Domov pro seniory Háje, příspěvková organizace zřizovatel hlavní město Praha
Obec Všeň

O správný chod republiky a spokojenost občanů se starají úřady a organizace, kterými jsou městské a krajské úřady, finanční úřady, katastrální úřady, soudy, ústavy památkové péče, správy přírodních zdrojů, celní správa, příspěvkové organizace a další.

Město Velké Bílovice
Velké Bílovice jsou město v okrese Břeclav v Jihomoravském kraji. Leží deset kilometrů severně od Břeclavi a žije zde přibližně 3 900 obyvatel. Tato obec je známá jako největší vinařská obec v ČR, obklopuje ji 736 hektarů vinic. Velké Bílovice má také multifunkční sportovní areál a pravidelně pořádá různé akce, jako jsou zpívání pro radost, závody ...
Město Velké Bílovice
Obec Ostroměř
Obec Ostoměř je malá vesnice v okrese Jičín v Královéhradeckém kraji. Má asi 1300 obyvatel a rozlohu 12,35 km2. Leží na řece Javorce, asi 8 km severně od Jičína. První písemná zmínka o obci pochází z roku 1382. Obec má bohatou historii a kulturní památky. Obec je také známá svou přírodní krásou a možnostmi turistiky a cykloturistiky.
Obec Ostroměř
Dům dětí a mládeže - zájmová činnost - letní tábory - volný čas dětí a mládeže

Metropole východních Čech leží na okraji polabské nížiny na soutoku Labe s Orlicí. Nadmořská výška nejvyššího místa - makovice 70, 5 m vysoké Bílé věže na Velkém náměstí je 317, 36 m.n.m. a nejnižšího místa ve městě - vyústění vodoteče do Labe je 225, 03 m.n.m. Na více než stovce čtverečních kilometrů zde žije ...

Dům* dětí a mládeže, DDM*, centrum volného času Heleceletova: -kurzy, kroužky pro děti a dospělé -keramika -hudební -jazykové -přírodovědné -rodiče s dětmi -malování -výukové programy pro mateřské a základní školy -příměstské tábory.

Dům dětí a mládeže. Centrum volného času: -kroužky pro děti (pohybové, turistické, výtvarné, hudební, poznávací a počítačové) -aktivity pro dospělé -výukové programy -volné aktivity.

Skauting – to jsou kamarádi, přátelé a společenství lidí, kteří sdílejí podobné hodnoty.

Městský úřad - provádí se zde agenda stavebního úřadu, sociálního úřadu, matrika, evidence obyvatel, životní prostředí.

spolek Domaslav - správa areálu fary a kostela v Domaslavi - pořádání kulturních akcí a setkání - pobyty spřátelených subjektů i jednotlivců - opravy kostela sv. Jakuba Většího

Středisko ekologické výchovy Vita. Zařízení poskytující environmentální výchovu a vzdělávání v objektu nízkoenergetického domu v přírodním prostředí.