Domov pro seniory Háje, příspěvková organizace zřizovatel hlavní město Praha
Obec Všeň

O správný chod republiky a spokojenost občanů se starají úřady a organizace, kterými jsou městské a krajské úřady, finanční úřady, katastrální úřady, soudy, ústavy památkové péče, správy přírodních zdrojů, celní správa, příspěvkové organizace a další.

Obec Ostroměř
Obec Ostoměř je malá vesnice v okrese Jičín v Královéhradeckém kraji. Má asi 1300 obyvatel a rozlohu 12,35 km2. Leží na řece Javorce, asi 8 km severně od Jičína. První písemná zmínka o obci pochází z roku 1382. Obec má bohatou historii a kulturní památky. Obec je také známá svou přírodní krásou a možnostmi turistiky a cykloturistiky.
Obec Ostroměř
Město Velké Bílovice
Velké Bílovice jsou město v okrese Břeclav v Jihomoravském kraji. Leží deset kilometrů severně od Břeclavi a žije zde přibližně 3 900 obyvatel. Tato obec je známá jako největší vinařská obec v ČR, obklopuje ji 736 hektarů vinic. Velké Bílovice má také multifunkční sportovní areál a pravidelně pořádá různé akce, jako jsou zpívání pro radost, závody ...
Město Velké Bílovice
Obecní úřad. První písemná zpráva pochází z roku 1347. Obec se nachází v nadmořské výšce 250 metrů. Na území žije 220 obyvatel.

Obec Soběslavice leží na jihovýchodním okraji libereckého okresu v poměrně hustě osídleném okolí Pěnčínska. Svou samostatnost obnovila k 1. 9. 1990, když se oddělila od Pěnčína, jehož součástí byla od roku 1980. Obec je členem Euroregionu Nisa a mikroregionu Jizera. Vznik obce nelze přesně určit, avšak podle staré pověsti založil obec ...

Obecní úřad. První písemná zpráva pochází z roku 1352. Obec se nachází v nadmořské výšce 312 metrů. Na území žije 238 obyvatel.

Obecní úřad. První písemná zpráva pochází z roku 1557. Obec se nachází v nadmořské výšce 326 metrů. Na území žije 124 obyvatel.

Obecní úřad. První písemná zpráva pochází z roku 1360. Obec se nachází v nadmořské výšce 254 metrů. Na území žije 569 obyvatel.

Obecní úřad. První písemná zpráva pochází z roku 1654. Obec se nachází v nadmořské výšce 266 metrů. Na území žije 169 obyvatel.

Zázemí pro děti a mládež v nerizikovém prostředí s nabídkou sebevzdělávání

Pomoc nemocným, handicapovaným a opuštěným dětem. Podporování nemocničních zařízení, stacionářů a dětských domovů. Organizace charitativních večerů.

Digitální archivace a správa dokumentů - elektronický archivační systém. Digitalizace a elektronická archivace dokumentů, tedy přechod od práce s klasickou papírovou podobou firemních dokumentů k jejich elektronické verzi, přináší značné výhody z interního i konkurenčního hlediska. Digitální archiv a řízení toku dokumentů, tzv. workflow, ...