Elektřinu a plyn vyrábí a dodávají elektrárny a plynárny, které dále poskytují služby jako vytápění a provoz zařízení. Mezi služby patří výroba, respektive těžba energií, nakládání s energiemi a jejich výhodné nákupy, samozřejmé jsou i poradenské služby.

Výroba, dodávka: - teplo pro městské aglomerace. Výroba a distribuce tepla a elektrické energie.

Výroba, rozvod: - teplo a teplá užitková voda. Provozování: - tepelné zdroje, kogenerační jednotky, kompresory, náhradní zdroje elektrické energie, vzduchotechnické jednotky a další energetická zařízení v objektech a areálech. Výstavba a modernizace: - tepelné zdroje a sítě. Tepelný dispečink 24 hodin denně. Provádění: - veškeré práce v ...

Výroba a dodávky elektrické energie, tepla a teplé vody a stlačeného vzduchu.

Výroba a distribuce elektrické energie a výroba a rozvod tepla, a to především pro odběratele v areálu Zetor, a.s. Tuto svou činnost provádí ENERGZET, a.s. na základě licencí na výrobu a rozvod tepla, a na výrobu a distribuci elektřiny. Licence vydal Energetický regulační úřad.

Společnost se řídí standardy ISO 9001 a 14001pro oblasti systémů řízení, environmentu a energetiky. Poradenství je poskytováno pro: -životní prostředí (EIA, posudky, audity, Hlukové a Rozptylové studie, nakládání s odpady, Analýzy rizik, hydrogeologie, Studie krajinného rázu, identifikace brownfields atd.) -systémy ...

Služby: -správa a údržba výměníkových stanic a kotelen -telepelné hospodářství.

Vodovody a kanalizace: -ústředna tel.311547111 -úpravna vody Tmaň tel.311689879 -čistička odpadních vod Pod Lišticí tel.311623445.

Rozvod a úprava vody. Čistírna odpadních vod: -telefon 494595654

Ekonomické analýzy. V rámci ekonomických analýz zpracováváme především: - nákladové a cenové analýzy - analýzy a studie regulačního rámce - srovnávací studie (benchmarking) - prognózy - přeceňování hmotného a nehmotného majetku. Řízení a financování projektů. Při realizaci projektů zajišťujeme: - různé druhy financování - ...

Vodovody a kanalizace Adamov. Správa a údržba nemovitostí a veřejného osvětlení. Čistírna odpadních vod(ČOV), Adamov 456: - tel.: 516 447 788.

Poskytování znaleckých posudků. Revize a montáž elektrických zařízení a sítí.

Oprava, údržba: - vodovody, kanalizace. Dodávka pitné vody. Odvádění a čištění odpadních vod. Poruchová služby - tel.: 840 111 125.

ZEZ*-ELTHERM, S.R.O. Elektrovýroba, výroba, servis, opravy: - vysokofrekvenční tepelné zařízení - svařování, kalení, žíhání - iontová nitridace - elektrické rozvaděče - transformátory, trafa - dentální technika-izodenty-VF** tavení a odlévání - drtiče stavební suti - zkušební napěťové zdroje - nožové mlýny na drcení PH** - ...

Správa provozu a údržba zařízení na výrobu a rozvod tepla a teplé užitkové vody.

Vodárenská a kanalizační společnost. Rozvod vody.

Prodej: -zemní plyn -plnicí stanice CNG* (v areálu Jihočeská plynárenská). Výstavba: -plynovody -plynové přípojky. Poradenská činnost. Call centrum: 14050. Hlášení poruch, dispečink:tel.:1239. Provozovny: -Písek, Topělecká 423, tel.:382271083 -Tábor, U Čápova dvora 2762, tel.:381200715 -Pelhřimov, U Elektrárny ...

Správou bytových a nebytových protor. Stavební činností. Projekční práce, výroba a distribuce tepelné energie.

Služby v oblasti energetiky: - energetický audit, koncepce - poradenství v oblasti obnovitelných zdrojů a úspor energií - zabezpečení souboru činností pro revitalizaci panelových domů - program PANEL.

Vodovody a kanalizace.VAK. Dispečink, nepřetržitá poruchová, havarijní služba pro celý okres: - Přerov, Šířava 483/21 tel.: 581299158, 581202094 e-mail: dispecink@vakpr.cz.

Výroba, distribuce a prodej: -tepelná energie.

Výroba a rozvod páry a teplé vody.

Technologické, ekologické, obchodní, organizační a ekonomické poradenství a monitoring a analytická činnost v oblasti energetiky.