Domov pro seniory Háje, příspěvková organizace zřizovatel hlavní město Praha
Obec Všeň

O správný chod republiky a spokojenost občanů se starají úřady a organizace, kterými jsou městské a krajské úřady, finanční úřady, katastrální úřady, soudy, ústavy památkové péče, správy přírodních zdrojů, celní správa, příspěvkové organizace a další.

Město Velké Bílovice
Velké Bílovice jsou město v okrese Břeclav v Jihomoravském kraji. Leží deset kilometrů severně od Břeclavi a žije zde přibližně 3 900 obyvatel. Tato obec je známá jako největší vinařská obec v ČR, obklopuje ji 736 hektarů vinic. Velké Bílovice má také multifunkční sportovní areál a pravidelně pořádá různé akce, jako jsou zpívání pro radost, závody ...
Město Velké Bílovice
Obec Ostroměř
Obec Ostoměř je malá vesnice v okrese Jičín v Královéhradeckém kraji. Má asi 1300 obyvatel a rozlohu 12,35 km2. Leží na řece Javorce, asi 8 km severně od Jičína. První písemná zmínka o obci pochází z roku 1382. Obec má bohatou historii a kulturní památky. Obec je také známá svou přírodní krásou a možnostmi turistiky a cykloturistiky.
Obec Ostroměř
Obecní úřad. Počet obyvatel 753. První písemná zmínka o obci pochází z roku 1209. Sbor dobrovolných hasičů. Knihovna, sportovní zařízení.

Obecní úřad. Počet obyvatel 400. Obec je součástí mikroregionu Moštěnka. První písemná zmínka pochází z roku 1131. Sbor dobrovolných hasičů. Knihovna.

Obecní úřad Boleradice. Základní Škola v Boleradicích - výročí založení školy 400 let. Kultura a služby: -veřejná knihovna -divadelní soubor bratří Mrštíků -tradiční krojované hody -vinařský spolek Boleradice -divadelní spolek -LKM - Letecký a modelářský klub -hasiči, sokol Turistika, cykloturistika, cyklostezky, naučná ...

Počet obyvate 644. První písemná zmínka o obci pochází z roku 1362. Kultura a služby: -dechová hudba Benešovská °12 -knihovna -matrika -hřiště, tělocvična -sbor dobrovolných hasičů -mateřská a základní škola -zdravotnická péče.

Obec Čejkovice, 2506 obyvatel. Služby a kultura: -Matrika -pošta -knihovna -sbor dobrovolných hasičů -zahrádkářský svaz -kino -knihovna -hudební spolky -Česká pojišťovna -templářské sklepy, zámek, tvrz Založení obce souvisí s příchodem templářů do českých zemí. V hanáckoslovácké obci Čejkovice je široce rozšířeno pěstování a ...

Počet obyvatel 245. První písemná zmínka o obci pochází z roku 1392. Kultura a služby: -veřejná knihovan -sbor dobrovolných hasičů -hřiště.

Obecní úřad. První písemná zmínka o obci pochází z roku 1201. Počet obyvatel cca 767. Kultura a služby: -Bukovanský mlýn -knihovna.

Obecní úřad. Počet obyvatel 1400. Kultura a služby: -sbor dobrovolných hasičů -pošta -knihovna -hřiště -MŠ, ZŠ. Sady, pole, vinice.

Městský úřad. Počet obyvatel 4815. Historie Adamova je od prvopočátku spojena se železářskou výrobou, jejíž kořeny zde sahají až do roku 1360. Památky: -novogotický kostel sv. Barbory -zámek, zříceniny - Nový hrad a Starý hrad, Ronov -jeskyně Býčí skála -kamenná Alexandrova rozhledna. Kultura a služby: -knihovna, muzeum, ...

Obecní úřad. Počet obyvatel asi 784. Obec Bulhary se nachází cca 8 km východně od Mikulova. Vlastní osada byla založena někdy ve 12. století německými kolonisty, první písemná zpráva pochází z roku 1244 kdy patřila k panství Lednice. V okolí obce se nachází významné archeologické naleziště lovců mamutů. Služby: -možnost ...

Obecní úřad. Počet obyvatel 863. Sbor dobrovolných hasičů. Knihovna a muzeum. První písemná zmínka o obci pochází z roku 1349. V předbělohorské době zde býval bratrský sbor.

Provoz komunitního webu pro videotvůrce.

Sdružení organizující zahraniční výměnné stáže pro studenty technických oborů.

Chráněná dílna. Výroba, prodej: - umělé, voskové a látkové květiny - velikonoční dekorace, vánoční dekorace - dušičkové květiny a věnce.

-Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti Péče o dítě do tří let věku v denním režimu