výkup a zpracování kovového odpadu: - železné i neželezné kovy - výkup od občanů i firem - likvidace technologických celků - odvoz vlastními vozidly. - ekologická likvidace aut. Prodej paliv: - hnědé uhlí (Most, Bílina) - palivové dříví.

Výrobní závod Solné mlýny Olomouc Výroba: - sůl a výrobky ze soli z kamenné, vakuové a mořské - sůl s jodem a fluorem - lizy na bázi soli i s doplňky - jedlé, krmné, průmyslové a posypové soli - koupelové soli.

Výroba frézovaného (kulatého) dřevěného materiálu. Výkup a odvoz dříví (autodoprava). Prodej palivového dříví. Lesnická činnost.

Pila. Výroba, prodej stavebního a truhlářského řeziva - sušení řeziva - pořez kulatiny. Provozovna pily Za Nádražím 579, 588 13 Polná

Společnost Smětal s.r.o. se sídlem v Bystrovanech u Olomouce se zaměřuje na kontejnerovou dopravu a nakládáním s odpady včetně recyklace stavební suti, pro kterou využívá vlastní recyklační centrum. Kontejnery si můžete vybrat ze tří základních typů dle vaší potřeby. Také vám rádi zajistíme prodej písku a štěrku. Mezi naši další činnost také patří ...

Moderní stavební povrchy: - kamenné koberce. - sportovní povrchy Zahradní architektura a návrhy zahrad. Dětská hřiště- dřevěný prvky a mobiliář z akátového dřeva

Prodej přírodního a umělého kamene: - obklady a dlažby - pískovec - vápenec - břidlice - žula - mramor - adezit - opuka - porfyr. Prodej umělého kamene: - skála - břidlice - pískovec - cihlovka - travertin.

Pilařská výroba, prodej - stavební řezivo - krovy, trámy, hranoly, fošny, latě, prkna.

Zemní práce a úpravy terénů. Autodoprava sypkých materiálů. Prodej štěrku, uložení zemin.

Pila, pilařská výroba. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -stavební dřevo: -hranoly, střešní latě, prkna, krovy -sušené stolařské řezivo -palubky -palivové dřevo. Stolárna.

Pobočka. Pila, pořez dříví. Výroba: - sušené řezivo - stavební, palivové dřevo.

Suché a kryté sklady. Nekupujte vodu, kupujte kvalitní tuhá paliva. VO a MO prodej: - hnědé uhlí (volně ložené i balené) - uhelné brikety REKORD - černé uhlí (volně ložené i balené) - palivové dříví - dřevěné brikety - dřevěné pelety.

Velkoobchod: - průmyslová kamenná sůl - sůl na posypy komunikací - solné bloky.

Výroba: - přírodní vápenec, jehož barva a chemické složení jsou dány výchozí surovinou lokality Skalka Měrotín, který je vyráběn jemně mletý a velmi jemně mletý, popř. tříděný a dodávaný v uváděných třídách podle ČSN 72 1217. Naše mleté vápence se používají v následujících odvětvích: - odsiřování - stavby silnic - gumárenský, plastikářský a ...

Výroba, prodej: -hoblované profily - palubky, latě, lišty.

Výroba, prodej: - truhlářské řezivo - stavební řezivo.

Prodej: - stavebniny, stavební materiál - zdící materiály - suché maltové směsi - keramické obklady a dlažby - betonové výrobky - izolační materiály - stavební chemie.

Prodej - pilařské výrobky

Obchod s minerálními kameny, vltavíny.

Dodávky: - přípravky na ochranu a výživu rostlin: - herbicidy - fungicidy - insekticidy - regulátory růstu - hnojiva listová a speciální.

Zpracování kmenového surového dřeva. Výroba a prodej řeziva. Sušení řeziva. Stolařská výroba. Prodej palivového dřeva.