Obec Puclice
Domov pro seniory Háje, příspěvková organizace zřizovatel hlavní město Praha

O správný chod republiky a spokojenost občanů se starají úřady a organizace, kterými jsou městské a krajské úřady, finanční úřady, katastrální úřady, soudy, ústavy památkové péče, správy přírodních zdrojů, celní správa, příspěvkové organizace a další.

Obec Ostroměř
Obec Ostoměř je malá vesnice v okrese Jičín v Královéhradeckém kraji. Má asi 1300 obyvatel a rozlohu 12,35 km2. Leží na řece Javorce, asi 8 km severně od Jičína. První písemná zmínka o obci pochází z roku 1382. Obec má bohatou historii a kulturní památky. Obec je také známá svou přírodní krásou a možnostmi turistiky a cykloturistiky.
Obec Ostroměř
Městská část Praha 22
Nejzelenější částí Prahy je Městská část Praha 22, kde se nachází více než 1500 hektarů přírody, sportu a kultury. Rozkládá se na jihovýchodním okraji Prahy. Skládá se z Uhříněvsi, Hájeku u Uhříněvsi a Pitkovic. Praha 22 je ideálním místem pro ty, kteří hledají klid, zeleň a pohodlí v blízkosti centra Prahy.
Městská část Praha 22
Vítá Vás obec Láz, jejíž historie se datuje od roku 1498. Obecní úřad Láz poskytuje občanům veškeré potřebné informace. Žádosti se přijímají v úředních hodinách písemně nebo ústně. Jinak můžete použít elektronickou podatelnu. Obecní úřad je kontaktním místem CZECH POINT.

Kostníky jsou malá obec v kraji Vysočina. Obcí prochází silnice z Kdousova do Police, ze které odbočuje v obci silnice do Vysočan, což ji činí snadno dostupnou pro návštěvníky. Nejbližší železniční stanice je v Třebelovicích, kde je také pošta. Součástí obce Kostníky jsou také samoty Rajmundský mlýn na Bihance. Obec má 64 domů a 226 obyvatel. V ...

Chaloupky, zemědělské družstvo se zaměřuje na enviromentální výchovu a vzdělání.

Občanská poradna Třebíč je nezisková organizace se sídlem v Třebíči a pobočkou v Moravských Budějovicích. Podporuje osoby nad 16 let v nepříznivé sociální situaci formou sociálních služeb a dalších programů jako jsou vzdělávací akce a kariérové poradenství. Poradna je nezávislým místem bezplatné, diskrétní a nestranné pomoci, provází občany ...

Obecní úřad. Úřední hodiny: Po, St:19:00-20:00hod.

Církev československá husitská. Církev československou husitskou tvoří křesťané, kteří usilují naplnit současné snažení mravní a poznání vědecké Duchem Kristovým, jak se nám zachoval v Písmu svatém a v podání starokřesťanském a jak je dosvědčen hnutím husitským, českobratrským a dalším úsilím reformačním. Církev československá husitská je ...

Obecní úřad. Úřední hodiny: Po:17:00 -19:00 hod. St: 17:00 -19:00 hod.

Obecní úřad. Úřední hodiny: -starosta, místostarosta: Čt:7-11;12-15hod. Pá:7-11;12-15hod.

Penzion pro seniory - domov s pečovatelskou službou.

Finanční úřad Brně IV. Finanční úřady jsou v české daňové správě územně-organizační jednotky prvního stupně. FÚ vykonávají správu daní, odvodů, záloh na tyto příjmy, spravují dotace, ukládají pokuty, vybírají a vymáhají odvody, poplatky, úhrady, pokuty a penále.

Finanční úřad Brno II. Finanční úřady jsou v české daňové správě územně-organizační jednotky prvního stupně. FÚ vykonávají správu daní, odvodů, záloh na tyto příjmy, spravují dotace, ukládají pokuty, vybírají a vymáhají odvody, poplatky, úhrady, pokuty a penále.