Domov pro seniory Háje, příspěvková organizace zřizovatel hlavní město Praha
Obec Všeň

O správný chod republiky a spokojenost občanů se starají úřady a organizace, kterými jsou městské a krajské úřady, finanční úřady, katastrální úřady, soudy, ústavy památkové péče, správy přírodních zdrojů, celní správa, příspěvkové organizace a další.

Obec Ostroměř
Obec Ostoměř je malá vesnice v okrese Jičín v Královéhradeckém kraji. Má asi 1300 obyvatel a rozlohu 12,35 km2. Leží na řece Javorce, asi 8 km severně od Jičína. První písemná zmínka o obci pochází z roku 1382. Obec má bohatou historii a kulturní památky. Obec je také známá svou přírodní krásou a možnostmi turistiky a cykloturistiky.
Obec Ostroměř
Město Velké Bílovice
Velké Bílovice jsou město v okrese Břeclav v Jihomoravském kraji. Leží deset kilometrů severně od Břeclavi a žije zde přibližně 3 900 obyvatel. Tato obec je známá jako největší vinařská obec v ČR, obklopuje ji 736 hektarů vinic. Velké Bílovice má také multifunkční sportovní areál a pravidelně pořádá různé akce, jako jsou zpívání pro radost, závody ...
Město Velké Bílovice
Obecní úřad. Obec je rozdělena do dvou částí a to Molenburk a Housko.

Obecní úřad. Počet obyvatel 663. První písemná zmínka o obci pochází z roku 1497. Název obce pravděpodobně vznikl od vlastního jména Hereš. Sbor dobrovolných hasičů. Veřejná knihovna. Kulturní a sportovní zařízení. Mateřská a Základní škola.

Obecní úřad. Počet obyvatel 778. První písemná zmínka o obci pochází z roku 1350.

Obecní úřad. Počet obyvatel 546. První písemná zmínka o obci pochází z roku 1201. Je členem mikroregionu Melicko. Sbor dobrovolných hasičů. Veřejná knihovna. Kulturní a sportovní zařízení.

Obecní úřad. Úřední hodiny: Pondělí a středa 8.00 - 17.00 hodin polední přestávka 11.30 - 12.00 hodin

Obecní úřad. Počet obyvatel 803. První písemná zmínka o obci pochází z roku 1131. K pěkným procházkám vybízí dražovický hájek, který přechází do hájku letonického. Zajímavá a lákavá je také návštěva chráněné přírodní rezervace Větrníky. Sbor dobrovolných hasičů. Veřejná knihovna. Kulturní a sportovní zařízení. Hřiště a ...

Obecní úřad. Počet obyvatel 208. První písemná zmínka o obci pochází z roku 1348. Sbor dobrovolných hasičů. Kulturní a sportovní zařízení.

Obecní úřad. Počet obyvatel 251. První písemná zmínka o obci pochází z roku 1311. Je členem mikroregionu Ivanovická brána. Sbor dobrovolných hasičů. Veřejná knihovna. Kulturní a sportovní zařízení.

Obecní úřad. Počet obyvatel 1079. Pošta, knihovna, školské zařízení, kulturní a sportovní zařízení. Sbor dobrovolných hasičů. První písemná zmínka o obci pochází z roku 1141, kdy je vesnice zmiňována v listině biskupa Jindřicha Zdíka. Památky - tvrz Bošovice, farní kostel svatého Stanislava.

Obecní úřad. Počet obyvatel 809. Historie obce Bohdalice-Pavlovice se začíná psát v roce 1337. Obec je členem mikroregionu Svazek obcí Větrník. Památky: -Farní kostel Nanebevzetí Panny Marie -Bohdalický zámek - klasicistní budova z první čtvrtiny 19. století stojící na původním místě renesanční tvrze. Kultura a služby: -sbor ...

Obecní úřad. Počet obyvatel 255. První písemná zmínka o obci pochází z roku 1349. Bohatá kultura. Veřejná knihovna. Myslivecké sdružení.

Obecní úřad. Počet obyvatel cca 197. První písemná zmínka o obci pochází z roku 1447. Náleží do Mikroregionu Strážnicko. -knihovna -kulturní dům