Elektřinu a plyn vyrábí a dodávají elektrárny a plynárny, které dále poskytují služby jako vytápění a provoz zařízení. Mezi služby patří výroba, respektive těžba energií, nakládání s energiemi a jejich výhodné nákupy, samozřejmé jsou i poradenské služby.

Provozování vodovodů a kanalizací pro veřejnou potřebu.

Provozování: -vodovody -kanalizace -čistírny odpadních vod. Stavební činnost: -provádění inženýrských vodohospodářských staveb. Poradenská činnost. Služby: -měření teplé užitkové vody a studené vody.

Vlakové překladiště. Centrální zdroj tepla. Další telefony: -ústředna tel.318493111 -vyřizování stížností občanů tel.318493120 -p.Brynda, vedoucí výroby tel.318493126 -ing.Michal Goryl, ekonom.ředitel tel.318493108 -ing.Hrabec, výrobní ředitel tel.318493116

-Energetické poradenství -Energetické audity -Energetické průkazy a štítky -Studie proveditelnosti -Optimalizace a úspory energie -Obnovitelné zdroje -Energetická soběstačnost -Zprostředkování dotace -Aplikace legislativy

Služby v oboru ELEKTRO. - Výstavbu a opravy vedení vysokého a nízkého napětí, venkovního i kabelového. - Domovní a průmyslové elektroinstalace. - Výstavbu a opravy veřejného osvětlení, venkovního i kabelového. - Opravy a údržbu energetických zařízení. K našim službám zajistíme: - projektové dokumentace a revizní zprávy, - výkopové ...

Vodovody a kanalizace, úprava a rozvod vody. -revize a monitoring kanalizací -trasování kanalizací -čištění kanalizací a stok -čištění domácích kanalizací.

Výroba: - rozvaděče - ovládací pulty. Kompletní instalace slaboproudých a silnoproudých rozvodů. Montáž: - zabezpečovací a požární systémy. Poradenství v oblasti úspor elektrické energie.

Energetické audity. Průkazy energetické náročnosti budov. Energetické posudky a odborné studie zaměřené na návrhy opatření k dosažení úspor nákladů za energie - zhodnocení skutečného stavu energetického zařízení nebo celku, návrh opatření vedoucí k energetickým úsporám včetne vyčíslení potřebných nákladů a ekonomické efektivnosti navržených ...

Plynoinstalatérství. Revize, rekonstrukce, montáž: -plynová zařízení -ústřední topení -vodovodní, kanalizační rozvody.

Nabídka konzultační a poradenské služby v oblasti energetického hospodářství.

Havarijní služba: - náhlé úniky závadných látek ohrožují životní prostředí - trvalá havarijní pohotovost pro zákazníka - výjezdy k havarijním únikům závadných látek na konkrétní výzvu. Analýzy rizika pro skládky, strojírenské provozy, úložiště ropných produktů, obalovny živičných směsí, místa úniků znečišťujících látek při ...

Výroba: - tepelná energie - elektřina - rozvod tepelné energie. Dodávka tepla a teplé vody. Vodoinstalatérství, topenářství.

Montáže: -rozvoden a spínacích stanic VVN, VN -průmyslových a distribučních stanic VVN, VN, NN. Montáže, opravy a údržba vyhrazených elektrických zařízení dodavatelským způsobem bez omezení napětí. Montáže průmyslových a jiných elektrických instalací, komunikace, veřejné osvětlení. Montáže řídících, informačních a přenosových systémů ...

Vodovody a kanalizace Výroba a distribuce pitné vody a kompletní zákaznické služby v oblasti provozování vodovodů a kanalizací.

Dodávka: - energie pro společnosti - kontrolní měrové středisko - logistika - stavební údržba - strojní a jeřábová údržba.

Výroba: - elektrická energie ve vodní elektrárně.

Služby: -provozování vovovodů a kanalizací -laboratorní činnost s akreditovanou laboratoří -stavební činnost-výstavba vodovodů a kanalizací -projekční činnost v oboru.

Výroba a rozvod tepla. Poruchy: tel.: 572632485

Výroba, rozvod a distribuce: -tepelná energie -elektrická energie -chlad. Projektová činnost. Provoz a údržba tepelných zařízení. Skládka odpadu.

Energetika-měření. Projekce-bezpečnostní systémy. Segmenty elektrárenského, teplárenského, hutního, chemického, petrochemického a vodárenského průmyslu.

Nabízíme zprostředkování služeb na území východní Evropy se zaměřením na energetiku, plynárenství a chemii.

Specializovaná konzultační firma zaměřená na poradenskou činnost v energetice. Energetické audity, ekonomické analýzy, marketingové studie.

Služby: - stavební činnost - montáž sádrokartonů - vodoinstalace, plynoinstalace - klempířské a pokrývačské práce - rekonstrukce - zámečnické a kovářské práce Správa budov: TEL.: 585 054 066 Výroba, nákup, distribuce: - tepelná energie TEL.: 723 692 672 Projekční práce: TEL.: 585 054 467 Reality