Obec Puclice
Domov pro seniory Háje, příspěvková organizace zřizovatel hlavní město Praha

O správný chod republiky a spokojenost občanů se starají úřady a organizace, kterými jsou městské a krajské úřady, finanční úřady, katastrální úřady, soudy, ústavy památkové péče, správy přírodních zdrojů, celní správa, příspěvkové organizace a další.

Městská část Praha 22
Nejzelenější částí Prahy je Městská část Praha 22, kde se nachází více než 1500 hektarů přírody, sportu a kultury. Rozkládá se na jihovýchodním okraji Prahy. Skládá se z Uhříněvsi, Hájeku u Uhříněvsi a Pitkovic. Praha 22 je ideálním místem pro ty, kteří hledají klid, zeleň a pohodlí v blízkosti centra Prahy.
Městská část Praha 22
Obec Ostroměř
Obec Ostoměř je malá vesnice v okrese Jičín v Královéhradeckém kraji. Má asi 1300 obyvatel a rozlohu 12,35 km2. Leží na řece Javorce, asi 8 km severně od Jičína. První písemná zmínka o obci pochází z roku 1382. Obec má bohatou historii a kulturní památky. Obec je také známá svou přírodní krásou a možnostmi turistiky a cykloturistiky.
Obec Ostroměř
Městský úřad. Počet obyvatel 6 914. Historické město, první zmínka o městě 1145. Hospodářské, kulturní a vzdělávací centrum širokého okolí. Město má 17 místních částí. Památky: -zámek s parkem -keltský skanzen Isarno -děkanský kostel sv. Prokopa -klášterní kostel sv. Václava -kamenný kříž -vodárenská věž. Kultura: -kino, knihovna ...

Obecní úřad. Počet obyvatel 91. První písemná zmínka o obci pochází z roku 1498. Sbor dobrovolných hasičů. Veřejná knihovna.

Obec Ktiš se nachází v okrese Prachatice v Šumavském podhůří. Je položena v nadmořské výšce 720 metrů nad mořem a v současné době zde žije 470 stálých obyvatel. K obci Ktiš patří také části Březovík, Dobročkov, Ktiš-Pila, Miletínky, Smědeč, Smědeček, Tisovka. První písemná zmínka o obci pochází z roku 1310, kdy je zde připomínána plebánie. V ...

Spolek Nektar, z.s. se zaměřuje na podporu osob se zdravotním postižením a seniorů. Cílem je dosáhnout soběstačnosti a nezávislosti klientů, poskytnout jim příležitost k sociálnímu a pracovnímu začlenění a nabídnout smysluplné aktivity pro volný čas.

V tuzemsku i v zahraničí podporovat, propagovat a informovat o pěstování révy vinné a o výrobě vína z vinic registrovaných ve znojemské vinařské podoblasti, zejména vína, která mohou být vyrobena v kvalitě vína originální certifikace (VOC).

Obec Rebešovice se nachází v jižní části okresu Brno-venkov v bezprostřední blízkosti města Brna. Rebešovice leží při levém břehu Svratky a Ivanovického potoka na samotné hranici mezi Dyjskosvrateckou nivou a Prateckou pahorkatinou. První písemná zmínka o obci pochází z roku 1174. Roku 1175 obec daroval vladyka Ondřej benediktinskému klášteru v ...

Asociace školních sportovních klubů České republiky (AŠSK ČR) je multisportovní zapsaný spolek, který iniciuje a podporuje pohybové a sportovní aktivity ve školních sportovních klubech. Organizační struktura asociace pokrývá celou Českou republiku. Základní organizační jednotkou je školní sportovní klub. Organizačními složkami zodpovědnými za ...

Obecní úřad. Počet obyvatel 154. První písemné zmínky o Bítově pocházejí z roku 1056. Na místě kde již od dob Velké Moravy stávalo dřevěné hradiště byl vybudován i Hrad Bítov. Nedaleko se nachází zřícenina Cornštejn. Kultura a služby: -matrika -pošta -sbor dobrovolných hasičů -knihovna -sportovní zařízení.

Obecní úřad. Počet obyvtel 174. Je obklopena lány polí, z východní části lesem, který je posledním výběžkem Českomoravské Vysočiny. Osídlení oblasti je na základě archeologických vykopávek doloženo již od mladší doby kamenné. První zmínka o Lesonicích pochází z roku 1190. Kultura a služby: -sbor dobrovolných hasičů obce -veřejná ...

Obecní úřad. Kulturní a sportovní zařízení. Některé akce společenského života v obci: -hasičský ples -pořádání dětského dne -pro děti rozloučení s prázdninami(rybářská soutěž) -masopust -obecní ples Úřední hodiny Út: 8:00-18:00 - účetní 17:00-18:30 - starosta Čt: 8:00-14:30 - účetní 18:00-19:00 - starosta

Obecní úřad. Počet obyvatel První písemná zmínka o obci pochází z roku 1349. Kultura a služby: -matrika -pošta -sbor dobrovolných hasičů -veřejná knihovna -mateřská a základní škola -hřiště, tělocvična, stadion -zdravotní zařízení.

Obecní úřad. Počet obyvatel 609. První písemná zmínka o obci pochází z roku 1253. Mezi nejvýznamější památku patří zámek. Kultura a služby: -tradice vinařství a sadařství -spolky - vinaři, hasiči, zahrádkáři, rybáři -mateřská a základní škola -veřejná knihovna -hřiště, tělocvična -dům s pečovatelkou službou.

Obecní úřad. Počet obyvatel 595. Počátek obce spadá do 11. století. První písemná zmínka o Tavíkovicích je z roku 1349. Kultura a služby: -pošta -sbor dobrovolných hasičů -veřejná knihovna -středisko pro volný čas -mateřská a základní škola -koupaliště, hřiště, tělocvična, krytý bazén. Památky: -Kostel Panny Marie -Socha svatého ...

Česká obchodní inspekce. Inspektorát s působností pro Olomoucký a Moravskoslezský kraj

ČOI - Česká obchodní inspekce. Regionální inspektorát pro oblast Hradec Králové. Poradna pro spotřebitele: - kontrola jakosti - vyřizování stížnosti - služby a výrobky.

Inspektorát ČOI: -kontrola dodržování zásad při prodeji zboží a poskytování služeb -bezplatná poradna ČOI při reklamacích.

Česká obchodní inspekce - Inspektorát Jihomoravský a Zlínský.

Česká obchodní inspekce. Ústřední inspektorát.