IMPEX TB s.r.o.
Almat ama s.r.o.

Výroba a prodej surovin zahrnuje produkty pro chemický a farmaceutický průmysl, dále pak pro potravinářství ale také pro stavební, strojírenský či jiný technický průmysl. Suroviny je možné také odevzdávat ve sběrných dvorech jako druhotné suroviny.

Prodej řeziva. V sortimentu naleznete trámy, fošny, latě a prkna. Vyrábím škrábané kuláky, půlkuláky, probírky a prořezávky.

Společnost viamat s.r.o. se zaměřuje na prodej a rozvoz stavebního materiálu, štěrku a drtě.

Lom. Těžba, zpracování kamene: -štěrkodrť, štěrk -dlažební kostky -odseky od kostek -přírodní dlažby -haklíky, štípané hranoly -lomový kámen pro soklové zdivo -krajník silniční -prvky zahradní architektury -pamětní kámen -prvky zahradní architektury. Služby, práce: -autodoprava IVECO EUROCARGO ML 90E17, nosnost 4, 8 t, LIAZ ...

Firma Břetislav Kocián - tesař-památkář již od roku 1999 nabízí své zkušenosti v oboru tesařském v ČR i v zahraničí se zaměřením na opravy a rekonstrukce roubenek a roubených staveb, historických a památkově chráněných objektů. Práce: -tesařské -pokrývačské na rekonstrukci roubených staveb -opravy, rekonstrukce historické a památkově ...

Dřevovýroba, pila, nabídka, dodávka: -stavební, truhlářské řezivo -paletové přířezy. Výrobní sortiment: -střešní a stavební latě, prkna, fošny -hranoly pro střešní konstrukce -palubky a podlahovky -dřevěné brikety -zahradní domek na nářadí -zahradní domek velký.

E-shop - hnojiva - závlahové systémy - ventilace - osvětlení - měřící přístroje - prostředky na úpravu vody.

Služby: - prodej uhlí, písku, štěrku - pevné paliva - kostka, ořech, brikety - rovnané dřevo ze sušárny

Firma Ing. Radka Vintra RV DŘEVO -se specializuje na stavební dřevěný materiál a poskytuje stavební, hoblované a truhlářské řezivo, OSB desky, palivové dřevo a další doplňkové služby po celé Vysočině. Mezi široký sortiment firmy RV DŘEVO patří: - řezivo - stavební, hoblované, truhlářské - palivové dřevo a další.

Zpracování kamene: - žulových materiálů - přisekávání, minipomníky pro zvířata - urnové pomníky, obnova písma

Činnost: - lom, kamenolom - těžba a zpracování kamene Kamenolom Panské Dubenky. Kamenictví.

Truhlářství, výroba: -EUROOKEN -nábytek z masivu -stavebně truhlářská -zakázková výroba z masivu. Pila: -pořez kulatiny -prodej řeziva. Zámečnictví a kovovýroba. Autodoprava

Nerodia. Prodejní sklad solných produktů. Velkoobchod, prodej: - solné produkty - potravinářské soli - průmyslové soli - posypové soli pro údržbu silnic - krmné soli.

Štěrkovna, pískovna, kamenolom. Těžba, úprava, prodej: -štěrk -písek -štěrkopísek -kamenivo. Výrobky jsou certifikovány a použitelné ve všech oblastech stavebního průmyslu. Služby: -trh s kamenivem.

Prodej: -přírodní kamen. Služby: -autodoprava vnitrostátní, mezinárodní přeprava zboží -auto + vlek.

Prodej: -stavební chemie -polyuretanové pěny -přípravky do omítek -tmely -fasádní materiály -barvy, nátěry.

Práce, služby: -práce a služby v lesnictví -nákup, prodej dřeva -odkoupení lesů včetně pozemku -výkup dřevní hmoty (dřevo) -pořez kulatiny.

Služby. -pořez kulatiny -dřevěné palety (EUROPALETY) -atypické palety. Přeprava: -kulatiny (klády), TATRA 815 s hydraulickou rukou -vnitrostátní (tuzemská), mezinárodní přeprava kusových zásilek do 24 tun -pilin, štěrku nebo sypkých materiálů (např. slunečnice, sója, řepka, apod.), velkoobjemová nástavba 85prm s pohyblivou podlahou ...

Prodej - řezivo - krovy Výroba - řezivo - krovy Výroba - europalety

Výroba, prodej: -Sušičky biomasa, biomasy -pelety z biomasy. Sídlo firmy: Zrzavého 4852/68, Jihlava. Provozovna: -průmyslový areál, Střítež u Jihlavy.

Pila. Prodej: -střešní a stavební latě, prkna, fošny, -hranoly pro střešní konstrukce, -palubky a podlahovky, -dřevěné brikety.

Družstvo. Pozemní a inženýrské stavitelství. Těžba a úprava kamene.

Výroba: -kostky -krajníky -obrubníky. Těžba a zpracování: -žula -kámen. Další provozovny: -lom Boršov, tel.:567272216 -lom Mysletice, tel.:567223430 -lom Řásná, tel.:567379489.