Energetické služby zahrnují distribuci elektrické energie, tepla a plynu pro firmy a domácnosti, dále výstavbu vedení VVN, opravy jaderných reaktorů, projektování a následné montáže VVN. Vyberte si pro svou firmu či domácnost optimálního dodavatele.

Činnost - výroba a dodávka tepla, teplé užitkové vody a elektrické energie pro ve městě Jičíně.

Energetické stavby. Výstavba vodohospodářské, inženýrské, pozemní stavby. Dodavatel investiční celky v energetice. Špičkové technologie a investiční akce v oblasti energetiky a tepelné techniky: technologie pro výrobu, rozvod a výměnu tepla.

Oblastní pracoviště. Elektrárna. Nákup, rozvod, prodej: - elektrická energie. Poruchová linka: - tel.: 840850860

Prodej elektřiny a plynu. Bezplatné poradenství pro veřejnost: -úsporná domácnost -výběr vhodné sazby -cena elektrické energie a plynu -elektrické a plynové vytápění -ohřev TUV -osvětlovací technika -klimatizace -zateplování objektů -alternativní zdroje energie -novinky mezi elektrospotřebiči -půjčování měřičů spotřeby ...

Zákaznické centrum ČEZ. Energetika. Dodavatel elektrické energie. Poruchová linka: Tel:840850860

Nákup, rozvod, prodej: - elektrická energie. Údržba, opravy, rekonstrukce, modernizace: - energetická zařízení. Stavebně montážní činnost. Projektová činnost v rozsahu oprávnění. Zákaznické linky: - energie a služby 840840840 - poruchová linka 840850860. Zprostředkování obchodu a služeb.

Chceme dosáhnout vysněné mety všech elektrotechnických firem – postavit elektrárnu na zelené louce. Již nyní umím komplexně vyřešit elektro vybavenost velkých celků a dále posouváme hranice svých možností. Podporujeme modernizaci energetických systémů a hledáme nové cesty, jak zvýšit jejich stávající efektivitu a spolehlivost. Poskytujeme ...

Virtuální elektrárna. Jednotně monitorovaný a dispečersky řízený systém virtuální elektrárny. Dodávka, distribuce: - elektřina z obnovitelných zdrojů: - pro odběratele v průmyslu či službách - pro obce, města - pro domácnosti. Výzkum, vývoj: - projekty v oblasti akumulace elektřiny a virtuálních elektráren.

Poskytování energetického poradenství. Firma je jednou z největších zprostředkovatelských a poradenských společností na českém trhu.

Poskytování energetického poradenství. Firma je jednou z největších zprostředkovatelských a poradenských společností na českém trhu.

Poskytování energetického poradenství. Firma je jednou z největších zprostředkovatelských a poradenských společností na českém trhu.

Poskytování energetického poradenství. Firma je jednou z největších zprostředkovatelských a poradenských společností na českém trhu.

Služby - poskytovatel energetických služeb - správa a provoz výměníkových stanic a kotelen na všechny druhy paliva - výroba a prodej tepla.

Dodávka, provoz: - nezávislé zdroje elektřiny a tepla.

Energetický poradce u české a.s., která se zabývá energetickým poradenství - optimalizace energetických potřeb pro firmy a domácnosti - projekt Modrozelená úsporám - energetický audit - projekty pro úsporu spotřeby plynu, el. energie, vody, osvětlení, chlazení, energetické štítky, kotlíkové dotace - dotace (dešťovka) pro SBD, SVJ a ...

Energetické poradenství Elektronické aukce Výběrová řízení na dodavatele energií

Energetický audit, posudek, průkaz, štítek Znalecký posudek - ocenění nemovitostí Posouzení a příčiny vad staveb Projekční činnost v oblasti pozemních staveb

Energetické audity, energetické posudky a studie proveditelnosti. Optimalizace spotřeby elektrické energie. Led osvětlení - návrhy a realizace.

Výroba, rozvod a prodej: -tepla, teplo -elektrická energie.

Správa a řízení budov - pronájem kanceláří a obchodních prostor.

Terra Group Investment, a.s. poskytuje poradenství v energetice a optimalizaci nákladů za energie. Pro všechny klienty – podniky i domácnosti, hledáme nejlepšího dodavatele z mnoha, kteří se na trhu nabízí. Jsme nezávislí, takže nabídky, které zpracováváme pro klienta, jsou nestranné a vždy klientovi přináší úsporu. Zároveň vybíráme tak, aby měl ...

Dodávka: - zelená elektřina (elektřina pocházející z obnovitelných zdrojů).

Výroba tepla. Rozvod tepla. Výroba elektřiny. Poradenství v energetice. Poradenství v oblasti obchodu, průmyslu a investic.