Domov pro seniory Háje, příspěvková organizace zřizovatel hlavní město Praha
Obec Všeň

O správný chod republiky a spokojenost občanů se starají úřady a organizace, kterými jsou městské a krajské úřady, finanční úřady, katastrální úřady, soudy, ústavy památkové péče, správy přírodních zdrojů, celní správa, příspěvkové organizace a další.

Obec Ostroměř
Obec Ostoměř je malá vesnice v okrese Jičín v Královéhradeckém kraji. Má asi 1300 obyvatel a rozlohu 12,35 km2. Leží na řece Javorce, asi 8 km severně od Jičína. První písemná zmínka o obci pochází z roku 1382. Obec má bohatou historii a kulturní památky. Obec je také známá svou přírodní krásou a možnostmi turistiky a cykloturistiky.
Obec Ostroměř
Město Velké Bílovice
Velké Bílovice jsou město v okrese Břeclav v Jihomoravském kraji. Leží deset kilometrů severně od Břeclavi a žije zde přibližně 3 900 obyvatel. Tato obec je známá jako největší vinařská obec v ČR, obklopuje ji 736 hektarů vinic. Velké Bílovice má také multifunkční sportovní areál a pravidelně pořádá různé akce, jako jsou zpívání pro radost, závody ...
Město Velké Bílovice
Obec Lány je ve správním obvodu obce s rozšířenou působností: Kladno Obec Lány je ve správním obvodu obce s pověřeným obecním úřadem: Kladno Přidružené obce: Vašírov Samostatná působnost obce: do samostatné působnosti obce patří spravování záležitostí, které jsou v zájmu obce a občanů. Přenesená působnost obce: do přenesené ...

Škola čínských bojových umění mistra Qin Ming Tang, výuka stylů Shao-lin kungfu, Tai-ji quan, San-da a Ba-gua. Obchod s potřebami pro bojová umění.

Obecní úřad. Počet obyvatel cca 3071. Je největší obcí horňácké oblasti Moravského Slovácka. Služby a kultura: -spotovní hala -Horňácké slavnosti -pošta -sbor dobrovolných hasičů -peněží ústav, pojišťovna -knihovna -MŠ, ZŠ -Matrika. -Stavební úřad.

Obecní úřad Střemošice a Bílý kůň.

Obecní úřad. První písemná zpráva pochází z roku 1677. Obec se nachází v nadmořské výšce 547 metrů. Na území žije 161 obyvatel.

Obecní úřad. První písemná zpráva pochází z roku 1349. Obec se nachází v nadmořské výšce 432 metrů. Na území žije 187 obyvatel.

Obecní úřad. První písemná zpráva pochází z roku 1199. Obec se nachází v nadmořské výšce 394 metrů. Na území žije 302 obyvatel.

Služby: -obecní úřad. Provozní doba: Pondělí 8, 00 – 16, 00 Úterý 8, 00 - 16, 00 Středa 8, 00 - 19, 00 Čtvrtek 8, 00 - 16, 00 Pátek 8, 00 - 13, 00