Elektřinu a plyn vyrábí a dodávají elektrárny a plynárny, které dále poskytují služby jako vytápění a provoz zařízení. Mezi služby patří výroba, respektive těžba energií, nakládání s energiemi a jejich výhodné nákupy, samozřejmé jsou i poradenské služby.

Vodárenská společnost. Výroba: - pitná voda

Zemědělská výroba. Provozování: - bioplynová stanice. Prodej: - bioplynu.

Dodavatel: -elektrická energie, elektřina. -zemní plyn.

Projektování pozemních staveb. Snižování spotřeby energií v domech.

Komunální energetika a služby. Teplo, voda, plyn a instalace na klíč. Kogerenerace.

Výroba a dodávka: - tepelná energie -elektrická energie

Odborné a nezávislé energetické poradenství. Smluvní partner dodavatelů elektřiny a zemního plynu. Snížíme Vám náklady za energie. Zajistíme nižší ceny elektřiny a zemního plynu, optimalizace provozu odběrných míst a úspory za energie pro obce, školy, firmy i domácnosti. Certifikováno časem :)

Zajištění topenářských, instalatérských a plynařských prací.

Optimalizace odběru energií do spotřebičů. Monitoring odběrů a médií.

Prodej zemního plynu, elektřiny a služeb s tím souvisejících.

Prodej zemního plynu a služeb s tím souvisejících.

Prodej zemního plynu a služeb s tím souvisejících.

Teplárenství Výroba a dodávka - tepelná energie

Elektromontážní práce Výroba - stylové a řídící rozvaděče Projekce - elektrická zařízení

Požární rozvody Kotelny - výměníkové stanice Projektové dokumentace Topenářství montáž - topné systémy - ústřední a podlahové vytápění Prodej - instalační materiál - kotle - otopná tělesa Bourací práce - sanitární systémy - vodovodní rozvody v rodinných, bytových domech i průmyslových ...

Projekce systémem CAD - elektrická zařízení do 1000 V - měření a regulace - řídící systémy elektráren - zdroje nepřetržitého napájení - zpracování dokumentace stávajícího zařízení Projekce systémem CAD - elektrická zařízení do 1000 V - měření a regulace - řídící systémy elektráren - zdroje ...

Likvidace - nebezpečné odpady Výroba - elektrická energie

Činnost: -provozování technického zařízení budov (TZB). -realizace měření a regulace (MaR). Vývoj: -software pro monitorování a řízení budov. Výzkum v oblasti pokročilého řízení budov.

Služby: - dodávka tepla - provoz výměníkových stanic

Výroba, rozvod: -tepelná energie - pára, teplá voda -elektrická energie - elektřina. Správa, údržba: -nemovitosti. Práce: -VODOinstalatérské, vodoinstalační -TOPO, topenářské, topenářství -ELEKTROinstalační, instalace elektro.