Domov pro seniory Háje, příspěvková organizace zřizovatel hlavní město Praha
Obec Všeň

O správný chod republiky a spokojenost občanů se starají úřady a organizace, kterými jsou městské a krajské úřady, finanční úřady, katastrální úřady, soudy, ústavy památkové péče, správy přírodních zdrojů, celní správa, příspěvkové organizace a další.

Město Velké Bílovice
Velké Bílovice jsou město v okrese Břeclav v Jihomoravském kraji. Leží deset kilometrů severně od Břeclavi a žije zde přibližně 3 900 obyvatel. Tato obec je známá jako největší vinařská obec v ČR, obklopuje ji 736 hektarů vinic. Velké Bílovice má také multifunkční sportovní areál a pravidelně pořádá různé akce, jako jsou zpívání pro radost, závody ...
Město Velké Bílovice
Obec Ostroměř
Obec Ostoměř je malá vesnice v okrese Jičín v Královéhradeckém kraji. Má asi 1300 obyvatel a rozlohu 12,35 km2. Leží na řece Javorce, asi 8 km severně od Jičína. První písemná zmínka o obci pochází z roku 1382. Obec má bohatou historii a kulturní památky. Obec je také známá svou přírodní krásou a možnostmi turistiky a cykloturistiky.
Obec Ostroměř
Obecní úřad. Počet obyvatel 291. První písemná zmínka o obci pochází z roku 1353. Sbor dobrovolných hasičů. Knihovna. Mateřská škola. Tradice, folklór - hody, pálení čarodějnic, kácení máje.

Obecní úřad. Obec je členem DSO – Dobrovolný svazek obcí Ždánického lesa a Politaví. Kultura a služby: -sbor dobrovolných hasičů -knihovna -MŠ, ZŠ -kulturní a sportovní zařízení -hřiště. Tradice a folklór - hody, kácení máje, pálení čarodějnic, tradiční ostatky - průvod masek. První písemná zmínka o obci pochází z roku 1497.

Obecní úřad. Počet obyvatel 480. První písemná zmínka o obci pochází z roku 1381. Původní název Muřín podle blízké tvrze. Kultura a služby: -sbor dobrovolných hasičů -knihovna, hřiště -přírodní rezervace Šévy -busta T. G. Masaryka.

Obecní úřad. Starosta Ing. Zdeněk Pavlík

Obecní úřad. Počet obyvatel 348. Okres Hodonín, pošta Nesovice (okres Vyškov). Správní obvod - Kyjov. Územi obce se nachází v přírodním parku Ždánický les. První písemná zmínka o obci pochází z roku 1350. Sbor dobrovolných hasičů. Knihovna. Mateřská škola. Kulturní a sportovní zařízení.

Obecní úřad. Počet obyvatel 593. První písemná zmínka o obci pochází z roku 1307. Sbor dobrovolných hasičů. Knihovna. Mateřská škola. Kulturní a sportovní zařízení.

Obecní úřad. Počet obyvatel 333. První písemná zmínka o obci pochází z roku 1349. Knihovna. Sbor dobrovolných hasičů. Kulturní a sportovní zařízení. Mateřská škola.

Městský úřad. nám. Míru 111 -vedení -odbor fimanční -odbor správy majetku a investic nám. Míru 346 -odbor správních a vnitřních věcí -odbor územního plánování a stavebního řádu -odbor sociálních věcí -odbor dopravy Radniční 14 -odbor životního prostředí -odbor kultury a školství

Obecní úřad. Počet obyvatel 644. První písemná zmínka o obci pochází z roku 1366. Sbor dobrovolných hasičů. Knihovna. Kulturní a sportovní zařízení. Mateřská škola, Základní škola.

Obecní úřad. Počet obyvatel 330. První písemná zmínka o obci pochází z roku 1390. Sbor dobrovolných hasičů. Knihovna, kulturní a sportovní zařízení. Mateřská škola.

Magistrát města Brna: -evidence obyvatel tel.542175120 -cestovní doklady, pasové oddělení tel.542175105 -občanské průkazy tel.542175119.

Úřad městské části Brno-Ořešín. ÚMČ*.

Úřad městské části Brno-Ivanovice. ÚMČ*.

Obecní úřad. Počet obyvatel 130. Pověřená obec - Bučovice. Knihovna. Sbor dobrovolnýcha hasičů.

Městský úřad Rajhrad. Město Rajhrad je menším správním a kulturním centrem s několika významnými nadregionálními institucemi, jakými jsou Benediktinské opatství Rajhrad, Památník písemnictví na Moravě, Státní okresní archiv Brno- venkov, Kongregace Sester Těšitelek BSJ a Hospic sv. Josefa. Město Rajhrad se velmi rychle rozrůstá a ...