Domov pro seniory Háje, příspěvková organizace zřizovatel hlavní město Praha
Obec Všeň

O správný chod republiky a spokojenost občanů se starají úřady a organizace, kterými jsou městské a krajské úřady, finanční úřady, katastrální úřady, soudy, ústavy památkové péče, správy přírodních zdrojů, celní správa, příspěvkové organizace a další.

Město Velké Bílovice
Velké Bílovice jsou město v okrese Břeclav v Jihomoravském kraji. Leží deset kilometrů severně od Břeclavi a žije zde přibližně 3 900 obyvatel. Tato obec je známá jako největší vinařská obec v ČR, obklopuje ji 736 hektarů vinic. Velké Bílovice má také multifunkční sportovní areál a pravidelně pořádá různé akce, jako jsou zpívání pro radost, závody ...
Město Velké Bílovice
Obec Ostroměř
Obec Ostoměř je malá vesnice v okrese Jičín v Královéhradeckém kraji. Má asi 1300 obyvatel a rozlohu 12,35 km2. Leží na řece Javorce, asi 8 km severně od Jičína. První písemná zmínka o obci pochází z roku 1382. Obec má bohatou historii a kulturní památky. Obec je také známá svou přírodní krásou a možnostmi turistiky a cykloturistiky.
Obec Ostroměř
CAR CLUB nabízí komplexní program produktu a služeb pro osoby se zdravotním hendikepem Řešení mobility firem i hendikepovaných: - Komplexní řešení pořízení a správy firemních vozových parků - Věrnostní, informačne-vzdělávací a slevový program Handy Card - Pojištění - Školící a tréninkové prostory - Vzdělávací, volnočasové a sportovní ...

Občanské sdružení - zabývá se činnostmi napomáhajícími zkvalitnění života v obci.

Sdružení výtvarníků. Pořádání - výstavy obrazů a plastik - sochařská sympozia.

Občanské sdružení - zlepšení péče v psychiatrických léčebnách.

Rodinné centrum - aktivity pro rodiče s dětmi Soukromá mateřská škola Emilyclub

Služby: -poskytování pomoci imigrantům žijícím v Ústí nad Labem a okolních městech

Služby: - pomoc cizincům začlenit se do běžného života v české společnosti

Služby: - výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků - polygrafická výroba, knihařské a kopírovací práce - výroba, instalace, opravy strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení - výroba školních a kancelářských potřeb.

Služby: -bezbariérový komplex pro tělesně postižené. Úprava automobilů pro tělesně postižené.

Denní centrum. Poskytuje denní péči a pomoc seniorům, kteří jsou osamělí nebo zdravotně postižení, např. onemocněli demencí nebo depresí. Poskytuje pomoc i rodinám postižených seniorů.

Hasičský záchranný sbor. Územní odbor Ústí nad Labem Masarykova 342/380 tel.: 950 431 111