Domov pro seniory Háje, příspěvková organizace zřizovatel hlavní město Praha
Obec Všeň

O správný chod republiky a spokojenost občanů se starají úřady a organizace, kterými jsou městské a krajské úřady, finanční úřady, katastrální úřady, soudy, ústavy památkové péče, správy přírodních zdrojů, celní správa, příspěvkové organizace a další.

Obec Ostroměř
Obec Ostoměř je malá vesnice v okrese Jičín v Královéhradeckém kraji. Má asi 1300 obyvatel a rozlohu 12,35 km2. Leží na řece Javorce, asi 8 km severně od Jičína. První písemná zmínka o obci pochází z roku 1382. Obec má bohatou historii a kulturní památky. Obec je také známá svou přírodní krásou a možnostmi turistiky a cykloturistiky.
Obec Ostroměř
Město Velké Bílovice
Velké Bílovice jsou město v okrese Břeclav v Jihomoravském kraji. Leží deset kilometrů severně od Břeclavi a žije zde přibližně 3 900 obyvatel. Tato obec je známá jako největší vinařská obec v ČR, obklopuje ji 736 hektarů vinic. Velké Bílovice má také multifunkční sportovní areál a pravidelně pořádá různé akce, jako jsou zpívání pro radost, závody ...
Město Velké Bílovice
PRÁGAI TÜKÖR Svaz Maďarů žijících v českých zemích Maďarské kulturní a informační centrum v Brně bylo zřízeno v roce 1995 organizací Svaz Maďarů - Brno za účelem poskytnout občanům maďarské národnosti žijící v Brně a okolí kulturní zázemí a široké veřejnosti komplexní služby spojené s Maďarskem.

Rozvíjení lidové kultury. Činnost folklorního souboru a pořádání mezinárodního folklorního festivalu Čermenské slavnosti.

Město Andělská Hora spadá do chráněné krajinné oblasti Jeseníky a je vyhledávaným místem turistů, ať již v létě, nebo v zimním období. Je vzdálené jen několik kilometrů od Pradědu, nejvyššího vrcholu Hrubého Jeseníku. Městský úřad - služby: - služby Czech Point. Turistické zajímavosti: - městské minimuseum - Pomník E. S. Engelsberga - ...

Český rybářský svaz je spolek, jehož posláním je zejména výkon rybářství ve smyslu zákona o rybářství, tj. chov, zušlechťování, ochrana a lov ryb, popřípadě vodních organismů v rybníkářství nebo při výkonu rybářského práva, provozování akvakultury, ochrana přírody, čistoty vod, životního prostředí, propagace rybářství a ochrany přírody ve ...

Rodinné centrum - sblížení maminek na MD a výměna jejich zkušeností - poznávání dětí a nabírání nových zkušeností před vstupem do školky - zájmové dovednosti pro školní děti - mimořádné akce pro rodiče s dětmi - předváděcí akce a zajímavé přednášky.

Skupina historického a scénického šermu z období pozdní renesance. Pořádáme akce historického a scénického šermu z období pozdní renesance.

Skupina historického šermu zabývající se rekonstrukcí historických událostí a bitev z období gotiky a baroka. Pořádá: - šermířské představení - historické představení - středověké dny a městské slavnosti - sokolnické ukázky, kejklířské a taneční vystoupení, ohňové show - hradní strašení - dětské dny - program pro školy.

Obec Zdounky se nachází ve Zlínském kraji v okrese Kroměříž. Má rozlohu 2662 ha a je položena v nadmořské výšce 237 m n. m. Zdounky se rozprostírají v podhůří Chřibů a katastrem protéká potok Kotojedka. K obci patří také Cvrčovice, Divoky, Nětčice, Těšánky a Lebedov. První písemná zmínka o obci pochází z roku 1298. V současné době v naší obci žije ...