Elektřinu a plyn vyrábí a dodávají elektrárny a plynárny, které dále poskytují služby jako vytápění a provoz zařízení. Mezi služby patří výroba, respektive těžba energií, nakládání s energiemi a jejich výhodné nákupy, samozřejmé jsou i poradenské služby.

mandant společnosti NWT a.s. pro země SNS a Ruské federace v oblasti obnovitelných zdrojů energie, těžební technika, ropné produkty, nanotechnologie, realitní služby

Projekce - vytápění, plyn, vzduchotechnika Průkazy energetické náročnosti budov Energeické audity, poradenství, posudky Montáže vytápění v rodinných domech

Poskytování informací o vodě v přírodě.

Provádíme průmyslové a stavební tepelné izolace. Naši klienti jsou např. z oborů: - energetika - petrochemie - vzduchotechnika - klimatizace - chladírenská zařízení. Spolupráce se zahraničními partnery. Tepelné izolace průmyslové: - průmyslové podniky - energetika - petrochemie - ochrana životního prostředí - kotelny - ...

Komplexní služby v oblasti správy nemovitostí, dodávek energií, především výrobních, skladových a administrativních komplexů.

Elektroinstalační práce. Montáž, oprava, servis, revize: - elektroinstalace. Výroba: - rozvodnice a rozvaděče NN. Elektroinstalační rozvody. Dokumentace revizní zprávy.

ŠEVROZ Výroba: -rozvaděče -elektroměrové přístroje -plechová dvířka k plynoměrům. Prodej: - elektroinstalační materiál Služby: - projekty elektro - kompletní elektoinstalace bytů, domů, ... - elektro revize - opravy elektrospotřebičů - montáže termostatů - programovatelných

Společnost vznikla v roce 1990 a její činnost je zaměřena na elektroenergetiku. Našimi obory jsou: - úrovně nízkého a vysokého napětí - měřící a regulační systémy spotřeby elektrické energie u velkoodběratelů - elektroinstalace v objektech - projekty - revize - systémy řízení.

Servis a služby pro velkoodběratele: -regulace odběru, procesorové regulátory řady HMP -kompenzační rozvaděče kompenzace, dodávka a montáž, repase a úpravy -montáž a úpravy odběrných míst VO, MO -služby energetika -revize.

Naše společnost nabízí tyto služby: Financování a provozování CZT. Dodávky tepla a energií komunálním a průmyslovým zákazníkům.

ČKD PRAHA DIZ, a.s. nabízí a zajišťuje: - dodávky investičních celků - dodávky technologických provozních celků - modernizace a rozšiřování kapacit stávajících zařízení. Společnost podniká v těchto oborech : - dodávky pro plynárenství - kombinovaný a kogenerační způsob výroby energií - dodávky pro dopravní systémy - spalovny ...

Vodohospodářské sdružení: -správa vodohospodářské infrastruktury (zajišťování provozování a rozvoje vodohospodářského majetku v členských obcích a dohled nad jeho řádným provozováním) -investování získaných prostředků do rozvoje vodohospodářské infrastruktury členských obcí (výstavba vodovodů, kanalizací, ...

Hlavními produkty jsou elektročásti energetických celků (elektráren, kompresoroven). Vyrábíme a dodáváme buzení. ENERGETIKA - SOUSTROJÍ S GENERÁTORY: - malé vodní elektrárny - dieselgenerátory - turbogenerátory - kogenerační jednotky - statické buzení generátorů a pohonů - bezkartáčové buzení synchronních generátorů - ochrany ...

Provádí výstavbu, opravy, rekonstrukce a podílí se na odstraňování havarijních situací na vodovodních a kanalizačních zařízeních zejména v oblasti hlavního města Prahy a blízkém okolí; jsou realizovány zakázky v rozsahu od malých bodových oprav až po výstavbu ucelených vodovodních a kanalizačních systémů velkých finančních objemů k veškerým ...

Energetické poradenství. Energetický management. Poradenství: - v oblasti energeticky úsporných staveb, auditů, dotací, stavební fyziky a energetiky. Tvorba analýz, posudků a studií. Energetický audit. Průkaz energetické náročnosti budovy. Energetický štítek. Energetická analýza. Energetická studie. Energetická optimalizace.

Provoz kotelen. veškeré typy kotelen, předávací stanice, možnost centrálního řízení, školení.

1.SčV, a.s. zajišťuje výrobu a distribuci pitné vody, odvádění a čištění odpadních vod, stejně jako kompletní zákaznické služby v oblasti provozování vodovodů a kanalizací v majetku měst a obcí.

Služby: -poradenství v úsporách energie, obnovitelné zdroje energie. Energetické audity a koncepce, studie proveditelnosti.

Teplárna. Výroba, rozvod: - teplo - pára - teplá voda.

Městské vodovody a kanalizace. Služby: -úprava vody -čistírna odpadních vod.

Správa nemovitostí v majetku města. Provozujeme: - městské lázně - víceúčelová hala - zimní stadion - aquapark Koupelky - městské tržiště. Výroba a distribuce tepla.

Stavební činnost, výstavba: - inženýrské stavby - čističky odpadních vod pro obce a města - venkovní přípojky - vysokotlaké, středotlaké, nízkotlaké plynovody - regulační stanice - zemní práce.

Ekologický, výhodný a moderní dodavatel tepla.

Výroba, projekce, dodávka, montáž, oprava, servis: -přípojnicové rozvody PPR -rozvaděče nn typ ŠR -kompenzační rozvaděče ŠRK -ocelovoplechové, zapouzdřené skříně.