IMPEX TB s.r.o.
Pila Rozsochatec s.r.o.
Almat ama s.r.o.

Výroba a prodej surovin zahrnuje produkty pro chemický a farmaceutický průmysl, dále pak pro potravinářství ale také pro stavební, strojírenský či jiný technický průmysl. Suroviny je možné také odevzdávat ve sběrných dvorech jako druhotné suroviny.

J-VST, s.r.o. - výroba součástí tvářením
Společnost J-VST, s.r.o. se již od roku 1992 specializuje na realizace technologie objemového tváření za studena, konstrukci tvářecích nástrojů a výrobu strojních součástí na tvářecích strojích. Mezi nejčastěji produkovanými výrobky naší firmy najdete klikové hřídele, třmeny nájezdu zámku kapoty, šrouby, kola, T-šrouby a mnoho dalších.
J-VST, s.r.o. - výroba součástí tvářením
Výroba, montáž: - ploty, oplocení - ploty dřevěné, kovové, zděné - ploty z přírodního kamene

Dovoz: - žáruvzdorné suroviny, materiály - žáruvzdorné vyzdívky, sádry, cementy, posypy - technická keramika

Služby - odvoz odpadu, suti - likvidace odpadu - prodej písku a štěrku.

Pila, výroba, prodej - stavební řezivo - hranoly, prkna, latě, fošny - kůly, palisády - palivo, eko brikety.

Nákup, prodej, zpracování: - dřevo, dřeva Služby: - zprostředkování prodeje lesních pozemků - koupě lesních pozemků - nákup a prodej kulatiny: - těžba, přibližování a zpracování dřeva - odvoz dřeva - výroba řeziva a krovů

Výhradní dovozce a distributor materiálu HI-MACS® v České republice a na Slovensku. Materiálu HI-MACS poskytujeme v různých barevných provedeních ve formátu desek o různé tloušťce nebo ve formátu tvarovek LG.

Kamenná prodejna, e-shop: - keramické pece - hrnčířské kruhy - glazury, hlíny.

Distribuce: - antracit - uhlí typu T

Výroba: - žáruvzdorné materiály - ohnivzdorné vyzdívky - modulární bloky a tvaroveky z keramických a ostatních druhů vláken - tvarovky na bázi speciálních hmot a betonů - technologická zařízení pro různá odvětví metalurgie Výrobní závod, sklad: Kratochvílova 1107, Roudnice nad Labem.

Dodávka: - vakuovaná sůl pro průmysl, energetiku, údržbu silnic - tabletová sůl pro úpravny vody a myčky nádobí, potravinářství a farmacii..

Služby: - sběrna surovin - odvoz odpadu, suti Prodej: - písek - štěrk

Prodej, e-shop: - dřevěné pelety, brikety - uhlí - krbové dřevo

Služby - odvoz odpadu - komunální odpad. Prodej - písek, kamenní a mulčovací kůra.

Dodávka, prodej - posypová sůl pro zimní údržbu komunikací na celém území ČR.

Velkoobchod, dodávka, sklad: - sůl pro průmysl, potravinářství, zemědělství - posypová sůl pro zimní údržbu silnic.

Poskytujeme kontejnery na odpad, písek, štěrk, beton, demolice, zemní, výkopové, kopáčské, bourací práce.

Podlahářské práce, pokládka - kamenný koberec.

Práce, služby: - demoliční, demolice - zemní - nákladní autodoprava - uložení a recyklace suti, zeminy, betonu. Prodej: - písek, štěrk, kamenivo.

Ukládka inertních materiálů. Prodej: - štěrk - betonářský a maltový písek - lomový kámen. Recyklační technologie. Doprava sypkých stavebních materiálů. Odvoz odpadu a suti v kontejnerech. Zprostředkování stavební mechanizace – jeřáby, nakladače, bagry atd.

Autodoprava, doprava a přeprava Praha, kontejnery, zemní práce, demolice, písek, drť, zemina. Naše Vám firma zajistí: - nonstop autodopravu odpadu stavebního, komunálního, netříděného, tříděného a sutí. - bagrování základů. - vyklízení a likvidace sklepů, půd, prostorů a pozůstalostí - odstranění zahradního odpadu - odvoz a likvidace ...

Služby: - autodoprava - odvoz sutě, odpadu - zemní práce - demolice - vyklízení prostor - dovoz, odvoz kontejneru. Velkoobchod, maloobchod: - písek, štěrk - kačírek - zemina.

Výroba a prodej obkladového kamene - umělý dekorativní kámen - betonové obklady - cihlové obklady - rohové obklady. Doplňkový prodej - stavební chemie - penetrace - lepidla. Sklad Čs.Armády 664, 267 51 Zdice

Prodej: - tuhá paliva - černé, hnědé uhlí - koks - brikety - krbové dřevo - písky, drtě, kačírky - mulčovací kůra Pobočky: Beroun – Závodí tel: 311 622 462, mob: 605 230 756 Mirotice – okres Písek tel: 382 229 680, mob: 603 257 772