Domov pro seniory Háje, příspěvková organizace zřizovatel hlavní město Praha
Obec Všeň

O správný chod republiky a spokojenost občanů se starají úřady a organizace, kterými jsou městské a krajské úřady, finanční úřady, katastrální úřady, soudy, ústavy památkové péče, správy přírodních zdrojů, celní správa, příspěvkové organizace a další.

Obec Ostroměř
Obec Ostoměř je malá vesnice v okrese Jičín v Královéhradeckém kraji. Má asi 1300 obyvatel a rozlohu 12,35 km2. Leží na řece Javorce, asi 8 km severně od Jičína. První písemná zmínka o obci pochází z roku 1382. Obec má bohatou historii a kulturní památky. Obec je také známá svou přírodní krásou a možnostmi turistiky a cykloturistiky.
Obec Ostroměř
Město Velké Bílovice
Velké Bílovice jsou město v okrese Břeclav v Jihomoravském kraji. Leží deset kilometrů severně od Břeclavi a žije zde přibližně 3 900 obyvatel. Tato obec je známá jako největší vinařská obec v ČR, obklopuje ji 736 hektarů vinic. Velké Bílovice má také multifunkční sportovní areál a pravidelně pořádá různé akce, jako jsou zpívání pro radost, závody ...
Město Velké Bílovice
Obec Dolní Přím se nachází zhruba 10 kilometrů západně od Hradce Králové směrem na Nový Bydžov. V současné době čítá obec Dolní Přím více než 540 obyvatel Obecní úřad.

Obecní úřad. První písemná zpráva pochází z roku 1241. Obec se nachází v nadmořské výšce 346 metrů. Na území žije 369 obyvatel.

Obecní úřad. První písemná zpráva pochází z roku 1359. Obec se nachází v nadmořské výšce 482 metrů. Na území žije 680 obyvatel. Dominantou obce je římskokatolický kostel sv. Jakuba staršího a pískovcový kříž z roku 1807.

Obecní úřad. První písemná zpráva pochází z roku 1357. Obec se nachází v nadmořské výšce 428 metrů. Na území žije 938 obyvatel. V obci se nachází Kostel sv. Jiří.

Obecní úřad. První písemná zmínka o Dobré Vodě (Dobrewodye) pochází z roku 1395. V obci se nachází: - kanalizace, vodovod, plyn - vlakové nádraží, autobusové spojení - mateřská škola - základní škola - kulturní dům s velkým sálem a pohostinstvím - zemědělské družstvo a kruhárna zelí - sbor dobrovolných hasičů - myslivecké ...

Obec Divec leží cca 2 km severovýchodním směrem od východočeské metropole Hradce Králové. Počtem obyvatel (130) tak i rozlohou svého katastru (350 ha) patří mezi menší obce královéhradeckého kraje. Z jihu je katastr obce ohraničen lesním masívem Spáleník, (Dehetník), ze severu pak Librantickým potokem. Východní hranicí navazuje obec na katastr ...

Obecní úřad. První písemná zpráva pochází z roku 1052. Obec se nachází v nadmořské výšce 224 metrů. Na území žije 696 obyvatel.