Elektřinu a plyn vyrábí a dodávají elektrárny a plynárny, které dále poskytují služby jako vytápění a provoz zařízení. Mezi služby patří výroba, respektive těžba energií, nakládání s energiemi a jejich výhodné nákupy, samozřejmé jsou i poradenské služby.

Sdružení provozovatelů vodních toků a vodních zdrojů. Provoz, oprava, údržba: - vodovody - kanalizace - ČOV*, čistírny odpadních vod.

Služby: - vodoinstalatér, topenář - rozvod tepla, výroba energie.

Výroba, přenos a rozvod elektřiny. Služby: - provozování energetických hospodářství a veřejného osvětlení. Energetický dispečink - hlašení poruch: - tel.: 602585231, 591110 210-1 - fax: 591110212.

Služby: - vypracování energetického auditu - vypracování energetického průkazu budovy - štítek s grafickým a numerickým ohodnocením kvality budovy z hlediska energetické náročnosti - verifikace vykazovaného množství emisí skleníkových plynů provozovatelem zařízení - poradenství: - hospodaření energií a ...

Výroba, rozvod: -pitná a užitková voda. -hlášení poruch na vodovodní a kanalizační síti -velkoobchod vodárenský materiál

Energetické průkazy budov. Energetické audity. Energetické štítky budov. Prodejem, montáž: - solární panely - fotovoltaické články.

-Projekční činnost -Reprografické služby -Realizace staveb -Výroba rozvaděčů -Energetické stavby -Obchodní a servisní činnost

Nabízíme poradenství v oblasti telekomunikací, energetiky a životního prostředí. Poskytujeme manažerské poradenství..

Výroba, dodávka, rozvod: -teplo, teplá voda. Provozování: -sportovní areál -krytý bazén-tel.:596 585 590 -letní koupaliště-tel.:596 572 695 -hotel Sport-tel.:596 585 611 -zimní stadión-tel.:596 585 652. Údržba: -místní komunikace.

Optimalizace provozu tepelných zdrojů .

Údržba a provoz veřejného osvětlení v okrese Šumperk. Projekce, montáž, údržba, opravy, revize: -vyhrazená elektrická zařízení.

Služby: - dodávky a distribuci topného oleje extralehkého (TOEL). - provoz a servis tepelných zdrojů. - dodávky, montáže a rekonstrukce tepelných zdrojů.

Provozujeme nezávislý portál pro porovnávání cen plynu a elektřiny.

Poradenská a konzultační činnost v energetice a ekologii.

Odpadové hospodářství: - nakládání, třídění a odvoz odpadů - sběrný dvůr - čištění komunikací. Plakátování, pneuservis. Údržba, opravy: - místní komunikace - dopravní značení - odvoz fekálií - veřejné osvětlení - dětská hřiště - terénní úpravy. Výroba a distribuce tepla: - dodávky tepla a TUV z městských kotelen. Provoz ...

Nabídka služeb pro oblast energetiky a vodního hospodářství a měření průtoků.

Poradenství v energetice: - Energetické audity v průmyslové sféře - Studie proveditelnosti - Příprava projektů - technická i ekonomická - Zajištění financování - Ekonomická analýza, byznys plány - Vedení realizace staveb - Optimalizace nákupu energetických komodit - Due diligence.

Služby: -v oblasti podporující využití elektrické energie -výhradní zástupce pro aplikace energetického systému AISYS v Čechách -poradenství v oblasti energetické legislativy, cenových a nákladových analýz při zajištění energetických medií a poradenství při uzavírání kontraktů na dodávky těchto médií -poradenství v ...

ENVIROS, s.r.o., je společností poskytující energetické a environmentální poradenství. Působí v ČR a dalších evropských a asijských zemích. Je zapojen do projektů v rámci programů EU, WB, EBRD, USAID, Ecolinks a dalších.

- Provoz vodovodních a kanalizačních sítí - údržba a výstavba vodovodních a kanalizačních sítí - vodovody - kanalizace

Poradenství v oboru obnovitelných zdrojů, facility management.